Formában a legbenzingőzösebb rendezvény a Hungexpon

A Gender Racing Team már hosszú évek óta vesz részt kiállítóként az idén már tizenhatodik alkalommal megrendezett nemzetközi Autó Motor és Tuning Show-n mely mostanra átlagosan több mint ötvenezer nézőt vonz minden évben a nemrég megújult köbányai vásárvárosba.

A hagyományos rendezvényen az idén is többtízezer négyzetméteren találják meg az érdeklődők az autózáshoz bármilyen módon is kötődő szakmai területek különböző kiállítóit, közöttük természetesen az autósport különböző szakágait.

A GRT az idei eseményre a két jelenleg is aktívan használt versenytechnikáját az F4-es Tatuus F4 T014-es Abarth motoros és az F3-as Dallara F313-as TOM’S Toyota motoros autóját hozta el a Hungexpora.

Az érdeklődők az idén az E pavilon 3/B standján találkozhatnak a csapattal és a vasárnapi napon a sokszoros gokart bajnok és a korábban a csapat színeiben az MNASZ Formula Renault Kupa bajnoki címét is elhódító Szabó Nikolas-al is személyesen találkozhatnak a sportág kedvelői.

A csapat számára rendkívül fontosak ezek a megjelenések, hiszen itt egészen más érdeklődői körnek mutathatják be a csapatot és a sportágat. Erről a csapatfőnök Gender Tamás az alábbiakat tartotta fontosnak elmondani:

„ Számunkra sok szempontból kiemelten fontos az AMTS és az ehhez hasonló rendezvények! Egyrészt a támogatók és partnerek megjelenítése szempontjából. Másrészt a sportág és a csapat általános ismertsége növelésének a szempontjából. Egy ilyen rendezvénye sok tízezer autózáshoz kötődő, az autózás, az autósport iránt aktívan érdeklődő ember fordul meg. A Gender Racing mindig is az egyik alap küldetésének tartotta a sportágunk általános népszerűsítését is. Ráadásul azt gondolom, hogy az autósportban a formula autózás az talán a legkülönlegesebb, legmisztifikusabb ág, melynek csúcsán nem véletlenül áll ott hosszú évtizedek óta az autósport csúcskategóriája a Forma1. Az ilyen és hasonló rendezvényeken ehhez a kicsit misztfifikus világhoz tudjuk közelebb juttatni az autósport rajongókat és betekintést engedni a sportág kulisszái mögé. Ezek a rendezvények a sportutánpótlás szempontjából is kiemelten fontosak, hiszen a sportutánpótlás nem csak az új sportolók versenyzők, hanem a további nézők, rajongók bevonásáról is szól. Egy ilyen nagyszabású esemény kimondottan alkalmas arra, hogy további potenciális rajongókat csábítsunk el a versenypályák szélére! Úgyhogy korosztálytól függetlenül ezúton is buzdítom az autósport iránt picit is érdeklődőket, hogy látogassanak ki a hétvégén a Hungexpora és a sok érdekes látnivaló mellett kicsit kóstoljanak bele a mi csodálatos sportágunk hangulatába, nézzék meg közelebbről az imádott versenygépeinket, találkozzanak csapatunkkal, versenyzőnkkel most a hétvégén a Hungexpon és később akár a versenypályák szélén!

Kapcsolódó cikkek

2000 lóerő, merész stílus: Ford Pro Electric SuperVan úgy hat, mint egy elektrosokk

A Ford Pro Electric SuperVan látványosan szemlélteti az elektromos teljesítmény és a fejlett konnektivitás lehetőségeit, amelyek révén megszülethetett minden idők legerősebb Ford áruszállítója, hogy ezzel is kézzelfoghatóbbá váljon a vállalat mély elkötelezettsége az elektromos hajtás iránt. A négy elektromotor, az 50 kWh teljesítményű folyadékhűtésű akkumulátor és az egyedi vezérlőrendszer mintegy 2000 lóerő előállítására képes – […]

Olvass tovább

Goodwoodban mutatja be a BMW AZ ÚJ M3 Touring MotoGP™ Safety Cart

Fennállása 50. évfordulóját ünnepelve a BMW M GmbH számos nagyteljesítményű újdonságról lerántja a leplet Goodwoodban. Reflektorfénybe gurul így többek között a MotoGP™ új biztonsági autója is, amelyet az M xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt, első BMW M3 Competition Touring műszaki alapjaira fejlesztettek ki a mérnökök. A BMW M3 Touring MotoGP™ Safety Car karosszériaborítása az 50. évforduló, […]

Olvass tovább

Goodwoodban mutatja be a Ford az elektromos hajtású SuperVan modellt és a Very Gay Raptort

A piacvezető Ford haszonjárművek Ford Performance-fejlesztésű, iránymutató változatai készen állnak arra, hogy június 23-26. között lenyűgözzék a Goodwood Festival of Speed látogatóit. Az angliai Chichesterben megrendezett világhírű eseményen lesz látható először a a vállalat első, tisztán elektromos hajtású SuperVan modellje, a vadonatúj Ford Pro Electric SuperVan, és az új generációs Ranger Raptor dinamikus bemutatójára is […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom