Tim Gábor: Leadtuk a nevezést a Hungaroringre

Tim Gábor és menedzsere úgy döntött, hogy leadja a nevezést a Clio Cup Europe idei harmadik versenyére, amelyre június 16-18-án kerül sor a Hungaroringen. A költségvetésük ugyan még nem teljes, de a határidő lejár, és semmikép nem akarnak lemaradni a magyar fordulóról. A hétszeres bajnok vanyarci versenyző továbbra is a szurkolói segítségével tud továbbra is versenyezni.

“Próbálunk mentalitást váltani, szükség van rá, mert túl sok volt a negatív üzenet tőlünk, holott az elmúlt időszakban három Clio Cup Europe versenyen is indulhattam az adományozóknak és a kampányhoz csatlakozó támogatóknak köszönhetően. Ugyan még nem állt össze a költségvetés a magyar versenyre, de hiszünk benne, hogy sikerülni fog, így leadtuk a nevezést, az autó bérleti díjának egy részét is eljuttattuk a csapathoz.” – jelentette be Tim Gábor.

A magyar versenyző, ahogy eddigi három versenyén, most is a francia GM Sporttal áll rajthoz a bajnokság harmadik versenyén. Idén már rajthoz állt Monzában, de a hétvége tragikusan záródott, hisz kilökték a pályáról és az autója jelentős károkat szenvedett.

“Pozitívnak kell maradni, sok jó dolog történt az elmúlt hónapokban, kezdve a tavalyi Clio Cup Europe bemutatkozással a Hungaroringen, ahol a kilencedik lettem. A Red Bull Ringen szerzett ötödik hely a 42 indulóból megmutatta, hogy egy egész szezont teljesítve a bajnoki címért is harcolhatnék.” – mondta Tim.

A monzai történteket már maga mögött hagyta, próbál előre tekinteni.

“Idén Monzában jó volt körözni, azon az ikonikus aszfaltcsíkon minden egyes kör egy áldás volt a sebesség templomában. A tempónk jó volt, de elrontottuk az első versenyre az időmérést, de végül ez is jól alakult, hisz összesen 17 helyet javítottam a futamon. A második versenyen sima top10 lehetett volna, az extrém 51 fős mezőnyben, de beraktak a falba, több mint 2,5 MFt-os kárt okozva ezzel. Kifizettük, szerencsére az Alpine Motorsport átvállalta a harmadát, ami hatalmas segítség volt.” – mondott köszönetet a váratlan helyről érkező támogatásnak.

A versenyző és menedzsere a kampányt folytatja, a közösségi adományozás nem könnyű vállalkozás, de ez az egyik lehetséges út, amin tovább kell menniük.

” Most, ugyan még jelentős összeg hiányzik a magyar versenyhez, de hiszünk benne, hogy sikerülni fog. Aki adományoz, támogat, a neve és logója fent lesz a kocsin. Ott leszünk, higgyétek el! Az szurkolók támogatói pólóval is segíthetnek, adományoznak, de kapnak is érte.” – árult el részleteket Tim az adományozásról.

A verseny után is vannak tervei, nemcsak az eredményekkel, hanem további eseményekkel próbál köszönetet mondani támogatóinak.

“A futam után élményautózást szervezünk. Az élményautózásra minden adományozó, támogató ingyen eljöhet!! Az, hogy milyen autóval, még meglepetés, de klassz versenyautó lesz, élmény garantált.” – ígérte Tim Gábor.

A pilóta támogatói oldala: https://timgabor.hu/tamogatas/

Támogatói pólók: https://timgabor.hu/polo/

A magyarországi Clio Cup Europe verseny időterve:

Június 16. Péntek

8:30 – 9:00 Szabadedzés 1.
13:13 – 13:43 Szabadedzés 2.

Június 17. Szombat

9:00 – 9:20 Időmérés 1.
12:50 – 13:20 Verseny 1.

Június 18. Vasárnap

10:25 – 10:45 Időmérés 2.
17:15 – 17:45 Verseny 2.

Jegyvásárlás a Hungaroring oldalán:

https://hungaroring.hu/site/hu/versenyek/international-gt-open

https://www.gpticketshop.hu/International_GT_Open/International_GT_Open_Hungaroring.html

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Az Opel bemutatta következő generációs Grandland SUV modelljét

Koncepciótól a megvalósulásig: a vadonatúj Grandland az Opel Experimental tanulmányautó számos dizájnelemét megjeleníti Német energia: Németországban tervezve, fejlesztve és gyártva Elektromosnak született: a csúcskategóriás Opel SUV az új STLA közepes platformra épül Az elektromos autózás szabadsága: a Grandland Electric modellben az új alacsony beépítésű lapos akkumulátor akár 700 km-es hatótávot (WLTP1) biztosít Innováció a világítás […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Race Verdák

Jön az évad második magyar tereprallye versenye, a Riverside Baja

Május 9-11-ig ismét visszatér a tereprallye Pápocra, a Riverside Baja idén nem csak az M1 Flotta Magyar Terep-rallye Bajnokság és a CEZ, de a Lengyel Bajnokság fordulójaként is szolgál. A 9. alkalommal megrendezésre kerülő futam tavalyihoz képest szinte változatlan útvonal és időterv szerint fut majd, a 330,88 km szelektív szakaszon mindössze a létszám növekedése miatt […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Felkészül a MINI új modellcsaládjának utolsó tagja, az új MINI Aceman

Nagy esemény a MINI háza táján: a tisztán elektromos meghajtású MINI Aceman a 2024-es Pekingi Nemzetközi Autókiállításon világpremierjét ünnepli. A tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper és az erőteljes MINI John Cooper Works Countryman ALL4 oldalán a brit prémiumgyártó reflektorfénybe gurítja új modellgenerációját. A MINI rajongói izgatottan várhatják a 2024-es Pekingi Nemzetközi Autókiállítást, hiszen az április […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom