Hat helyet javított Tóth László az idei első Formula-3-as futamon Bahreinben

A rosszul sikerült pénteki időmérő edzés után a szombati sprintfutamon hat helyet javított rajtpozíciójához képest Tóth László, a Charouz Racing System magyar versenyzője a FIA Formula-3-as bajnokság bahreini idénynyitó futamán.
​A 21 éves pilótát a 21. helyen intette le a kockás zászló, de pályaelhagyás miatt – több riválisához hasonlóan – utólag időbüntetést kapott, így végül 22. lett.
​A pénteki időmérő edzésen a csapatnak nem sikerült a legjobb beállítást megtalálnia, így Tóth és két csapattársa sem tudott megfelelően gyors köröket autózni, ráadásul a magyar versenyzőnek a kvalifikáció végén futott leggyorsabb körét pályaelhagyás miatt törölte is a versenybíróság.
​Az este és az éjszaka folyamán ugyanakkor a csapatnak sikerült úgy módosítania a versenyautók beállításán, hogy azok a szombat délelőtti futamra versenyképesebbé váltak.
​Tóth László a 20 körös viadal során végül hat pozíciót tudott javítani a rajthelyéhez képest, de közben a többiekhez hasonlóan neki is meg kellett küzdenie a szervezők idei újításával, a gyorsan elkopó hátsó gumik okozta nehézségekkel.
​A bahreini szezonnyitó hétvége főversenye vasárnap – magyar idő szerint – 9.45-kor rajtol el.

Kapcsolódó cikkek

Új DS 7: a kifinomultság útján

A DS Automobiles legelső, teljes egészében saját fejlesztése, a DS 7 CROSSBACK 2017-ben debütált, új, avantgárd életérzést sugározva. A DS 7 CROSSBACK egyedülálló belső dizájnjának, kivételes kifinomultságának és technológiai megoldásainak köszönhető népszerűsége megnyitotta az utat azon fejlesztések számára, amelyek a most bemutatott Új DS 7-ben öltöttek formát. Az Új DS 7 külső megjelenése mind a […]

Olvass tovább

Nyilvánosságra hozta vadonatúj CIVIC e:HEV árait a Honda

A típus alapára 11 649 000 Ft, a Honda Financial Service kínálta hitelszerződésnél pedig 75 977 Ft-oshavi törlesztőrészlettel számolhatnak a vásárlók a belépőmodell esetén A márkakereskedések hamarosan megkezdik a rendelések felvételét a vadonatúj Honda Civicre A hatékony és kifinomult e:HEV hibrid hajtáslánc az alapfelszereltség része A vadonatúj Civicet letisztult, sportos megjelenés, nagy használati érték és magával ragadó menetdinamika […]

Olvass tovább

Mecsek Rallye: Turán Frigyes és Farnadi Ágnes az ORB kategória abszolút 4. helyén zárták a kétnapos versenyt.

Turán Frici és Farnadi Ági egyik kedvenc versenyével, a Mecsek Rallye-val folytatódott hétvégén a Magyar Országos Rallye Bajnokság. Friciék értékes tapasztalatokkal gazdagodtak a Pécs környéki versenyen, és egy-egy apró hibát követően a gumitaktikájuk is eredményes volt. Végül az ORB kategória abszolút 4. helyén zárták a kétnapos versenyt. “Összességében jó hétvégét zártunk a Mecsekben, a Pécs […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom