Formában a legbenzingőzösebb rendezvény a Hungexpon

A Gender Racing Team már hosszú évek óta vesz részt kiállítóként az idén már tizenhatodik alkalommal megrendezett nemzetközi Autó Motor és Tuning Show-n mely mostanra átlagosan több mint ötvenezer nézőt vonz minden évben a nemrég megújult köbányai vásárvárosba.

A hagyományos rendezvényen az idén is többtízezer négyzetméteren találják meg az érdeklődők az autózáshoz bármilyen módon is kötődő szakmai területek különböző kiállítóit, közöttük természetesen az autósport különböző szakágait.

A GRT az idei eseményre a két jelenleg is aktívan használt versenytechnikáját az F4-es Tatuus F4 T014-es Abarth motoros és az F3-as Dallara F313-as TOM’S Toyota motoros autóját hozta el a Hungexpora.

Az érdeklődők az idén az E pavilon 3/B standján találkozhatnak a csapattal és a vasárnapi napon a sokszoros gokart bajnok és a korábban a csapat színeiben az MNASZ Formula Renault Kupa bajnoki címét is elhódító Szabó Nikolas-al is személyesen találkozhatnak a sportág kedvelői.

A csapat számára rendkívül fontosak ezek a megjelenések, hiszen itt egészen más érdeklődői körnek mutathatják be a csapatot és a sportágat. Erről a csapatfőnök Gender Tamás az alábbiakat tartotta fontosnak elmondani:

„ Számunkra sok szempontból kiemelten fontos az AMTS és az ehhez hasonló rendezvények! Egyrészt a támogatók és partnerek megjelenítése szempontjából. Másrészt a sportág és a csapat általános ismertsége növelésének a szempontjából. Egy ilyen rendezvénye sok tízezer autózáshoz kötődő, az autózás, az autósport iránt aktívan érdeklődő ember fordul meg. A Gender Racing mindig is az egyik alap küldetésének tartotta a sportágunk általános népszerűsítését is. Ráadásul azt gondolom, hogy az autósportban a formula autózás az talán a legkülönlegesebb, legmisztifikusabb ág, melynek csúcsán nem véletlenül áll ott hosszú évtizedek óta az autósport csúcskategóriája a Forma1. Az ilyen és hasonló rendezvényeken ehhez a kicsit misztfifikus világhoz tudjuk közelebb juttatni az autósport rajongókat és betekintést engedni a sportág kulisszái mögé. Ezek a rendezvények a sportutánpótlás szempontjából is kiemelten fontosak, hiszen a sportutánpótlás nem csak az új sportolók versenyzők, hanem a további nézők, rajongók bevonásáról is szól. Egy ilyen nagyszabású esemény kimondottan alkalmas arra, hogy további potenciális rajongókat csábítsunk el a versenypályák szélére! Úgyhogy korosztálytól függetlenül ezúton is buzdítom az autósport iránt picit is érdeklődőket, hogy látogassanak ki a hétvégén a Hungexpora és a sok érdekes látnivaló mellett kicsit kóstoljanak bele a mi csodálatos sportágunk hangulatába, nézzék meg közelebbről az imádott versenygépeinket, találkozzanak csapatunkkal, versenyzőnkkel most a hétvégén a Hungexpon és később akár a versenypályák szélén!

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról Utcán Verdák

Lenyűgöző térkínálat és teljesítmény, prémium technológia: ez elektromos hajtású E-Tourneo Custom modell

A Ford Pro ma bemutatta az új generációs Tourneo-sorozat csúcsváltozatát: a vadonatúj E-Tourneo Custom modellt, amit fejlett elektromos hajtáslánccal szereltek fel. Az E-Tourneo Custom magasra teszi a lécet vetélytársai számára, hiszen maximális sokoldalúságra és kényelemre tervezett új padlólemezéhez kimagasló hatékonyságú akkumulátoros elektromos hajtáslánc társul, ami a tervek szerint akár 370 kilométeres hatótávolságot biztosít. 2024-ig a […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

Mazda történetek – verseny a világot megváltoztató technológiákért

A biodízel hajtású Mazda2 Bio Concept autó lényegében egy „kerekekre épített laboratórium”, amely az olaj helyett alternatív energiaforrások kutatását szolgálja, hiszen a Mazda 2050-re a szén-dioxid-semlegességet kívánja elérni járművei teljes életciklusa során. Hajnalodik a Fuji International Speedway felett, ahol a Super Taikyu Series Fuji 24 órás állóképességi versenye, az ENEOS Super Taikyu Series Powered by […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Mazda MX-5 2023 – több lehetőség, nagyobb vonzerő

Új külső, belső és vászontető színek Új felszereltségi szintek, két új Special Edition modell Megérkezett az új, 2023-as Mazda MX-5, új karosszéria-, vászontető- és belső színválasztékkal, új felszereltségi szintekkel, melyek gazdag felszereltséget kínálnak még a belépő szintű modellek esetében is. Egy új külső szín, a Zircon Sand váltja a Polymetal Grey-t, az egy könnyű mozdulattal […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom