Elrajtol az Open Road Tour 2023 – Közép-Európa legnagyobb szervezett motoros túrája

Az Open Road Riders Community és a Harley-Davidson Budapest a tavalyi sikerek után, a május 18-i hétvégén, újra elindítja az országszerte megrendezett motoros túráját, az Open Road Tourt. Az eseményre nem csak Harley-Davidson tulajdonosokat várnak, hanem minden motorost – márkától vagy típustól függetlenül. A több mint 500 km-es túra nem csak a motorozás szenvedélyéről szól, hanem számos Magyarország-történeti, turisztikai és kulturális program élményeit nyújtja a Tour résztvevőinek.

Május 18-án, csütörtökön, elrajtol az Open Road Tour 2023. A Tour főszervezője a Open Road Riders Community és a Harley-Davidson Budapest, karöltve a résztvevő városokkal, akik különböző programokkal, koncertekkel színesítik a 4 napos eseményt. A túra több, mint 500 kilométer hosszú lesz, felvonulásokkal, gasztronómiai és turisztikai élményekkel tarkítva, amely Győrből indul és az adott napok célállomása Budapest, Mezőkövesd és Sárospatak lesz. A Tour- hoz csatlakozók a motoros szabadság semmihez sem fogható érzését közösen átélve pattannak nyeregbe a motorozás és az idén 120 éves amerikai márka szerelmesei, hogy együtt fedezzék fel Magyarország csodás tájait.

Eger és Miskolc városában rendőri felvezetéssel biztosított felvonulás is a program részét képezi, ami a biztonságos közlekedésre hívja fel a figyelmet, amit Knezsik István az Autós Nagykoalíció elnöke, az Open Road Tour fővédnöke is kiemelt fontossággal kezel.
Az Open Road Tour legnagyobb vonzereje, a 4 napon át tartó, az egész országot átszelő együtt motorozás adta különleges érzés, érintve olyan történelmi városok megtekintésével, mint például Eger, Miskolc és Szerencs.

Számos településen rendeznek koncerteket és kulturális programokat a résztvevőknek, akik így élvezhetik többek között a Woodstock Barbie, Dirty Canvas, Takács Vilkó, Jazztelen, EDDA tribute fellépéseit, illetve lehetőség nyílik exkluzív tárlatvezetésekre BAZ Vármegye Dísztermébe vagy Magyarország legnagyobb képeslap gyűjteményének megtekintésére, sőt a szerencsi vár történelmét is meg lehet ismerni részletesebben. Ezeken felül, aki az idei évben jegyet vált az eseményre, azok élvezhetik a Zsóry Gyógy- És Strandfürdő strandolási lehetőségét, illetve belépésre jogosultak a Sárospataki Első Járműmustrára és a Rock Fest Mezőkövesdre.

A túrát végig követi a Jaromír Open Road Bázis Food Truck-ja, illetve a Harley-Davidson Budapest szervizautója, hogy mind a motor, mind lovasa feltöltődhessen, ha szükség adódik rá.

A túra célja nemcsak az élmények megosztása és a motoros közösség erősítése, hanem az állatmentésre és tudatos állattartásra való figyelemfelhívás is, mivel a 0. napon (május 17.) lehetőség van becsatlakozni az Első Győri Állatvédelem napra is, amit Győr városa szervez különböző állatvédelmi alapítványokkal és motoros közösségekkel közösen. Az idei évben is sor kerül faültetésre Kápolnán, ami szimbolizálja az Open Road Riders Community elkötelezettségét a természetvédelem iránt.

A motoros túrán résztvevőknek regisztrálniuk kell az állomásokon és részvételi jegyet szükséges váltani a hdbudapest.hu oldalon. A jegyért cserébe a szálláshelyek lefoglalásában a szervezők segítenek, illetve különböző termékekkel gazdagodnak a jegy tulajdonosai. Az emlékeken túl további értékes nyereményekkel térhetnek haza a motorosok, mint például kikapcsolódás a Sóstó Park Hotelben, vacsora a Jaromír Open Road Bázison vagy akár a Harley-Davidson 120. évfordulós jubileumi fesztiváljára is kilátogathat a szerencsés.

További információk: openroad.hu

Motorozzunk együtt! Csatlakozz hozzánk Te is! Feel the Freedom!

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Az Opel bemutatta következő generációs Grandland SUV modelljét

Koncepciótól a megvalósulásig: a vadonatúj Grandland az Opel Experimental tanulmányautó számos dizájnelemét megjeleníti Német energia: Németországban tervezve, fejlesztve és gyártva Elektromosnak született: a csúcskategóriás Opel SUV az új STLA közepes platformra épül Az elektromos autózás szabadsága: a Grandland Electric modellben az új alacsony beépítésű lapos akkumulátor akár 700 km-es hatótávot (WLTP1) biztosít Innováció a világítás […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Race Verdák

Jön az évad második magyar tereprallye versenye, a Riverside Baja

Május 9-11-ig ismét visszatér a tereprallye Pápocra, a Riverside Baja idén nem csak az M1 Flotta Magyar Terep-rallye Bajnokság és a CEZ, de a Lengyel Bajnokság fordulójaként is szolgál. A 9. alkalommal megrendezésre kerülő futam tavalyihoz képest szinte változatlan útvonal és időterv szerint fut majd, a 330,88 km szelektív szakaszon mindössze a létszám növekedése miatt […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Felkészül a MINI új modellcsaládjának utolsó tagja, az új MINI Aceman

Nagy esemény a MINI háza táján: a tisztán elektromos meghajtású MINI Aceman a 2024-es Pekingi Nemzetközi Autókiállításon világpremierjét ünnepli. A tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper és az erőteljes MINI John Cooper Works Countryman ALL4 oldalán a brit prémiumgyártó reflektorfénybe gurítja új modellgenerációját. A MINI rajongói izgatottan várhatják a 2024-es Pekingi Nemzetközi Autókiállítást, hiszen az április […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom