Moto Guzzi V7 Stone Special

Egyedi sorozattal lepte meg a rajongóit a sas emblémás olasz márka. A merész, hiteles karakterrel rendelkező a Moto Guzzi V7 mindig is a testreszabás alapjául szolgált. Az évek során a tulajdonosok már bizonyították, hogy számtalan értelmezése volt már ennek a modellnek.

Kevesebb, mint két év telt el a V7-es legújabb generációjának bemutatása óta, és a hatalmas kereskedelmi sikerre tekintettel, Moto Guzzi V7 Stone Special névvel külön kiadást is készítettek, amit a Giornate Mondiali Moto Guzzi kiállításon mutattak be.

Határozottan dinamikus, a Moto Guzzi V7 Stone Special Edition, ezen megszüntették a matt árnyalatokat, és a V7-es család legkorszerűbb változata különleges Shining Black árnyalatban pompázik. A tankon a stílust idéző ​​grafika és piros részletek bővítik az Eagle márka legsportosabb modelljét. A sport attitűdöt tovább emeli a pirosra festett lengéscsillapító rugók és a nyereg kontrasztos piros varrása.

A kormány kiemelőn egy tábla jelzi, hogy a vezető egy különleges kiadáson ül. Az egyediséget tovább fokozza a kormányvégre került visszapillantó tükrök is, amelyek még áramvonalasabb és dinamikusabb profilt adnak, emellett a feketére eloxált alumínium tanksapka is egyedi. A különleges színekből még a 850-es hengereire is jutott, a vadonatúj, grafit színű burkolatok és feketére eloxált fojtószelepház-védő alumínium borítás is eltér a széria váltotzattól.

Az „izmosabb” megjelenést Arrow kipufogórendszer hangsúlyozza, amelyeknek köszönhetően a Moto Guzzi V7 Stone Special Edition teljesítménye javult, mind a teljesítmény tekintetében, amely 48-ról 49 kW-ra (66,5 lóerő) emelkedett 6700-as fordulatszámon, és a maximális nyomaték 73-ról 75 Nm-re nőtt 4900-as fordulatszámon.

Az Arrow kipufogók ezen a Special kiadáson mutatkoznak be, később minden Moto Guzzi V7-es motorkerékpárhoz kapható lesz tartozékaként.

Kapcsolódó cikkek

Motor Motorsport

Kecskés Bence sporttörténeti mérföldkőhöz ért a magyar gyorsasági motorozásban

Az NTR Team fiatal tehetsége október elején szabadkártyával indul a FIM JuniorGP világbajnokság aragoni fordulójának Európa bajnoki betétfutamán. Kecskés Gábor Bence egészen fiatalon, 6 éves korában ült először motorra, 9 éves kora óta pedig versenyszerűen űzi a sportágat. A Magyar Gyorsasági Utánpótlás Bajnokság kihívásai után egy méltán híres Olasz alakulatnál, az RXP szárnyai alatt, közösen […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Verdák

A Lexus elhozta nekünk a magánrepülők képviselete luxust négy keréken

Új piaci szegmensbe lép a Lexus vadonatúj luxus járműve piacra dobásával. Az új Lexus LM megalkotásakor a fő szempontot a japán Omotenashi, vagyis méltó vendégszeretet vezérelve adta, mely a megcélzott vásárlói réteg legfőbb igénye. A modell négyüléses változata a repülőgépek első osztályát idéző makulátlan letisztultsággal és kifinomultsággal lett megalkotva, tucatnyi részletgazdag utastérfunkcióval kiegészülve, míg a […]

Olvass tovább
GP versenyzőktől, versenyzőkről (hírek és nyilatkozatok) Moto GP Motor

Dall’Igna: Marquez elhagyja a Hondát a Ducatiért

Már egy ideje szó van róla a MotoGP paddockjában, hogy Marc Marquez otthagyja a Hondát, és a mezőny egyik legjobb motorjára pályázik: a Ducatira. A kiadó helyek közül nem sok van, a gyári Ducatikat Francesco Bagnaia és Enea Bastinaini, a VR46-os motorokat Luca Marini és Marco Bezzecchi (bár itt igencsak furcsa lenne látni Marquezt), a […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom