Új gazdájához került az AMTS 2023 nyereményautója

uj-gazdajahoz-kerult-az-amts-nyeremenyautoja

Ünnepélyes keretek között, az Abroncs Kereskedőház Mexikói úti bázisán vehette át új tulajdonosa a 2023-es AMTS nyereményautóját. Az egyedi SEAT Leon FR sportkombit – mely idén januárban, teljes nyilvánosság előtt épült át az utolsó csavarig – hagyományszerűen az autóshow egyik látogatója nyerhette meg. A szerencse egy Komáromból származó hölgynek, Vörös Anikónak kedvezett,

A nyereményautón ezúttal is szinte minden fő momentum átalakult, módosítások terén is az egyik legrészletesebben kidolgozott modell talált gazdára az idei évben. A SEAT típushoz gyártott szolid, de sportos spoilerszettet kapott, a stabilitásról – és persze az ültetésről – az ST állítható futóműve gondoskodik, a koronát pedig a TOYO abroncsokkal szerelt Japan Racing JR35 könnyűfém felniszett teszi fel a külcsínre.

A Bara kárpitnak köszönhetően gyönyörű új bőrözést, a Hififutár / Grandvoice Audio kooperációnak köszönhetően pedig minőségi audio-installációt kapott a beltér. Az autó színét pedig szokás szerint három tónusú fóliázással varázsolta újjá a Vill-Fény csapata, ezúttal az AH Fólia Kft. APA bevonataival.

A gyári fékeket a Rotinger típushoz gyártott tárcsái váltották, az extra lóerőkről pedig az MTM gyári garanciás chiptuningja gondoskodik. A nyereményautók történetében először 3D nyomtatott alkatrészek is kerültek a beltérbe, a Kvint-R jóvoltából, a remek autós kiegészítőket és fénytechnikát pedig az OSRAM termékei biztosították.

A MISS AMTS SZÉPSÉGKIRÁLYNŐJE IS ÁTVEHETTE A NYEREMÉNYAUTÓJÁT

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is két autó talált gazdára a díjátadón. Mint ismeretes, a rendezvény immáron 13. életévébe lépő szépségversenye, a Miss AMTS szintet lépett, számos újítás mellett pedig a fődíj is komolyodott, mely idén is egy teljes éven át használható autó a nyertes hölgy számára.

Az idei királynő egy 21 éves hölgy, Mocsári Dóri lett, aki a számos ajándék mellett egy Mini Countryman használatát is megnyerte a Matipro jóvoltából.

De az se csüggedjen, aki idén nem nyert: a jövő évi AMTS-re új autót építenek, melyért természetesen bárki indulhat, aki felnőtt, családi, vagy VIP jegyet vásárol a 2024. március 22-24. között zajló újabb felvonásra. A pontos részleteket – na és természetesen az új  nyereményautót – az ősz folyamán teszik közzé az AMTS oldalán!

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Verdák

A Škoda Superb negyedik generációja is kínál limuzin változatot

Mladá Boleslav/Budapest, 2023. szeptember 4. – A Škoda AUTO rövidesen bemutatja belsőégésű motorokkal (ICE) hajtott zászlóshajója, a Superb negyedik generációját, ismét elegáns limuzin változattal egészíti ki népszerű kombi modelljét. E megújult hagyományos karosszériaváltozat hosszúságában és magasságában egyaránt növekedett, miközben még aerodinamikusabbá vált. Szintén fejlődött szoborszerűen plasztikus Škoda-formavilága, immár újratervezett, nyolcszögletű Škoda-hűtőráccsal és átdolgozott ajtókilincsekkel. Az […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Verdák

BMW M és BMW X modellek hódították meg a Balaton Park Circuit versenypályát

Szeptember 4-13. között a legújabb BMW M és BMW X modellek sorakoztak fel a Balaton Park Circuit területén, hogy versenypályán, közúton és off-road körülmények között is próbára tehesse őket a X meets M rendezvény mintegy 320 hazai és nemzetközi résztvevője. A Balatonfőkajár szomszédságában található, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) legmagasabb minősítését is elérő, idén átadott […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Verdák

Az új Land Cruiser lehet a Toyota legsokoldalúbb típusa

Amikor a Toyota 2023. augusztus elején bemutatta az új generációs – piactól függően Prado vagy 250 néven is jegyzett – Land Cruisert, azzal egyben globális hajtáslánc-stratégiáját is pontosan szemléltette. Az új generációs TNGA-F platformra épülő terepjárót a különböző piacokon eltérő motorválasztékkal kínálják, igazodva a helyi sajátosságokhoz, az ügyfelek elvárásai és a versenytársaknál elérhető alternatívák függvényében. […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom