UNIX-AMTS 2024 – február elején nyereményautó-építés a Westendben!

Idén is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt autót sorsolnak ki a látogatók között az UNIX-AMTS zárónapján. A sokéves hagyomány és a játék feltételei változatlanok, ezúttal pedig egy egyedi kabrió talál gazdára!

Ahogyan 18 év alatt megszokhattuk, megszámlálhatatlan különlegességet és élményt ígér hazánk és a térség legnagyobb autós-motoros szezonnyitó rendezvénye, a 2024-es UNIX-AMTS. A Hungexpót benépesítő show felhozatalában az autózás minden szegmensét lefedő kiállítások, színes motorsport események, valamint kortól és nemtől független családi programok is szerepelnek. Egy belépő áráért legalább hat pavilon, valamint hatalmas szabadtéri terület kínálatában ezernél is több járműkülönlegességet, 10 tematikus rendezvényt, Off-Road és Drift Show-t is láthatnak az odalátogatók, mindemellett ráadásul egy egyedi kabrióval is gazdagabban térhet haza valamelyik szerencsés látogató.

A tuningalapot idén egy 2012-es évjáratú Audi A5 Cabrio adja, melyet gyárilag 1.8 TFSI erőforrás és 170 lóerő hajt. Az átépítési munkálatok szokás szerint az érdeklődők szeme láttára folynak majd a Westend legalsó szintjén, a Millennium udvarban, február 2-től. A show szakemberei ezúttal is ízekre szedik az autót, majd a belterét, hangrendszerét és futóművét, valamint a teljes külső megjelenését minőségi komponensekkel teszik egyedivé.

Az autót az AMTS bármely látogatója megnyerheti. A sorsoláson való részvétel feltétele akár egyetlen felnőtt, VIP, vagy családi jegy megvásárlása, mellyel tulajdonosa online regisztrálhat a nyereményjátékon – ezután pedig már csak a sorsoláson kell izgulni!
A korábbi években Volkswagen EOS, Scirocco, BMW Z4 és Audi TT, Ford Mustang, Porsche Boxster S, Mini Cooper Coupé, Mazda MX5 és SEAT Leon FR modelleket vettek kezelésbe a tuningmesterek. A lényeg a magas minőségű, legális módosításokban van, az élő átépítés pedig Európai viszonylatban is kuriózumnak számít, hiszen egyrészt teljesen nyilvános, másrészt pedig mindössze 5 nap alatt megy végbe a teljes metamorfózis.

A február 2-án, reggel 10 órától induló munkálatok egy mini-autókiállítás keretei között folynak majd, minden nap 19 óráig. Az elkészült nyereményautót pedig február 7-én lehet megtekinteni ugyanitt, de az UNIX-AMTS 2024-ig is még számos autós rendezvényen találkozhatnak vele az érdeklődők.

A nemzetközi UNIX – Autó, Motor és Tuning Show idén is több mint 100.000 négyzetmétert tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autó- és motorcsodái kíséretében, március 22-24. között a Hungexpón. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!

Az UNIX – Autó, Motor és Tuning Show 2024 ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:
• Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb, nemzetközi autótuning showja
• Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása
• Motor zóna – motormárkák, valamint a kapcsolódó háttéripar, kiegészítők bemutatkozása
• Háttéripari Kiállítás – UNIX VIP stand, a legnagyobb szervizpartnerek találkozóhelye
• Elektromobilitás Expo – elektromos autó kiállítás
• Classic Automobil Show – restaurált klasszikus autók, veteránok, oldtimerek
• DRIFT és GYMKHANA Show és verseny – A látványos autósportok exkluzív bemutatkozása
• OFF-ROAD Show – Minden, ami terepautó, látványos, épített pályán
• Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása
• Tuning találkozó és kiállítás – több száz magánépítő és klub bemutatkozása

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról Utcán Verdák

Precíz és dinamikus, V8-as motorral: Az új Cayenne GTS modellek

Teljesítményközpontú futómű Turbo GT alkatrészekkel Négyliteres V8-as biturbó motor 500 lóerővel Azonnal felismerhető GTS karakter új formai megoldásokkal Kibővített alapfelszereltség A Porsche újabb változattal teszi teljessé a 2023-ban teljes modellfrissítésen átesett Cayenne kínálatát: az új, különösen dinamikus GTS megérkezett. Az SUV és Coupé verzióban is elérhető újdonságokat a biturbó V8-as motor 500 lóerős változata hajtja, […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

Sorozatgyártási mérföldkő Senjangban: a BMW Brilliance Automotive elkészítette a hatmilliomodik autót

+++ Az elmúlt 15 hónapban 1 millió darab új autó látott napvilágot +++ Milan Nedeljković: „Kulcsfontosságú a versenyképesség és az innovációs erősség megtartása.” +++ Senjang a Neue Klasse modellgeneráció érkezésére is folytatja felkészülését +++ Igazi mérföldkő a kínai Senjang város Dadong kerületében működő létesítmény gyártósoráról ma legurult BMW i5 modell: a Frozen Pure Grey karosszériafényezést […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Verdák

A világ legjobb kerekesszékes teniszezője is Lexusszal jár

A Lexus bejelentette, hogy partneri szerződést kötött Alfie Hewett-tel, a világ első számú férfi kerekesszékes teniszezőjével, aki jelenleg is vezeti a világranglistát (Uniqlo Wheelchair Tennis Ranking). A 26 éves játékos már 27-szeres Grand Slam bajnoknak mondhatja magát, nyolc bajnoki címet nyert egyesben és 19-et párosban, utóbbit mind Gordon Reid partnereként. A páros 2021-ben teljesítette a […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom