Formában a legbenzingőzösebb rendezvény a Hungexpon

A Gender Racing Team már hosszú évek óta vesz részt kiállítóként az idén már tizenhatodik alkalommal megrendezett nemzetközi Autó Motor és Tuning Show-n mely mostanra átlagosan több mint ötvenezer nézőt vonz minden évben a nemrég megújult köbányai vásárvárosba.

A hagyományos rendezvényen az idén is többtízezer négyzetméteren találják meg az érdeklődők az autózáshoz bármilyen módon is kötődő szakmai területek különböző kiállítóit, közöttük természetesen az autósport különböző szakágait.

A GRT az idei eseményre a két jelenleg is aktívan használt versenytechnikáját az F4-es Tatuus F4 T014-es Abarth motoros és az F3-as Dallara F313-as TOM’S Toyota motoros autóját hozta el a Hungexpora.

Az érdeklődők az idén az E pavilon 3/B standján találkozhatnak a csapattal és a vasárnapi napon a sokszoros gokart bajnok és a korábban a csapat színeiben az MNASZ Formula Renault Kupa bajnoki címét is elhódító Szabó Nikolas-al is személyesen találkozhatnak a sportág kedvelői.

A csapat számára rendkívül fontosak ezek a megjelenések, hiszen itt egészen más érdeklődői körnek mutathatják be a csapatot és a sportágat. Erről a csapatfőnök Gender Tamás az alábbiakat tartotta fontosnak elmondani:

„ Számunkra sok szempontból kiemelten fontos az AMTS és az ehhez hasonló rendezvények! Egyrészt a támogatók és partnerek megjelenítése szempontjából. Másrészt a sportág és a csapat általános ismertsége növelésének a szempontjából. Egy ilyen rendezvénye sok tízezer autózáshoz kötődő, az autózás, az autósport iránt aktívan érdeklődő ember fordul meg. A Gender Racing mindig is az egyik alap küldetésének tartotta a sportágunk általános népszerűsítését is. Ráadásul azt gondolom, hogy az autósportban a formula autózás az talán a legkülönlegesebb, legmisztifikusabb ág, melynek csúcsán nem véletlenül áll ott hosszú évtizedek óta az autósport csúcskategóriája a Forma1. Az ilyen és hasonló rendezvényeken ehhez a kicsit misztfifikus világhoz tudjuk közelebb juttatni az autósport rajongókat és betekintést engedni a sportág kulisszái mögé. Ezek a rendezvények a sportutánpótlás szempontjából is kiemelten fontosak, hiszen a sportutánpótlás nem csak az új sportolók versenyzők, hanem a további nézők, rajongók bevonásáról is szól. Egy ilyen nagyszabású esemény kimondottan alkalmas arra, hogy további potenciális rajongókat csábítsunk el a versenypályák szélére! Úgyhogy korosztálytól függetlenül ezúton is buzdítom az autósport iránt picit is érdeklődőket, hogy látogassanak ki a hétvégén a Hungexpora és a sok érdekes látnivaló mellett kicsit kóstoljanak bele a mi csodálatos sportágunk hangulatába, nézzék meg közelebbről az imádott versenygépeinket, találkozzanak csapatunkkal, versenyzőnkkel most a hétvégén a Hungexpon és később akár a versenypályák szélén!

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról

Minden rekordot megdöntött az idei AMTS!

Idén végre újra a megszokott, kora tavaszi időpontban nyitotta meg kapuit a legnagyobb hazai autó show, az AMTS. A méltán népszerű rendezvény történetének eddigi legnagyobb showjával, legszínesebb felhozatalával és rengeteg programmal tért vissza a Hungexpo falai közé – és persze azon is túlra. Nemcsak a helyszín, de az Automobil és Tuning Show is vadonatúj formában […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Utcán Verdák

Magyarországon is bemutatkozott az új DS 7

• Páratlan kényelmével és akár 360 lóerős hibrid hajtásával az Új DS 7 egyszerre testesíti meg a műszaki szaktudást és eleganciát. • A francia luxus kézművesség védjegyeit viselő Új DS 7 orr-részének megjelenését a DS PIXEL LED VISION 3.0 technológiával társított, és a kategóriában egyedülálló kiegyensúlyozottságot és kifinomultságot sugárzó anyaghasználat uralja. • A DS PERFORMANCE […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

Polo méretű elektromos autóval készül a Volkswagen

A Volkswagen ID.2 egyelőre még csak koncepcióként mutatta meg magát, de már így is sok mindent elárultak a németek a jövőt illetően. Elektromos szinten kedvező árral készülnek, ám a teljesítményre még ebben a méretosztályban sem lehet panaszunk. A Volkswagen az elektromos ID modellcsaládot eddig csak fölfelé bővítgette, ám nemsokára ez alapvetően változik meg. Bemutattak ugyanis […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom