Elrajtol az Open Road Tour 2023 – Közép-Európa legnagyobb szervezett motoros túrája

Az Open Road Riders Community és a Harley-Davidson Budapest a tavalyi sikerek után, a május 18-i hétvégén, újra elindítja az országszerte megrendezett motoros túráját, az Open Road Tourt. Az eseményre nem csak Harley-Davidson tulajdonosokat várnak, hanem minden motorost – márkától vagy típustól függetlenül. A több mint 500 km-es túra nem csak a motorozás szenvedélyéről szól, hanem számos Magyarország-történeti, turisztikai és kulturális program élményeit nyújtja a Tour résztvevőinek.

Május 18-án, csütörtökön, elrajtol az Open Road Tour 2023. A Tour főszervezője a Open Road Riders Community és a Harley-Davidson Budapest, karöltve a résztvevő városokkal, akik különböző programokkal, koncertekkel színesítik a 4 napos eseményt. A túra több, mint 500 kilométer hosszú lesz, felvonulásokkal, gasztronómiai és turisztikai élményekkel tarkítva, amely Győrből indul és az adott napok célállomása Budapest, Mezőkövesd és Sárospatak lesz. A Tour- hoz csatlakozók a motoros szabadság semmihez sem fogható érzését közösen átélve pattannak nyeregbe a motorozás és az idén 120 éves amerikai márka szerelmesei, hogy együtt fedezzék fel Magyarország csodás tájait.

Eger és Miskolc városában rendőri felvezetéssel biztosított felvonulás is a program részét képezi, ami a biztonságos közlekedésre hívja fel a figyelmet, amit Knezsik István az Autós Nagykoalíció elnöke, az Open Road Tour fővédnöke is kiemelt fontossággal kezel.
Az Open Road Tour legnagyobb vonzereje, a 4 napon át tartó, az egész országot átszelő együtt motorozás adta különleges érzés, érintve olyan történelmi városok megtekintésével, mint például Eger, Miskolc és Szerencs.

Számos településen rendeznek koncerteket és kulturális programokat a résztvevőknek, akik így élvezhetik többek között a Woodstock Barbie, Dirty Canvas, Takács Vilkó, Jazztelen, EDDA tribute fellépéseit, illetve lehetőség nyílik exkluzív tárlatvezetésekre BAZ Vármegye Dísztermébe vagy Magyarország legnagyobb képeslap gyűjteményének megtekintésére, sőt a szerencsi vár történelmét is meg lehet ismerni részletesebben. Ezeken felül, aki az idei évben jegyet vált az eseményre, azok élvezhetik a Zsóry Gyógy- És Strandfürdő strandolási lehetőségét, illetve belépésre jogosultak a Sárospataki Első Járműmustrára és a Rock Fest Mezőkövesdre.

A túrát végig követi a Jaromír Open Road Bázis Food Truck-ja, illetve a Harley-Davidson Budapest szervizautója, hogy mind a motor, mind lovasa feltöltődhessen, ha szükség adódik rá.

A túra célja nemcsak az élmények megosztása és a motoros közösség erősítése, hanem az állatmentésre és tudatos állattartásra való figyelemfelhívás is, mivel a 0. napon (május 17.) lehetőség van becsatlakozni az Első Győri Állatvédelem napra is, amit Győr városa szervez különböző állatvédelmi alapítványokkal és motoros közösségekkel közösen. Az idei évben is sor kerül faültetésre Kápolnán, ami szimbolizálja az Open Road Riders Community elkötelezettségét a természetvédelem iránt.

A motoros túrán résztvevőknek regisztrálniuk kell az állomásokon és részvételi jegyet szükséges váltani a hdbudapest.hu oldalon. A jegyért cserébe a szálláshelyek lefoglalásában a szervezők segítenek, illetve különböző termékekkel gazdagodnak a jegy tulajdonosai. Az emlékeken túl további értékes nyereményekkel térhetnek haza a motorosok, mint például kikapcsolódás a Sóstó Park Hotelben, vacsora a Jaromír Open Road Bázison vagy akár a Harley-Davidson 120. évfordulós jubileumi fesztiváljára is kilátogathat a szerencsés.

További információk: openroad.hu

Motorozzunk együtt! Csatlakozz hozzánk Te is! Feel the Freedom!

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Verdák

A Lexus az offroadban is utánozhatatlan

A Lexus izgalmas újításokat hozott a 2023-as Specialty Equipment Market Association (SEMA) Kiállításon, bemutatva hat lenyűgöző járművet, köztük a GX minden generációját és a 2022-es LX 600-at. Az offroad örökségét hangsúlyozva a márka vadonatúj 2024 Lexus GX 550 Overtrail+ AAP modellt is megismertette a nagyközönséggel, mely a terepjárók világában új színfoltot jelent. 2022 Lexus GX […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Verdák

2024 elején legyártja utolsó dízelmotorját a Volvo

A teljes körű villamosítást célzó, egyértelmű stratégiánk a legambiciózusabb átalakítási tervek közé tartozik, amelyet hagyományos autógyártók megfogalmaztak. Hogy megerősítsük erre vonatkozó szándékainkat, a mai napon, a New York-i klímahéten bejelentettük, hogy 2024 elejével beszüntetjük a dízelmotoros Volvo gépkocsik gyártását. Alig néhány hónap múlva legördül tehát a gyártósorról a legutolsó dízel Volvo; a hagyományos autóipari szereplők […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

2 Toyota és 1 Lexus modell került fel az ’Év Autója’ hosszú listájára

A legrangosabb európai autóipari elismerés, az ’Év Autója’ díj hosszú listáján ezúttal 28 autó kapott helyet, ott van közöttük a vadonatúj Toyota C-HR és Toyota Prius, valamint a vadonatúj Lexus RZ is. A döntősök szűkített hetes listáját november 27.-én publikálják, míg a győztest 2024. feburár 26.-án, a Genfi Autószalonon jelentik majd be. A Toyota eddig […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom