Moto Guzzi V7 Stone Special

Egyedi sorozattal lepte meg a rajongóit a sas emblémás olasz márka. A merész, hiteles karakterrel rendelkező a Moto Guzzi V7 mindig is a testreszabás alapjául szolgált. Az évek során a tulajdonosok már bizonyították, hogy számtalan értelmezése volt már ennek a modellnek.

Kevesebb, mint két év telt el a V7-es legújabb generációjának bemutatása óta, és a hatalmas kereskedelmi sikerre tekintettel, Moto Guzzi V7 Stone Special névvel külön kiadást is készítettek, amit a Giornate Mondiali Moto Guzzi kiállításon mutattak be.

Határozottan dinamikus, a Moto Guzzi V7 Stone Special Edition, ezen megszüntették a matt árnyalatokat, és a V7-es család legkorszerűbb változata különleges Shining Black árnyalatban pompázik. A tankon a stílust idéző ​​grafika és piros részletek bővítik az Eagle márka legsportosabb modelljét. A sport attitűdöt tovább emeli a pirosra festett lengéscsillapító rugók és a nyereg kontrasztos piros varrása.

A kormány kiemelőn egy tábla jelzi, hogy a vezető egy különleges kiadáson ül. Az egyediséget tovább fokozza a kormányvégre került visszapillantó tükrök is, amelyek még áramvonalasabb és dinamikusabb profilt adnak, emellett a feketére eloxált alumínium tanksapka is egyedi. A különleges színekből még a 850-es hengereire is jutott, a vadonatúj, grafit színű burkolatok és feketére eloxált fojtószelepház-védő alumínium borítás is eltér a széria váltotzattól.

Az „izmosabb” megjelenést Arrow kipufogórendszer hangsúlyozza, amelyeknek köszönhetően a Moto Guzzi V7 Stone Special Edition teljesítménye javult, mind a teljesítmény tekintetében, amely 48-ról 49 kW-ra (66,5 lóerő) emelkedett 6700-as fordulatszámon, és a maximális nyomaték 73-ról 75 Nm-re nőtt 4900-as fordulatszámon.

Az Arrow kipufogók ezen a Special kiadáson mutatkoznak be, később minden Moto Guzzi V7-es motorkerékpárhoz kapható lesz tartozékaként.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról

Minden rekordot megdöntött az idei AMTS!

Idén végre újra a megszokott, kora tavaszi időpontban nyitotta meg kapuit a legnagyobb hazai autó show, az AMTS. A méltán népszerű rendezvény történetének eddigi legnagyobb showjával, legszínesebb felhozatalával és rengeteg programmal tért vissza a Hungexpo falai közé – és persze azon is túlra. Nemcsak a helyszín, de az Automobil és Tuning Show is vadonatúj formában […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Utcán Verdák

Magyarországon is bemutatkozott az új DS 7

• Páratlan kényelmével és akár 360 lóerős hibrid hajtásával az Új DS 7 egyszerre testesíti meg a műszaki szaktudást és eleganciát. • A francia luxus kézművesség védjegyeit viselő Új DS 7 orr-részének megjelenését a DS PIXEL LED VISION 3.0 technológiával társított, és a kategóriában egyedülálló kiegyensúlyozottságot és kifinomultságot sugárzó anyaghasználat uralja. • A DS PERFORMANCE […]

Olvass tovább
Motor Motorsport

Az NTR Team pilótája, Kun Csaba Valenciában edzett a hétvégén

Csaba korábban még nem járt ezen a versenypályán, így hatalmas kíváncsisággal és izgalommal vágott neki a két napos tesztnek. Ráadásul az NTR Team pilótája kicsit megnehezítette a saját dolgát, ugyanis a Kawasaki 400-as és a számára friss Yamaha R6-os nyergében is ki szerette volna próbálni magát a híres nyomvonalon. A Kawa 400-assal motorozott többet az […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom