Elrajtol az Open Road Tour 2023 – Közép-Európa legnagyobb szervezett motoros túrája

Az Open Road Riders Community és a Harley-Davidson Budapest a tavalyi sikerek után, a május 18-i hétvégén, újra elindítja az országszerte megrendezett motoros túráját, az Open Road Tourt. Az eseményre nem csak Harley-Davidson tulajdonosokat várnak, hanem minden motorost – márkától vagy típustól függetlenül. A több mint 500 km-es túra nem csak a motorozás szenvedélyéről szól, hanem számos Magyarország-történeti, turisztikai és kulturális program élményeit nyújtja a Tour résztvevőinek.

Május 18-án, csütörtökön, elrajtol az Open Road Tour 2023. A Tour főszervezője a Open Road Riders Community és a Harley-Davidson Budapest, karöltve a résztvevő városokkal, akik különböző programokkal, koncertekkel színesítik a 4 napos eseményt. A túra több, mint 500 kilométer hosszú lesz, felvonulásokkal, gasztronómiai és turisztikai élményekkel tarkítva, amely Győrből indul és az adott napok célállomása Budapest, Mezőkövesd és Sárospatak lesz. A Tour- hoz csatlakozók a motoros szabadság semmihez sem fogható érzését közösen átélve pattannak nyeregbe a motorozás és az idén 120 éves amerikai márka szerelmesei, hogy együtt fedezzék fel Magyarország csodás tájait.

Eger és Miskolc városában rendőri felvezetéssel biztosított felvonulás is a program részét képezi, ami a biztonságos közlekedésre hívja fel a figyelmet, amit Knezsik István az Autós Nagykoalíció elnöke, az Open Road Tour fővédnöke is kiemelt fontossággal kezel.
Az Open Road Tour legnagyobb vonzereje, a 4 napon át tartó, az egész országot átszelő együtt motorozás adta különleges érzés, érintve olyan történelmi városok megtekintésével, mint például Eger, Miskolc és Szerencs.

Számos településen rendeznek koncerteket és kulturális programokat a résztvevőknek, akik így élvezhetik többek között a Woodstock Barbie, Dirty Canvas, Takács Vilkó, Jazztelen, EDDA tribute fellépéseit, illetve lehetőség nyílik exkluzív tárlatvezetésekre BAZ Vármegye Dísztermébe vagy Magyarország legnagyobb képeslap gyűjteményének megtekintésére, sőt a szerencsi vár történelmét is meg lehet ismerni részletesebben. Ezeken felül, aki az idei évben jegyet vált az eseményre, azok élvezhetik a Zsóry Gyógy- És Strandfürdő strandolási lehetőségét, illetve belépésre jogosultak a Sárospataki Első Járműmustrára és a Rock Fest Mezőkövesdre.

A túrát végig követi a Jaromír Open Road Bázis Food Truck-ja, illetve a Harley-Davidson Budapest szervizautója, hogy mind a motor, mind lovasa feltöltődhessen, ha szükség adódik rá.

A túra célja nemcsak az élmények megosztása és a motoros közösség erősítése, hanem az állatmentésre és tudatos állattartásra való figyelemfelhívás is, mivel a 0. napon (május 17.) lehetőség van becsatlakozni az Első Győri Állatvédelem napra is, amit Győr városa szervez különböző állatvédelmi alapítványokkal és motoros közösségekkel közösen. Az idei évben is sor kerül faültetésre Kápolnán, ami szimbolizálja az Open Road Riders Community elkötelezettségét a természetvédelem iránt.

A motoros túrán résztvevőknek regisztrálniuk kell az állomásokon és részvételi jegyet szükséges váltani a hdbudapest.hu oldalon. A jegyért cserébe a szálláshelyek lefoglalásában a szervezők segítenek, illetve különböző termékekkel gazdagodnak a jegy tulajdonosai. Az emlékeken túl további értékes nyereményekkel térhetnek haza a motorosok, mint például kikapcsolódás a Sóstó Park Hotelben, vacsora a Jaromír Open Road Bázison vagy akár a Harley-Davidson 120. évfordulós jubileumi fesztiváljára is kilátogathat a szerencsés.

További információk: openroad.hu

Motorozzunk együtt! Csatlakozz hozzánk Te is! Feel the Freedom!

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról Motor

Ugly Kid Joe, Tankcsapda, AK26, godfater. és rengeteg motoros érkezik 2024. június 27-29. között a Műegyetem rakpartra, a Budapest Open Road Days-re

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel június 28-án, pénteken Budapest legnagyobb belvárosi fesztiválja, a Budapest Open Road Days nagyszínpadán, a Műegyetem rakparton. Az amerikai rockzenekar koncertje előtt Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater. új lemezét mutatja be a motoros, családi és zenei fesztiválon. A 35 éves Tankcsapda június 29-én a Budapest Open Road Days-en adja […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

A Honda a Milánói divathéten mutatja be fenntartható, környeztebarát járműtervezési koncepcióját

• A Honda – a SUSTAINA-C Concept és Pocket Concept mellett – a Honda SH125i Vetróval szemlélteti a fenntartható járműgyártás terén elért eredményeit • Az új alapanyag és az egyedi, festékmentes felületkezelés csökkenti az előállítás CO2-kibocsátását, valamint egyedi megjelenéssel ruházza fel a járműveket • A modellek remekül szemléltetik a Honda „Triple Action to Zero” stratégiáját, […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

A Mazda legtágasabb Európai SUV-ja, a vadonatúj Mazda CX-80 2024. április 18-án mutatkozik be

Három üléssor, mely akár hét utasnak is helyet biztosít Komfort, kényelem és sokoldalúság, Japánban alkotva A Mazda 2024. április 18-án, csütörtökön 12.00 órakor mutatja be a vadonatúj, három üléssoros Mazda CX-80-at. A CX-60 után a CX-80 a második modell, amelyet a Mazda nagy platformjára terveztek – ez a modell a Mazda legtágasabb autója az európai […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom