A Hyundai Motor kiállítással és munkatársak részére szervezett programokkal ünnepelte a 2022-es WTCR bajnokságban elért kettős győzelmét

  • A kéthetes kiállításon ott lesz a WTCR 2022-es évadának győztes autója, az Elantra N TCR, valamint a sorozatgyártású Elantra N. A nézők emellett megcsodálhatják a Hyundai WTCR kupáit, továbbá a Hyundai Motorsport tízéves sikertörténetét bemutató installációkat.
  • A WTCR 2022-es egyéni bajnoka, Mikel Azcona korábbi WTCR-bajnokokkal az oldalán találkozik a szurkolókkal, hogy betekintést engedjenek nekik a színfalak mögé, és válaszoljanak kérdéseikre.

A Hyundai Motor Company a cég központjában megszervezett, február 10-ig tartó különleges kiállítással és a munkatársak számára kitalált programokkal ünnepli a 2022-es túraautó-világkupán (WTCR) elért egyéni és konstruktőri bajnoki címét.

A két héten át tartó kiállítás egyrészt Mikel Azcona és az Elantra N TCR egyéni győzelmét ünnepli a 2022-es WTRC bajnokságban, másrészt a BRC Hyundai N Squadra Corse csapat ugyanitt megszerzett, Mikel Azcona és Michelisz Norbert kiemelkedő teljesítményének köszönhető konstruktőri bajnoki címe előtt tiszteleg.

A kiállítás látogatói a 2022-es WTCR szezon győztes autója, az Elantra N TCR, valamint a sorozatgyártású Elantra N (egyes piacokon Avante N) mellett a WTCR bajnoki trófeákat is megtekinthetik. Az autók mellett felállított tárolókban a Hyundai Motorsport tízéves eredményeit és történetét bemutató tárlat, valamint az N kollekció ajándéktárgyai mutatkoznak be.

Az N sportmárka népszerűsítése érdekében a Hyundai Motor egy szurkolói találkozót is szervez, ahol a 2022-es WTCR egyéni bajnoka, Mikel Azcona mellett a csapat korábbi bajnokai és vezetői – így Michelisz Norbert (2019-es bajnok), Gabriele Tarquini (2018-as bajnok), Andrea Cisotti (a Hyundai Motorsport GmbH ügyfél versenyprogramjának vezetője) és Gabriele Rizzo (BRC csapatfőnök) – válaszolnak a kérdésekre, és kulisszatitkokat osztanak meg a közönséggel. A találkozó során a Hyundai Motorsport 2022-es eredményeit és 2023-as terveit is ismertetik.

„Egy teljes ünnepségsorozatot szerveztünk, hogy a Hyundai Motorsport eredményeit minden dolgozónkkal megoszthassuk.” – mondta Till Wartenberg, a Hyundai Motor Company N márkamenedzsmentért és motorsport részlegért felelős alelnöke. „Reméljük, hogy ezek az események szenvedélyes lelkesedéssel töltik el dolgozóinkat, akikkel szeretnénk megosztani a Hyundai Motorsport tevékenységeinek, illetve az N sportmárkának a sikereit életre hívó szellemiséget, az azokból fakadó büszkeséget. A Hyundai Motor Company a jövőben is az N márka sportos génjeire alapozza globális motorsport-tevékenységeit.”

A dolgozókat emellett a kiállítás időtartamában és helyszínén megrendezett, az N szimulátor köré felépített autóverseny-játékok is várják. A legjobb eredményt elérő dolgozókat az N kollekció termékeivel jutalmazzák, míg az öt legeredményesebb játékos a kiállítás zárónapján megrendezésre kerülő döntőn szállhat ringbe a végső győzelemért.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Verdák

Az új BMW 5-ös limuzin már plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával is elérhető

A tisztán elektromos meghajtású BMW i5 és a mild-hibrid technológiával felvértezett belsőégésű erőforrásokkal szerelt modellváltozatok után 2023 novemberétől a portfólió az új BMW 530e limuzinnal és az új BMW 550e xDrive limuzinnal bővül. Az új BMW 5-ös limuzin modellpalettáján a hálózatról tölthető hajtáslánc-technológiák immár teljes egészében megtalálhatók. 2023 novemberétől, mindössze néhány héttel a tisztán elektromos […]

Olvass tovább
Race Verdák

Jöhet a hab a tortán – Spanyolországban a Révész Racing

A hétvégén szezonbeli utolsó versenyhétvégéjét rendezik a kamion Európa-bajnokságnak Spanyolországban. Legutóbb Franciaországban a Révész Racing magyar pilótája, a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt által is támogatott Kiss Norbert megszerezte ötödik EB címét, a csapatversenyben pedig harmadszor diadalmaskodott a Révész Racing. Így aztán Jaramába már tét nélkül utazhat a magyar csapat. Harc már csak a második […]

Olvass tovább
Race Verdák

Megnyerte első versenyét az új Toyota GR Yaris Rally2

Japán legészakibb szigetének északi része lenyűgöző helyszín a ralizás számára. De Latvala számára az emlékek kissé fájdalmasak voltak az idei visszatérés előtt, mivel mindkét alkalommal, amikor korábban Obihiróban versenyzett, balesetet szenvedett. 2006-ban a szériaautók osztályának élén haladt, amikor felborult, és visszacsúszott a sorrendben, majd egy évvel később, már a csúcskategóriában egy Ford Focus RS WRC-vel […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom