Második évébe lép a DVSC és a Toyota és Lexus márkák debreceni képviseletét ellátó Road Service Kft. együttműködése

Egy évvel ezelőtt kezdődött Magyarország egyik legpatinásabb sportegyesülete, a 122 éves múltra visszatekintő DVSC, azaz a legendás Loki, és a Toyota és Lexus márkák debreceni képviseletét ellátó ugyancsak nagymúltú, 31 éves Road Service Kft. együttműködése. A most második évébe lévő sikeres partnerség keretében a DVSC mobilitási támogatójaként a Road Service nem kevesebb, mint 19 környezetbarát, öntöltő hibrid elektromos és plug-in hibrid elektromos Toyota és Lexus modellt biztosít a klub futballistái, technikai vezetői és menedzsmentje számára, amelyek július 4-én kerültek ünnepélyes átadásra.

Az egyik legnagyobb múltú, és a hazai és nemzetközi szinten egyaránt egyik legsikeresebb, a Magyar Bajnokságot hét alkalommal megnyerő, hatszoros Magyar Kupa, ötszörös Magyar Szuperkupa és egyszeres Magyar Ligakupa bajnok DVSC számára 2024.07.04-én átadásra került autók között helyet kapott 1 darab öntöltő hibrid elektromos Toyota Yaris, 6 darab öntöltő hibrid elektromos Toyota C-HR, 2 darab öntöltő hibrid elektromos Toyota Corolla Cross, 3 darab öntöltő hibrid elektromos Toyota RAV4 és 7 darab plug-in hibrid elektromos Lexus RX, az azokat használó futballisták között pedig olyan neves sportolók sorakoznak, mint Dzsudzsák Balázs, Megyeri Balázs, Batik Bence, Dusán Lagator vagy épp Thor Úlfarsson.

„Rendkívüli megtiszteltetés, hogy a Toyota és Lexus márkák debreceni képviseletét ellátó Road Service Kft.-vel folytatott sikeres együttműködésünk révén a világ legnagyobb és legzöldebb autógyártójának támogatását tudhatjuk magunk mögött. Az általuk biztosított környezetbarát autók nem csupán a mobilitás terén nyújtanak számunkra felbecsülhetetlen segítséget, hanem a környezettudatosság iránti elkötelezettségünket is kiválóan demonstrálják.” – fogalmaz az együttműködés kapcsán Makray Balázs, a DVSC Futball Zrt. ügyvezetője.

„Kiemelten fontos számunkra, hogy régiónk egyik fontos vállalataként és járműforgalmazójaként, egyben a helyi közösség felelős tagjaként az aktív sportélet támogatásából is kivegyük a részünket. Debrecenben pedig kevés sportegyesület büszkélkedhet olyan múlttal, olyan elkötelezett rajongótáborral, mint az országos szinten is ikonikusnak számító Loki, éppen ezért számunkra is különösen megtisztelő, hogy a DVSC mobilitási partnerei lehetünk. Az pedig külön öröm számunkra, hogy környezetbarát öntöltő hibrid elektromos és plug-in hibrid elektromos autóink használata révén a városunkban hatalmas szeretetnek örvendő futballistáink hozzájárulhatnak a környezettudatosság fontosságának népszerűsítéséhez.” – teszi hozzá az immáron 31 éve hazánk egyik legsikeresebb hazai Toyota márkakereskedésének számító, 5 éve pedig a világ egyik vezető környezetbarát luxusautómárkája, a Lexus észak-kelet-magyarországi képviseletét is ellátó Road Service Kft. képviseletében Illés-Tóth Anita, a Lexus Debrecen márka managere.

„A világ elsőszámú, a társadalmi felelősségvállalást prioritásként kezelő autógyártójaként, valamint az olimpiai, paralimpiai és speciális olimpiai mozgalom mobilitási partnereként a nemzetközi sportélet támogatása terén is aktív Toyota számára különösen fontos a helyi közösségi élet támogatása is, ezért nagy örömmel üdvözöltük a DVSC és a Road Service második évébe lépő együttműködését. A 2008-ban, 2010-ben és 2013-ban egyaránt ’Ichiban’ kiválósági díjjal elismert Road Service első márkakereskedését 31 évvel ezelőtt nyitotta Karcagon, 2005 óta, azaz közel két évtizede azonban a neve Debrecenben is egyet jelent a Toyotával. Idén 5 éve, 2019-ben a több évtizedes legmagasabb színvonalú ügyfélkiszolgálás elismeréseként pedig a Road Service megnyithatta a Lexus Debrecent, és azóta is méltó módon képviseli a világ egyik elsőszámú környezetbarát luxusautómárkáját. Azzal, hogy a még a Toyotánál is 35 évvel idősebb, patinás sportklub, a DVSC mobilitási partnere lesz, és olyan világklasszis sportolók számára biztosít környezetbarát elektrifikált autót, mint például Dzsudzsák Balázs, a Road Service reményeink szerint számos helyi fiatal számára szolgáltat motivációt és inspirációt saját korlátaik legyőzésére és álmaik megvalósítására az aktív sport révén.” – avat be László Richárd, a Toyota Central Europe – Hungary országigazgatója.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Verdák

Világelsőség: szinkronban driftelt két önvezető Toyota

Szintet léptek a Toyota autonóm mobilitási fejlesztései: a vállalat technológiai kutatási központjában a világon elsőként tudták összehangolni két önvezető jármű határtartományon való mozgását. A Toyota Research Institute (TRI) és a Stanford egyetem immár csaknem hét éve működik együtt egy olyan projektben, amely az autóvezetés, a közlekedés biztonságosabbá tételét tűzte ki céljául. Speciális fókuszuk az önvezető […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Race

Hivatalosan is új szakágvezető a hazai rallysport élén

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség egyik legtradicionálisabb, legnépesebb és legnépszerűbb szakágában, a Rallysportban július 09. és 23. között állt idő rendelkezésére a szakágban nevezői licenccel rendelkező MNASZ tagok számára, hogy a szövetség Rally Sport Bizottsága élére új vezetőt jelöljenek. A mai napon kiadott hivatalos tájékoztatás szerint a szakágban a jelölés időpontjában, 83 tagszervezet rendelkezett szavazati […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Még több hely és még nagyobb vezetési élmény: az új ötajtós MINI Cooper S

Az ötajtós MINI Cooper kimagasló funkcionalitásával, innovatív vezetést támogató rendszereivel és hamisítatlan formanyelvével nyűgözi le a vezetés szerelmeseit. A modell összetéveszthetetlen megjelenését az egyedülálló Multitone Roof színátmenetes tetőfényezés és a Favoured Trim felszereltségi szint exkluzív stílusjegyei hangsúlyozzák tovább, miközben a vérpezsdítő vezetési élményről 150 kW / 204 lóerő maximális teljesítményre képes, négyhengeres benzinmotor gondoskodik. Az […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom