A Hyundai Motor kiállítással és munkatársak részére szervezett programokkal ünnepelte a 2022-es WTCR bajnokságban elért kettős győzelmét

  • A kéthetes kiállításon ott lesz a WTCR 2022-es évadának győztes autója, az Elantra N TCR, valamint a sorozatgyártású Elantra N. A nézők emellett megcsodálhatják a Hyundai WTCR kupáit, továbbá a Hyundai Motorsport tízéves sikertörténetét bemutató installációkat.
  • A WTCR 2022-es egyéni bajnoka, Mikel Azcona korábbi WTCR-bajnokokkal az oldalán találkozik a szurkolókkal, hogy betekintést engedjenek nekik a színfalak mögé, és válaszoljanak kérdéseikre.

A Hyundai Motor Company a cég központjában megszervezett, február 10-ig tartó különleges kiállítással és a munkatársak számára kitalált programokkal ünnepli a 2022-es túraautó-világkupán (WTCR) elért egyéni és konstruktőri bajnoki címét.

A két héten át tartó kiállítás egyrészt Mikel Azcona és az Elantra N TCR egyéni győzelmét ünnepli a 2022-es WTRC bajnokságban, másrészt a BRC Hyundai N Squadra Corse csapat ugyanitt megszerzett, Mikel Azcona és Michelisz Norbert kiemelkedő teljesítményének köszönhető konstruktőri bajnoki címe előtt tiszteleg.

A kiállítás látogatói a 2022-es WTCR szezon győztes autója, az Elantra N TCR, valamint a sorozatgyártású Elantra N (egyes piacokon Avante N) mellett a WTCR bajnoki trófeákat is megtekinthetik. Az autók mellett felállított tárolókban a Hyundai Motorsport tízéves eredményeit és történetét bemutató tárlat, valamint az N kollekció ajándéktárgyai mutatkoznak be.

Az N sportmárka népszerűsítése érdekében a Hyundai Motor egy szurkolói találkozót is szervez, ahol a 2022-es WTCR egyéni bajnoka, Mikel Azcona mellett a csapat korábbi bajnokai és vezetői – így Michelisz Norbert (2019-es bajnok), Gabriele Tarquini (2018-as bajnok), Andrea Cisotti (a Hyundai Motorsport GmbH ügyfél versenyprogramjának vezetője) és Gabriele Rizzo (BRC csapatfőnök) – válaszolnak a kérdésekre, és kulisszatitkokat osztanak meg a közönséggel. A találkozó során a Hyundai Motorsport 2022-es eredményeit és 2023-as terveit is ismertetik.

„Egy teljes ünnepségsorozatot szerveztünk, hogy a Hyundai Motorsport eredményeit minden dolgozónkkal megoszthassuk.” – mondta Till Wartenberg, a Hyundai Motor Company N márkamenedzsmentért és motorsport részlegért felelős alelnöke. „Reméljük, hogy ezek az események szenvedélyes lelkesedéssel töltik el dolgozóinkat, akikkel szeretnénk megosztani a Hyundai Motorsport tevékenységeinek, illetve az N sportmárkának a sikereit életre hívó szellemiséget, az azokból fakadó büszkeséget. A Hyundai Motor Company a jövőben is az N márka sportos génjeire alapozza globális motorsport-tevékenységeit.”

A dolgozókat emellett a kiállítás időtartamában és helyszínén megrendezett, az N szimulátor köré felépített autóverseny-játékok is várják. A legjobb eredményt elérő dolgozókat az N kollekció termékeivel jutalmazzák, míg az öt legeredményesebb játékos a kiállítás zárónapján megrendezésre kerülő döntőn szállhat ringbe a végső győzelemért.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról Motor

Ugly Kid Joe, Tankcsapda, AK26, godfater. és rengeteg motoros érkezik 2024. június 27-29. között a Műegyetem rakpartra, a Budapest Open Road Days-re

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel június 28-án, pénteken Budapest legnagyobb belvárosi fesztiválja, a Budapest Open Road Days nagyszínpadán, a Műegyetem rakparton. Az amerikai rockzenekar koncertje előtt Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater. új lemezét mutatja be a motoros, családi és zenei fesztiválon. A 35 éves Tankcsapda június 29-én a Budapest Open Road Days-en adja […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

A Honda a Milánói divathéten mutatja be fenntartható, környeztebarát járműtervezési koncepcióját

• A Honda – a SUSTAINA-C Concept és Pocket Concept mellett – a Honda SH125i Vetróval szemlélteti a fenntartható járműgyártás terén elért eredményeit • Az új alapanyag és az egyedi, festékmentes felületkezelés csökkenti az előállítás CO2-kibocsátását, valamint egyedi megjelenéssel ruházza fel a járműveket • A modellek remekül szemléltetik a Honda „Triple Action to Zero” stratégiáját, […]

Olvass tovább
Teszt Verdák

Arteon-pótló – Peugeot 508 GT PureTech Hybrid 225 teszt

Lassan a Peugeot lesz az egyetlen, aki a középkategóriás üzleti szedánra vágyók életét fel tudja pezsdíteni. A Mazda januárban jelentette be, hogy idén tavasszal befejezi a 6-os gyártását, a Volkswagen is csak a kombit hagyja meg az Arteonból. Egy páran még küzdenek ebben a szegmensben, idén jön az új Camry, természetesen négyajtósként, van Superb szedán […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom