Új gazdájához került az AMTS 2023 nyereményautója

uj-gazdajahoz-kerult-az-amts-nyeremenyautoja

Ünnepélyes keretek között, az Abroncs Kereskedőház Mexikói úti bázisán vehette át új tulajdonosa a 2023-es AMTS nyereményautóját. Az egyedi SEAT Leon FR sportkombit – mely idén januárban, teljes nyilvánosság előtt épült át az utolsó csavarig – hagyományszerűen az autóshow egyik látogatója nyerhette meg. A szerencse egy Komáromból származó hölgynek, Vörös Anikónak kedvezett,

A nyereményautón ezúttal is szinte minden fő momentum átalakult, módosítások terén is az egyik legrészletesebben kidolgozott modell talált gazdára az idei évben. A SEAT típushoz gyártott szolid, de sportos spoilerszettet kapott, a stabilitásról – és persze az ültetésről – az ST állítható futóműve gondoskodik, a koronát pedig a TOYO abroncsokkal szerelt Japan Racing JR35 könnyűfém felniszett teszi fel a külcsínre.

A Bara kárpitnak köszönhetően gyönyörű új bőrözést, a Hififutár / Grandvoice Audio kooperációnak köszönhetően pedig minőségi audio-installációt kapott a beltér. Az autó színét pedig szokás szerint három tónusú fóliázással varázsolta újjá a Vill-Fény csapata, ezúttal az AH Fólia Kft. APA bevonataival.

A gyári fékeket a Rotinger típushoz gyártott tárcsái váltották, az extra lóerőkről pedig az MTM gyári garanciás chiptuningja gondoskodik. A nyereményautók történetében először 3D nyomtatott alkatrészek is kerültek a beltérbe, a Kvint-R jóvoltából, a remek autós kiegészítőket és fénytechnikát pedig az OSRAM termékei biztosították.

A MISS AMTS SZÉPSÉGKIRÁLYNŐJE IS ÁTVEHETTE A NYEREMÉNYAUTÓJÁT

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is két autó talált gazdára a díjátadón. Mint ismeretes, a rendezvény immáron 13. életévébe lépő szépségversenye, a Miss AMTS szintet lépett, számos újítás mellett pedig a fődíj is komolyodott, mely idén is egy teljes éven át használható autó a nyertes hölgy számára.

Az idei királynő egy 21 éves hölgy, Mocsári Dóri lett, aki a számos ajándék mellett egy Mini Countryman használatát is megnyerte a Matipro jóvoltából.

De az se csüggedjen, aki idén nem nyert: a jövő évi AMTS-re új autót építenek, melyért természetesen bárki indulhat, aki felnőtt, családi, vagy VIP jegyet vásárol a 2024. március 22-24. között zajló újabb felvonásra. A pontos részleteket – na és természetesen az új  nyereményautót – az ősz folyamán teszik közzé az AMTS oldalán!

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Az új Fiat Topolino a városi közlekedés villamosításának legelragadóbb eszköze

Az új Fiat Topolino attól a történelmi modelltől kölcsönözte jól csengő nevét, amely annak idején lefektette a városi közlekedés alapjait; a modern utód ugyanerre készül a fenntartható városi mobilitás terén. A városi használatra szánt Topolino a legfiatalabb ügyfelekhez is eljuttatja a mobilitás szabadságát A FIAT bejelentette, hogy Topolino néven hozza forgalomba új, fenntartható városi mobilitási […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

Megnyitotta egyedülálló múzeumát a Toyota Gazoo Racing Europe

Idén májustól a Toyota nemzetközi motorsportban való részvételét 1973-tól napjainkig bemutató, eredeti versenyautókból álló gyűjteménye látogathatóvá vált a nagyközönség számára. A kiállítás a Toyota Gazoo Racing Europe kölni központjának két szélcsatornájának egyike alatt található. A Toyota Motorsport Múzeum május 11-én nyitotta meg kapuit, pontosan egy hónappal azelőtt, hogy a gyári csapat részt vesz a legendás […]

Olvass tovább
Hírek Motor Nagyvilág Utcán

Megjelent az új Yamaha Ténéré 700 World Rally

Tegnap délelőtt jelentette be a Yamaha, hogy hamarosan megérkezik a szalonokba a népszerű Ténéré 700 legújabb változata, a továbbfejlesztett Ténéré 700 World Rally. Ez a kifejezetten terepezésre készült modell számos ponton eltér az alapkiviteltől, beleértve az egyedi fényezést és a spéci felfüggesztést is. Már messziről látszik, hogy a raliváltozat pillekönnyű Akrapovič kipufogót kapott a gyári […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom