A Harley-Davidson bemutatja a legújabb CVO™ modelleket

Már 1999 óta a Harley-Davidson Custom Vehicle Operations™ (CVO™) modellek igazi különlegességnek számítanak a korlátozott darabszámban gyártott motorok között az egyedi megjelenés, stílus, kézi gyártású alkatrészek és fényezésük, valamint csúcsteljesítményük miatt. Az évtizedek alatt a Harley-Davidson® formatervezői és mérnökei folyamatosan újabb és újabb mérföldköveket értek el a motorok fejlesztése terén és mutattak be radikális újításokat a jobb vezethetőség érdekében. Természetesen eközben tiszteletben tartva örökségüket és ikonikus helyüket a rajongók szívében és emlékeikben, szerte a világon.

A mai napon a Harley-Davidson bejelent két új 2023-as CVO™ motorkerékpárt, amelyek exkluzív vizuális megjelenéssel, fejlett technológiával és dinamikus teljesítménnyel bírnak – további részleteket 2023. június 7-én árulnak el, a vadonatúj 2023-as CVO™ Street Glide® és CVO Road Glide® hivatalos premierjén. További információk a www.h-d.com/ourfutureisreal oldalon.

“A megújult CVO™ Street Glide® és CVO™ Road Glide® bemutatásával újragondoltuk a két legikonikusabb Harley-Davidson motorkerékpárt és újradefiniáltuk a CVO határait” mondta Jochen Zeitz, a Harley-Davidson elnöke és vezérigazgatója. “Az alapoktól kezdve újraképzeltünk mindent a két új motoron, ahol az innováció, a formatervezés, a mérnöki munka és a technológi új korszakát vezetjük be, miközben kibővítjük a Harley-Davidson CVO™ fogalmát és ezáltal a Grand American Touring családot új szintre emeljük. Az új CVO™ Street Glide® és CVO™ Road Glide® szakítanak a megszokásokkal és a Harley-Davidson vezetési élményt egy új dimenzióba repítjük”.

“Ezek a vadonatúj mégis tagadhatatlan Harley-Davidson® formatervek egységes és dinamikus áramvonalat adnak az első sárvédőktől az oldaltáskákig.” mondta Brad Richards, Harley-Davidson® tervezési alelnöke és kreatív igazgatója, aki az új motorok külsőjéért felel. “A CVO™ Street Glide® és CVO™ Road Glide® modellek minden korábbi generációnál nagyobb fokú vizuális változáson mentek át és forradalmian újragondolják a korábbi modellek történelmi művészetét. Ahogy minden Harley-Davidson® motor, az új modellek is az időtlen vágyakozás érzését keltik az emberben.”

2023 Harley-Davidson CVO™ Street Glide®
A 2023-as CVO™ Street Glide® modell új denevér fejidomja megújult designjával és alacsonyított szélvédőjével a gyorsaság érzetét kelti. A fényszóró alatti bevágások hangsúlyosabbak, és az irányjelzőket beépítették a kiegészítő lámpák mellé. Míg a denevérszárnyas burkolat ikonikus “T” alakja megmaradt, a sziluett és a grafikai körvonalak modernizálódtak a frissített felületekkel. Az új fejidom formatervileg integrálódik a tankkal, az oldalsó elemekkel és az oldaltáskákkal. Az “Omega-alakú” fényszóró azonnal felismerhetővé teszi az új modellt, az irányjelzőket pedig tökéletesen beillesztették a bal és jobb oldali lámpaelemekbe.

2023 Harley-Davidson CVO™ Road Glide®
A vadonatúj CVO™ Road Glide® modell fejidomja agresszívabb lett a 2022-es “cápaorrhoz” képest, és jobban belesimul a tank, az oldalsó elemek és az oldaltáskák formájába. Az egy lámpatestből álló ledes fényszóró széles, vízszintes formájú, mégis úgy tűnik, mintha két elemből állna, emlékeztetve az összes korábbi Road Glide® modell egyik fő jellegzetességére. Az irányjelző lámpák pedig a jellegzetes világítás külső részeibe lettek beépítve.

Mindkét modell főbb különlegessége:

· Drámaian új megjelenés
· Új Milwaukee-Eight® VVT 121 blokk
· Teljesen új felfüggesztés
· Teljesen új infotainment rendszer
· Kétféle egyedi színkombinációban érhető el

További részleteket 2023. június 7-én árulunk el. Informáciok a www.h-d.com/ourfutureisreal oldalon.

A Harley-Davidson az időtlen kalandvágyat és a lélek szabadságát jelképezi. További részletekért látogass el a H-D.com oldalra és ismerd meg a 2023-as Harley-Davidson® Grand American Touring, Sport, Adventure Touring, Cruiser és Trike motorkerékpárokat, a Harley-Davidson Certified™ használt motorokat, a Harley-Davidson® eredeti alkatrészeket és kiegészítőket, a Harley-Davidson® MotorClothes® termékeket és a Harley-Davidson financiális szolgáltatásait.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Az új Fiat Topolino a városi közlekedés villamosításának legelragadóbb eszköze

Az új Fiat Topolino attól a történelmi modelltől kölcsönözte jól csengő nevét, amely annak idején lefektette a városi közlekedés alapjait; a modern utód ugyanerre készül a fenntartható városi mobilitás terén. A városi használatra szánt Topolino a legfiatalabb ügyfelekhez is eljuttatja a mobilitás szabadságát A FIAT bejelentette, hogy Topolino néven hozza forgalomba új, fenntartható városi mobilitási […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

Megnyitotta egyedülálló múzeumát a Toyota Gazoo Racing Europe

Idén májustól a Toyota nemzetközi motorsportban való részvételét 1973-tól napjainkig bemutató, eredeti versenyautókból álló gyűjteménye látogathatóvá vált a nagyközönség számára. A kiállítás a Toyota Gazoo Racing Europe kölni központjának két szélcsatornájának egyike alatt található. A Toyota Motorsport Múzeum május 11-én nyitotta meg kapuit, pontosan egy hónappal azelőtt, hogy a gyári csapat részt vesz a legendás […]

Olvass tovább
Hírek Motor Nagyvilág Utcán

Megjelent az új Yamaha Ténéré 700 World Rally

Tegnap délelőtt jelentette be a Yamaha, hogy hamarosan megérkezik a szalonokba a népszerű Ténéré 700 legújabb változata, a továbbfejlesztett Ténéré 700 World Rally. Ez a kifejezetten terepezésre készült modell számos ponton eltér az alapkiviteltől, beleértve az egyedi fényezést és a spéci felfüggesztést is. Már messziről látszik, hogy a raliváltozat pillekönnyű Akrapovič kipufogót kapott a gyári […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom