Elrajtol az Open Road Tour 2023 – Közép-Európa legnagyobb szervezett motoros túrája

Az Open Road Riders Community és a Harley-Davidson Budapest a tavalyi sikerek után, a május 18-i hétvégén, újra elindítja az országszerte megrendezett motoros túráját, az Open Road Tourt. Az eseményre nem csak Harley-Davidson tulajdonosokat várnak, hanem minden motorost – márkától vagy típustól függetlenül. A több mint 500 km-es túra nem csak a motorozás szenvedélyéről szól, hanem számos Magyarország-történeti, turisztikai és kulturális program élményeit nyújtja a Tour résztvevőinek.

Május 18-án, csütörtökön, elrajtol az Open Road Tour 2023. A Tour főszervezője a Open Road Riders Community és a Harley-Davidson Budapest, karöltve a résztvevő városokkal, akik különböző programokkal, koncertekkel színesítik a 4 napos eseményt. A túra több, mint 500 kilométer hosszú lesz, felvonulásokkal, gasztronómiai és turisztikai élményekkel tarkítva, amely Győrből indul és az adott napok célállomása Budapest, Mezőkövesd és Sárospatak lesz. A Tour- hoz csatlakozók a motoros szabadság semmihez sem fogható érzését közösen átélve pattannak nyeregbe a motorozás és az idén 120 éves amerikai márka szerelmesei, hogy együtt fedezzék fel Magyarország csodás tájait.

Eger és Miskolc városában rendőri felvezetéssel biztosított felvonulás is a program részét képezi, ami a biztonságos közlekedésre hívja fel a figyelmet, amit Knezsik István az Autós Nagykoalíció elnöke, az Open Road Tour fővédnöke is kiemelt fontossággal kezel.
Az Open Road Tour legnagyobb vonzereje, a 4 napon át tartó, az egész országot átszelő együtt motorozás adta különleges érzés, érintve olyan történelmi városok megtekintésével, mint például Eger, Miskolc és Szerencs.

Számos településen rendeznek koncerteket és kulturális programokat a résztvevőknek, akik így élvezhetik többek között a Woodstock Barbie, Dirty Canvas, Takács Vilkó, Jazztelen, EDDA tribute fellépéseit, illetve lehetőség nyílik exkluzív tárlatvezetésekre BAZ Vármegye Dísztermébe vagy Magyarország legnagyobb képeslap gyűjteményének megtekintésére, sőt a szerencsi vár történelmét is meg lehet ismerni részletesebben. Ezeken felül, aki az idei évben jegyet vált az eseményre, azok élvezhetik a Zsóry Gyógy- És Strandfürdő strandolási lehetőségét, illetve belépésre jogosultak a Sárospataki Első Járműmustrára és a Rock Fest Mezőkövesdre.

A túrát végig követi a Jaromír Open Road Bázis Food Truck-ja, illetve a Harley-Davidson Budapest szervizautója, hogy mind a motor, mind lovasa feltöltődhessen, ha szükség adódik rá.

A túra célja nemcsak az élmények megosztása és a motoros közösség erősítése, hanem az állatmentésre és tudatos állattartásra való figyelemfelhívás is, mivel a 0. napon (május 17.) lehetőség van becsatlakozni az Első Győri Állatvédelem napra is, amit Győr városa szervez különböző állatvédelmi alapítványokkal és motoros közösségekkel közösen. Az idei évben is sor kerül faültetésre Kápolnán, ami szimbolizálja az Open Road Riders Community elkötelezettségét a természetvédelem iránt.

A motoros túrán résztvevőknek regisztrálniuk kell az állomásokon és részvételi jegyet szükséges váltani a hdbudapest.hu oldalon. A jegyért cserébe a szálláshelyek lefoglalásában a szervezők segítenek, illetve különböző termékekkel gazdagodnak a jegy tulajdonosai. Az emlékeken túl további értékes nyereményekkel térhetnek haza a motorosok, mint például kikapcsolódás a Sóstó Park Hotelben, vacsora a Jaromír Open Road Bázison vagy akár a Harley-Davidson 120. évfordulós jubileumi fesztiváljára is kilátogathat a szerencsés.

További információk: openroad.hu

Motorozzunk együtt! Csatlakozz hozzánk Te is! Feel the Freedom!

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Az új Fiat Topolino a városi közlekedés villamosításának legelragadóbb eszköze

Az új Fiat Topolino attól a történelmi modelltől kölcsönözte jól csengő nevét, amely annak idején lefektette a városi közlekedés alapjait; a modern utód ugyanerre készül a fenntartható városi mobilitás terén. A városi használatra szánt Topolino a legfiatalabb ügyfelekhez is eljuttatja a mobilitás szabadságát A FIAT bejelentette, hogy Topolino néven hozza forgalomba új, fenntartható városi mobilitási […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

Megnyitotta egyedülálló múzeumát a Toyota Gazoo Racing Europe

Idén májustól a Toyota nemzetközi motorsportban való részvételét 1973-tól napjainkig bemutató, eredeti versenyautókból álló gyűjteménye látogathatóvá vált a nagyközönség számára. A kiállítás a Toyota Gazoo Racing Europe kölni központjának két szélcsatornájának egyike alatt található. A Toyota Motorsport Múzeum május 11-én nyitotta meg kapuit, pontosan egy hónappal azelőtt, hogy a gyári csapat részt vesz a legendás […]

Olvass tovább
Hírek Motor Nagyvilág Utcán

Megjelent az új Yamaha Ténéré 700 World Rally

Tegnap délelőtt jelentette be a Yamaha, hogy hamarosan megérkezik a szalonokba a népszerű Ténéré 700 legújabb változata, a továbbfejlesztett Ténéré 700 World Rally. Ez a kifejezetten terepezésre készült modell számos ponton eltér az alapkiviteltől, beleértve az egyedi fényezést és a spéci felfüggesztést is. Már messziről látszik, hogy a raliváltozat pillekönnyű Akrapovič kipufogót kapott a gyári […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom