A Hyundai Motor kiállítással és munkatársak részére szervezett programokkal ünnepelte a 2022-es WTCR bajnokságban elért kettős győzelmét

  • A kéthetes kiállításon ott lesz a WTCR 2022-es évadának győztes autója, az Elantra N TCR, valamint a sorozatgyártású Elantra N. A nézők emellett megcsodálhatják a Hyundai WTCR kupáit, továbbá a Hyundai Motorsport tízéves sikertörténetét bemutató installációkat.
  • A WTCR 2022-es egyéni bajnoka, Mikel Azcona korábbi WTCR-bajnokokkal az oldalán találkozik a szurkolókkal, hogy betekintést engedjenek nekik a színfalak mögé, és válaszoljanak kérdéseikre.

A Hyundai Motor Company a cég központjában megszervezett, február 10-ig tartó különleges kiállítással és a munkatársak számára kitalált programokkal ünnepli a 2022-es túraautó-világkupán (WTCR) elért egyéni és konstruktőri bajnoki címét.

A két héten át tartó kiállítás egyrészt Mikel Azcona és az Elantra N TCR egyéni győzelmét ünnepli a 2022-es WTRC bajnokságban, másrészt a BRC Hyundai N Squadra Corse csapat ugyanitt megszerzett, Mikel Azcona és Michelisz Norbert kiemelkedő teljesítményének köszönhető konstruktőri bajnoki címe előtt tiszteleg.

A kiállítás látogatói a 2022-es WTCR szezon győztes autója, az Elantra N TCR, valamint a sorozatgyártású Elantra N (egyes piacokon Avante N) mellett a WTCR bajnoki trófeákat is megtekinthetik. Az autók mellett felállított tárolókban a Hyundai Motorsport tízéves eredményeit és történetét bemutató tárlat, valamint az N kollekció ajándéktárgyai mutatkoznak be.

Az N sportmárka népszerűsítése érdekében a Hyundai Motor egy szurkolói találkozót is szervez, ahol a 2022-es WTCR egyéni bajnoka, Mikel Azcona mellett a csapat korábbi bajnokai és vezetői – így Michelisz Norbert (2019-es bajnok), Gabriele Tarquini (2018-as bajnok), Andrea Cisotti (a Hyundai Motorsport GmbH ügyfél versenyprogramjának vezetője) és Gabriele Rizzo (BRC csapatfőnök) – válaszolnak a kérdésekre, és kulisszatitkokat osztanak meg a közönséggel. A találkozó során a Hyundai Motorsport 2022-es eredményeit és 2023-as terveit is ismertetik.

„Egy teljes ünnepségsorozatot szerveztünk, hogy a Hyundai Motorsport eredményeit minden dolgozónkkal megoszthassuk.” – mondta Till Wartenberg, a Hyundai Motor Company N márkamenedzsmentért és motorsport részlegért felelős alelnöke. „Reméljük, hogy ezek az események szenvedélyes lelkesedéssel töltik el dolgozóinkat, akikkel szeretnénk megosztani a Hyundai Motorsport tevékenységeinek, illetve az N sportmárkának a sikereit életre hívó szellemiséget, az azokból fakadó büszkeséget. A Hyundai Motor Company a jövőben is az N márka sportos génjeire alapozza globális motorsport-tevékenységeit.”

A dolgozókat emellett a kiállítás időtartamában és helyszínén megrendezett, az N szimulátor köré felépített autóverseny-játékok is várják. A legjobb eredményt elérő dolgozókat az N kollekció termékeivel jutalmazzák, míg az öt legeredményesebb játékos a kiállítás zárónapján megrendezésre kerülő döntőn szállhat ringbe a végső győzelemért.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Megérkezett az új, Európában tervezett és gyártott elektromos hajtású Ford Explorer

A Ford ma mutatta be a tisztán elektromos hajtású Explorert; egy új elektromos autót, amely hatásosan ötvözi a német mérnöki tudást és az ikonikus amerikai stílust. Az Explorer az első modell a Ford innovatív, új elektromos járműveinek hosszú sorában, és erre az autóra vár a feladat, hogy kitapossa a Ford márka teljes európai megújulásához vezető […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

Vérbeli terepjárókat villantott a Lexus a Tokio Outdoor Show-n

A rendezvény történetében először képviseltette magát a Toyota és a Lexus a Tokio Outdoor Show kiállításon, ahol két átalakított SUV modellel és egy homokfutónak tűnő, terepre szánt, hidrogénmotoros játékszerrel mutatkoztak be. A Toyota és a Lexus környezetvédelmi céljaival tökéletes összhangban áll az a kezdeményezés, amelynek nyomán a két márka úgy döntött, hogy autókat állít ki […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról

Magyar Év Autója díjat nyert a BMW M3 Touring

A sportautó kategóriát – ahogy eddig minden évben – a BMW nyerte meg, ezúttal a régóta várt, rendkívüli praktikusságot és letaglózó teljesítményt egyszerre kínáló BMW M3 Touring prémium középkategóriás modellel. 2020 óta minden évben nagy példányszámú online és print lapok elismert autós újságíróiból álló, független szakmai zsűri dönti el, hogy az Év Magyar Autója versenyen […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom