2023-ban új színekkel és modellváltozatokkal hódít a Can-Am Spyder

A Can-Am megismételte elkötelezettségét a közúti versenyzők számának és sokszínűségének növelése mellett a „We Can Ride” kampányon keresztül. A BRP szerint:

A Can-Am háromkerekű tulajdonosok 71%-a újonc az erősportokban

A Can-Am versenyzőinek 40%-a nő, ami a női versenyzők legmagasabb százaléka a BRP termékcsaládjaiban

A Can-Am Women of On-Road közösségnek jelenleg több mint 15 000 női versenyzője van

„Legyen szó a sportág új belépőiről vagy a szenvedélyes versenyzők közösségéről, soha nem hagyjuk abba, hogy keressük az innováció és a Can-Am élmény javításának módjait” – mondta Martin Éthier, a Can-Am On-Road globális marketing igazgatója. „A lovasaink a világ minden tájáról és az élet minden területéről érkeznek, és azt szeretnénk, hogy termékeink megfeleljenek ennek a sokféleségnek azáltal, hogy teljes körűen válogatott élményt kínálnak, amely mindenki számára megnyitja az utat.”

2023-as Can-Am Spyder F3 felállás

A Can-Am Spyder F3 termékcsalád öt modellt tartalmaz:

Can-Am Spyder F3

A 18 499 dolláros ártól induló Can-Am Spyder F3 115 LE-s Rotax ACE 1330 köbcentis soros hármas motorral, Eco üzemmóddal, félautomata 6 sebességes sebességváltóval, járműstabilitás-ellenőrző rendszerrel, valamint nyugodt, cirkálóhoz hasonló kényelemmel rendelkezik. UFit rendszer, 6,5 gallon tárolókapacitás, LED világítás és 4,5 hüvelykes digitális kijelző. 2023-ban Steel Black Metallic színben érhető el.

Can-Am Spyder F3-S speciális sorozat

A 20 999 dollártól induló Can-Am Spyder F3-S Special Series ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az F3, plusz Super Sport hűtőrács, légterelő, mono ülésburkolat, nagy teljesítményű KYB lengéscsillapítók, 7,8 hüvelykes digitális kijelző és BRP. Csatlakozzon járműre optimalizált okostelefon-alkalmazásokhoz. 2023-ban Manta Green és Monolith Black Satin színekben érhető el, kék díszítéssel.

Can-Am Spyder F3-T

A 22 799 dolláros ártól induló Can-Am Spyder F3-T szélvédővel, tempomattal, állítható hátsó légrugózással, kemény nyeregtáskákkal és kesztyűtartóval 21 gallon teljes tárolóhellyel, vontatási lehetőséggel és BRP Audio 4 hangszóróval rendelkezik. hangrendszer hangvezérlő billentyűzettel. 2023-ra új Petrol Metallic színben, valamint Pearl White színben érhető el.

Can-Am Spyder F3 Limited

A 25 999 dollártól induló Can-Am Spyder F3 Limited extra túraképességet és luxust kínál a felső csomagtartóval, integrált utastámlával, 36,5 gallonos teljes tárolóhellyel, fűtött markolatokkal, láblécekkel és színes gombokkal ellátott sötét vagy platina (a Chrome helyett) díszítéssel. 2023-ban Steel Black Metallic Platinum, Plasma Red Platinum, Monolith Black Satin Dark és egy új Petrol Metallic Dark színben érhető el.

Can-Am Spyder F3 korlátozott speciális sorozat

A 28 499 dolláros ártól induló Can-Am Spyder F3 Limited Special Series egy kényelmi ülést, egy rövid kinyúlású kormányt, kiegészítő lámpákat, 12 küllős kerekeket, felső doboztartót és Super Sport hűtőrácsot kínál. 2023-ban új Mineral Blue és Petrol Metallic színekben érhető el, mindkettő koromfekete színű részekkel és díszítéssel.

2023-as Can-Am Spyder FT felállás

A túrázásra kész Can-Am Spyder RT három modellt tartalmaz:

Can-Am Spyder RT

A 24 699 dolláros ártól induló Can-Am Spyder RT 115 LE-s Rotax ACE 1330 köbcentis soros hármas motorral, Eco üzemmóddal, félautomata 6 sebességes sebességváltóval, járműstabilitás-ellenőrző rendszerrel, túralábbal, elektromos szélvédővel, túraülés extra deréktámasszal, fűtött markolatokkal, 31 gallon tárolókapacitással, 7,8 hüvelykes digitális kijelzővel, járműre optimalizált okostelefon-alkalmazásokkal rendelkező BRP Connecttel és BRP Audio 4 hangszórós hangrendszerrel audiovezérlő billentyűzettel. 2023-ban Petrol Metallic és Hyper Silver színekben érhető el.

Can-Am Spyder RT Limited

A 28 499 dolláros ártól induló Can-Am Spyder RT Limited ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az RT plusz önszintező hátsó légrugózás, prémium utas háttámla, fűtött ülések és fogantyúk a vezető és az utas számára, valamint 47 gallon tárolókapacitás LinQ- kész felsőház, prémium BRP Audio 6 hangszórós hangrendszer hangvezérlő billentyűzettel, jellegzetes LED-lámpákkal, színes gombokkal ellátott sötét vagy platina díszítéssel, valamint bélelt és megvilágított első csomagtérrel. 2023-ban szénfekete, hiperezüst, mély marsala metál és benzines fém színben (csak sötétben) érhető el.

Can-Am Spyder RT Sea-to-Sky

A 30 999 dolláros ártól kezdődően a Can-Am Spyder RT Sea-to-Sky csúcsminőségű luxust kínál, más RT-modellek funkcióival, valamint új, exkluzív Green Shadow festékkel, színben passzoló felső tokkal, 16 küllős kerekekkel. új Prosecco színben, ultrakényelmes adaptív habszivacs ülések deréktámasszal, exkluzív Prosecco színű kárpitozás, Sea-to-Sky varrott ülések és Sea-to-Sky jelvény. Ezenkívül állítható oldalsó szélterelőkkel és színes hátsó panellel rendelkezik, amely sportosabb megjelenést biztosít, ha a felső burkolatot eltávolítják.

A Spyder F3 és Spyder RT modellek új tartozékai közé tartoznak a lábtartó lámpák és a lábemelők a nagyobb kényelem és az alacsonyabb lovasok hozzáférhetősége érdekében.

2023-as Can-Am Ryker felállás

A kisebb, sportosabb, könnyebben elérhető és megfizethetőbb Can-Am Ryker termékcsalád három modellt tartalmaz:

Can-Am Ryker

A 8999 dolláros ártól induló Can-Am Ryker Rotax 600 köbcentiméteres 2 hengeres vagy 900 köbcentis 3 hengeres motorral, automatikus CVT sebességváltóval, hátramenettel, tengelyvéghajtással, járműstabilitás-szabályzóval, állítható ergonómiával, valamint driftbarát Sport móddal és üzemanyag-takarékos Eco mód (csak a 900 köbcentis modellen). A Ryker cserélhető panelkészletekkel kapható az egyedi megjelenés érdekében, és 23 különböző opció áll rendelkezésre. A 2023-as új panelszínek közé tartozik a Lemon Twist, az Icepop Blue, a Gold Rush és a Silver Lava.

Can-Am Ryker Sport

A 11 899 dolláros ártól induló Can-Am Ryker Sport az összes Rotax 900-spec Ryker funkcióval, valamint a Sportmodell-exkluzív stílussal, KYB HPG felfüggesztéssel (elöl/hátul állítható előfeszítéssel és hátul állítható kompressziós csillapítással), egy Sport komfortüléssel, egy MAX rögzítéssel. amely hozzáadja a hosszú távú rakomány- és utasszállítási lehetőségeket, a Sport módot és a sebességtartó automatikát. A normál Rykerhez hasonlóan a Sport is 23 különböző panelszínnel érhető el, köztük négy új színnel 2023-ra.

Can-Am Ryker Rally

A 13 899 dollárról induló Can-Am Ryker Rally az összes Rotax 900-spec Ryker funkciót tartalmazza, plusz erősebb kerekeket, rally-kész gumikat, tolórudat, csúszólemezt, sárvédőket, előszűrős szívónyílást, LED-lámpákat és Akrapovič kipufogót. , rally kormány kézvédővel, kényelmes ülés, csúszásgátló lábtartók, KYB HPG lengéscsillapítók távirányítókkal és extra hüvelyknyi utazási lehetőség, MAX rögzítő, amely hosszú távú rakomány- és utasszállítási lehetőségeket kínál, Drift mód a koszbarát kanyarodáshoz, és tempomat. A normál Rykerhez hasonlóan a Sport is 23 különböző panelszínnel érhető el, köztük négy új színnel 2023-ra.

2023 Can-Am Spyder Ryker

Az új Ryker kiegészítők közé tartoznak a panelkészletek, a fűtött markolat, a Circuit kerekek, a vezetőtámla, a hűtőrács védelme és még sok más.

A Can-Am az exkluzív ruházati sorozatot is újratervezte, amely kabátokat, kesztyűket és sisakokat foglal magában különféle stílusban férfiak és nők számára.

További információért látogasson el a Can-Am On-Road webhelyére: www.brp-world.com

Kapcsolódó cikkek

Hírek Motor Nagyvilág Utcán

Bemutatkozik a Honda EM1 e

Az EM1 e: a Honda első európai elektromos kétkerekűje. Bemutatkozásával új időszak veszi kezdetét a márka történetében, ugyanis – a tervek szerint – 2025-ig további 10, vagy ennél több elektromos motorkerékpár bevezetését tervezi a vállalat az öreg kontinensen. Az újdonság leleplezésével újabb fontos lépést tesz a Honda céljának megvalósítása felé, miszerint 2040-ig teljes motorkerékpár-kínálatát szeretné […]

Olvass tovább
Férfi szemmel Motor Teszt

Suzuki SV650 – Múltidéző V2

Ebben az évben elsőnek a Suzuki igencsak népszerű, neo-retro, középsúlyú SV-650-ét próbálhattam ki. Ez a frissített modell három színsémában érhető el: Glass Sparkle Black, Solid Iron Grey és Metallic Reflective Blue. Nekem az utóbbi, Metallic Reflective BLue-hoz volt szerencsém és nagyon megtetszett a szolid, de mégis szemet vonzó szín. A roadstert a japán márka ugyan […]

Olvass tovább
Motor Női szemmel Teszt

Suzuki SV650 (2023) teszt – Páratlan páros

Egy kis történelem A Suzuki SV modellek története közel 25 évre nyúlik vissza, ugyanis 1999-ben gurult le a gyártósorról az első példány. Bevált recepten ne változtass – vallja a Suzuki. Egy rövidebb időintervallumot leszámítva – amikor is a Gladius váltotta az SV650-t a 2010-es években – valóban a jól megszokott megnevezéssel, formával találkozhatunk. Ténylegesen csak […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom