Új gazdájához került az AMTS 2023 nyereményautója

uj-gazdajahoz-kerult-az-amts-nyeremenyautoja

Ünnepélyes keretek között, az Abroncs Kereskedőház Mexikói úti bázisán vehette át új tulajdonosa a 2023-es AMTS nyereményautóját. Az egyedi SEAT Leon FR sportkombit – mely idén januárban, teljes nyilvánosság előtt épült át az utolsó csavarig – hagyományszerűen az autóshow egyik látogatója nyerhette meg. A szerencse egy Komáromból származó hölgynek, Vörös Anikónak kedvezett,

A nyereményautón ezúttal is szinte minden fő momentum átalakult, módosítások terén is az egyik legrészletesebben kidolgozott modell talált gazdára az idei évben. A SEAT típushoz gyártott szolid, de sportos spoilerszettet kapott, a stabilitásról – és persze az ültetésről – az ST állítható futóműve gondoskodik, a koronát pedig a TOYO abroncsokkal szerelt Japan Racing JR35 könnyűfém felniszett teszi fel a külcsínre.

A Bara kárpitnak köszönhetően gyönyörű új bőrözést, a Hififutár / Grandvoice Audio kooperációnak köszönhetően pedig minőségi audio-installációt kapott a beltér. Az autó színét pedig szokás szerint három tónusú fóliázással varázsolta újjá a Vill-Fény csapata, ezúttal az AH Fólia Kft. APA bevonataival.

A gyári fékeket a Rotinger típushoz gyártott tárcsái váltották, az extra lóerőkről pedig az MTM gyári garanciás chiptuningja gondoskodik. A nyereményautók történetében először 3D nyomtatott alkatrészek is kerültek a beltérbe, a Kvint-R jóvoltából, a remek autós kiegészítőket és fénytechnikát pedig az OSRAM termékei biztosították.

A MISS AMTS SZÉPSÉGKIRÁLYNŐJE IS ÁTVEHETTE A NYEREMÉNYAUTÓJÁT

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is két autó talált gazdára a díjátadón. Mint ismeretes, a rendezvény immáron 13. életévébe lépő szépségversenye, a Miss AMTS szintet lépett, számos újítás mellett pedig a fődíj is komolyodott, mely idén is egy teljes éven át használható autó a nyertes hölgy számára.

Az idei királynő egy 21 éves hölgy, Mocsári Dóri lett, aki a számos ajándék mellett egy Mini Countryman használatát is megnyerte a Matipro jóvoltából.

De az se csüggedjen, aki idén nem nyert: a jövő évi AMTS-re új autót építenek, melyért természetesen bárki indulhat, aki felnőtt, családi, vagy VIP jegyet vásárol a 2024. március 22-24. között zajló újabb felvonásra. A pontos részleteket – na és természetesen az új  nyereményautót – az ősz folyamán teszik közzé az AMTS oldalán!

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról

Mától Ekler Luca paralimpiai bajnok is a Toyota támogatásával készülhet az idei Paralimpiára

Az olimpiai és paralimpiai mozgalom világszintű mobilitási partnere, egyben a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság támogatója, a Toyota, 2024. február 22-én a Magyar Parasport Napja alkalmából megszervezett szakmai konferencián adta át azt a vadonatúj Toyota C-HR-t, amellyel Ekler Luca paralimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok, világcsúcstartó magyar paraatléta felkészülését támogatja a 2024-es Párizsi […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról

Újabb 5 évig az AutoWallis Csoport lesz az Opel importőre Magyarországon és három további régiós országban

Andrew Prest, az AutoWallis Distribution ügyvezetője elmondta, hogy a vállalat mára az Opel egyik legnagyobb független importőrévé vált A megállapodás értelmében legalább 2028 végéig az AutoWallis, fogja a márkát képviselni a közép-kelet-európai régió négy országában 2023-ban közel 12 ezer új Opelt értékesített a cég a régió négy piacán Budapest,/ Újabb öt évre meghosszabbította a meghatározó […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Verdák

Wang Chuanfu a BYD elnöke köszöntötte a márka első magyar vásárlóit

A BYD, a világ vezető NEV – azaz új energiával hajtott – járműveket és akkumulátorokat gyártó vállalata, büszkén rendezte meg az első magyarországi személyautó vásárlóinak köszöntési ünnepségét, Wang Chuanfu, a BYD csoport alapítójának és elnökének jelenlétében. Az ünnepi ceremónia hangsúlyozza a BYD elkötelezettségét az elektromobilitás elterjesztése mellett Magyarországon és Európa-szerte. Az esemény a budapesti Puskás […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom