Moto Guzzi V7 Stone Special

Egyedi sorozattal lepte meg a rajongóit a sas emblémás olasz márka. A merész, hiteles karakterrel rendelkező a Moto Guzzi V7 mindig is a testreszabás alapjául szolgált. Az évek során a tulajdonosok már bizonyították, hogy számtalan értelmezése volt már ennek a modellnek.

Kevesebb, mint két év telt el a V7-es legújabb generációjának bemutatása óta, és a hatalmas kereskedelmi sikerre tekintettel, Moto Guzzi V7 Stone Special névvel külön kiadást is készítettek, amit a Giornate Mondiali Moto Guzzi kiállításon mutattak be.

Határozottan dinamikus, a Moto Guzzi V7 Stone Special Edition, ezen megszüntették a matt árnyalatokat, és a V7-es család legkorszerűbb változata különleges Shining Black árnyalatban pompázik. A tankon a stílust idéző ​​grafika és piros részletek bővítik az Eagle márka legsportosabb modelljét. A sport attitűdöt tovább emeli a pirosra festett lengéscsillapító rugók és a nyereg kontrasztos piros varrása.

A kormány kiemelőn egy tábla jelzi, hogy a vezető egy különleges kiadáson ül. Az egyediséget tovább fokozza a kormányvégre került visszapillantó tükrök is, amelyek még áramvonalasabb és dinamikusabb profilt adnak, emellett a feketére eloxált alumínium tanksapka is egyedi. A különleges színekből még a 850-es hengereire is jutott, a vadonatúj, grafit színű burkolatok és feketére eloxált fojtószelepház-védő alumínium borítás is eltér a széria váltotzattól.

Az „izmosabb” megjelenést Arrow kipufogórendszer hangsúlyozza, amelyeknek köszönhetően a Moto Guzzi V7 Stone Special Edition teljesítménye javult, mind a teljesítmény tekintetében, amely 48-ról 49 kW-ra (66,5 lóerő) emelkedett 6700-as fordulatszámon, és a maximális nyomaték 73-ról 75 Nm-re nőtt 4900-as fordulatszámon.

Az Arrow kipufogók ezen a Special kiadáson mutatkoznak be, később minden Moto Guzzi V7-es motorkerékpárhoz kapható lesz tartozékaként.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról Motor

Ugly Kid Joe, Tankcsapda, AK26, godfater. és rengeteg motoros érkezik 2024. június 27-29. között a Műegyetem rakpartra, a Budapest Open Road Days-re

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel június 28-án, pénteken Budapest legnagyobb belvárosi fesztiválja, a Budapest Open Road Days nagyszínpadán, a Műegyetem rakparton. Az amerikai rockzenekar koncertje előtt Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater. új lemezét mutatja be a motoros, családi és zenei fesztiválon. A 35 éves Tankcsapda június 29-én a Budapest Open Road Days-en adja […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

A Honda a Milánói divathéten mutatja be fenntartható, környeztebarát járműtervezési koncepcióját

• A Honda – a SUSTAINA-C Concept és Pocket Concept mellett – a Honda SH125i Vetróval szemlélteti a fenntartható járműgyártás terén elért eredményeit • Az új alapanyag és az egyedi, festékmentes felületkezelés csökkenti az előállítás CO2-kibocsátását, valamint egyedi megjelenéssel ruházza fel a járműveket • A modellek remekül szemléltetik a Honda „Triple Action to Zero” stratégiáját, […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

A Mazda legtágasabb Európai SUV-ja, a vadonatúj Mazda CX-80 2024. április 18-án mutatkozik be

Három üléssor, mely akár hét utasnak is helyet biztosít Komfort, kényelem és sokoldalúság, Japánban alkotva A Mazda 2024. április 18-án, csütörtökön 12.00 órakor mutatja be a vadonatúj, három üléssoros Mazda CX-80-at. A CX-60 után a CX-80 a második modell, amelyet a Mazda nagy platformjára terveztek – ez a modell a Mazda legtágasabb autója az európai […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom