Mazda Motor Corporation frissítette a MAZDA6-ot

A Mazda Motor Corporation büszkén jelenti be, hogy frissítette egyik legfontosabb modelljét, a Mazda6-ot. A frissítés magában foglalja Mazda6 20. évfordulós Special Edition modell kiadását az első generációs Mazda6 20. évfordulója alkalmából.

A legújabb frissítés továbbfejlesztett vezetőtámogató és kényelmi funkciókkal viszi tovább a modellkínálatot és érkezik a megújult Homura is. Az átalakítás részeként a felszereltségi szintek is megújulnak.

A Mazda6 a vállalat „Zoom-Zoom” szlogenjének szimbóluma. Amióta az első generációs Mazda6 (Japánban Mazda Atenza néven ismert) 2002 májusában piacra került Japánban, ez a középkategóriás autó megtestesíti a Mazda nyújtotta vezetés örömét. A három generáció során folyamatosan arra törekedtek, hogy megőrizzék és tovább vigyék a modell eredeti értékeit.

A hűséges vásárlók iránt érzett tisztelet jeleként a gyár piacra dobja a Mazda6 20. évfordulós Special Edition modelljét. A precíz kivitelezés és a stílusos dizájn elegáns megjelenést és kifinomult vezetési élményt nyújt, melyek a modell 20 éves története során folyamatosan fejlődtek.

A frissített Homura modell a korábbi, népszerű típusnak a továbbfejlesztése, amely 2020 végétől elérhető. A jelenlegi Homura különleges belső és külső karakterjegyei mellett a frissített modellt elöl és hátul is emblematikus fekete szárnymotívum díszíti, továbbá alsó hűtőrácsdekor és tetőcsomagtartó[1] is tartozik hozzá, amelyek mind kiemelik az autó sportosságát.

A Mazda célja, hogy olyan márkává váljon, amely szoros kapcsolatot alakít ki ügyfeleivel.

Mazda6 20. Évfordulós Special Edition modell

  • Ez az egyedi kiadás a Mazda vásárlói iránti megbecsülésünk kifejezése, az első generációs Mazda6 2002 májusi megjelenése óta eltelt 20 év emlékére.
  • Az új Artisan Red Premium karosszériaszín, a negyedik, amely a Mazda szabadalmaztatott Takuminuri fényezési technológiájával készült, most először érhető el, kizárólag a Mazda6 20. évfordulós Special Edition változatban. A visszafogott és a kifinomult, de erőteljes mélység között egyensúlyozó vörös szín kiemeli a külső dizájn szépségét. (A harmadik Takuminuri szín, a Rhodium White Premium opcióként is elérhető a Mazda6 20. évfordulós Special Edition változatában.)
  • A 20. évfordulós Special Edition modell részletei a következők (a Takumi felszereltség alapján):
  • Külső: exkluzív dizájn (első lökhárító-embléma), első hűtőrács (ezüst fényezéssel), 19” könnyűfém keréktárcsák (extra fényes felület/stílusos megjelenés)
  • Belső tér: 20. évfordulós logóval nyomott elsőülés-fejtámla, belső borítás (Leganu szövet/barna szín), Nappa bőrülések (oldal: Nappa bőr/barna szín; középen: Leganu szövet/barna szín), műszerfal dekorpanel (mattbarna, csíkozott felület)

A frissített Homura

  • A frissített modell a Homura „Black” koncepciójának továbbfejlesztése, amely 2020 végi megjelenése óta nagy népszerűségnek örvend a Mazda ügyfeleinek körében.
  • A frissített Homura a jelenlegi modellhez hasonlóan fényesfekete, 19” könnyűfém keréktárcsákkal és fényesfekete külső visszapillantó-tükörburkolattal rendelkezik, de most már elöl és hátul is emblematikus fekete szárnymotívum díszíti, továbbá alsó hűtőrácsdekor és tetőcsomagtartó is tartozik hozzá, amelyek mind kiemelik a jármű sportosságát.

Folyamatosan fejlesztett modell

  • Minden modell frissített elektromos szervokormány-karakterisztikával rendelkezik, javítva a reakciót közepes és nagy sebességnél, ezzel is fokozva az örömteli vezetést
  • A Cruising & Traffic Support vezetőtámogató asszisztens szintén újdonság. A haladást vezérlő, és a kormányzást támogató funkciók segítenek csökkenteni a vezető fáradtságát torlódások vagy bármilyen egyéb közlekedési helyzet során.
  • A vezeték nélküli Apple CarPlay és az újratöltés (Qi) új funkciók.
  • Az elérhető karosszériaszínek választéka két új színnel frissült: Rhodium White Premium és Platinum Quartz.

A Mazda6 2023 már rendelhető a hivatalos Mazda márkakereskedőknél. A modell belépő változata, a Center Line már elérhető akár 13.779.900,- Ft-ért. A Mazda6 20. évfordulós Special Edition modell csak korlátozott számban érhető el, 16.686.800,- Ft-tól. Az első Mazda6 modellek 2023 első negyedévében érkeznek Magyarországra.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Még markánsabb karakter, még gazdagabb technológiai tartalom: megújul a Hyundai i30

• Az új Hyundai i30 látványos formai módosításokkal, valamint aktualizált kapcsolódási és biztonsági funkciókkal lép színre • A különböző karosszéria-változatokban és felszereltségi szinteken kínált modell a legváltozatosabb ügyféligények kielégítésére született • Praktikus és kényelmi szolgáltatások széles körét kínálja A Hyundai Motor bemutatja a formai és technológiai módosításokkal aktualizált, megújult i30-as modellcsaládot. A ferdehátú, fastback és […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Verdák

Minden téren rekord: UNIX-AMTS 2024!

Március 24-én, vasárnap este zárta be kapuit hazánk legnagyobb autós-motoros showja, az UNIX-AMTS 2024. A rendezvény történetének eddigi legnagyobb, rekordméretű kiállításával, rengeteg programmal és újítással tért vissza a Hungexpo falai közé – és persze azon is túlra. Hivatalosan számolva az idei volt a rendezvény 18. felvonása, és joggal jelenthetjük ki, hogy az AMTS valóban a […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Verdák

Az ISUZU bemutatja az első elektromos D-MAX pickupot

Az ISUZU Motors Limited bemutatja a vállalat első elektromos járművét (a továbbiakban: BEV), a D-MAX egytonnás pickup teherautót. A modell első nyilvános bemutatására a 45. Bangkok International Motor Show-n kerül sor, amelyet március 27. és április 7. között tartanak Thaiföldön. A D-MAX BEV-t úgy fejlesztették ki, hogy kielégítse a haszon- és személygépjárművekkel szemben támasztott változatos […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom