A Harley-Davidson bemutatja a legújabb CVO™ modelleket

Már 1999 óta a Harley-Davidson Custom Vehicle Operations™ (CVO™) modellek igazi különlegességnek számítanak a korlátozott darabszámban gyártott motorok között az egyedi megjelenés, stílus, kézi gyártású alkatrészek és fényezésük, valamint csúcsteljesítményük miatt. Az évtizedek alatt a Harley-Davidson® formatervezői és mérnökei folyamatosan újabb és újabb mérföldköveket értek el a motorok fejlesztése terén és mutattak be radikális újításokat a jobb vezethetőség érdekében. Természetesen eközben tiszteletben tartva örökségüket és ikonikus helyüket a rajongók szívében és emlékeikben, szerte a világon.

A mai napon a Harley-Davidson bejelent két új 2023-as CVO™ motorkerékpárt, amelyek exkluzív vizuális megjelenéssel, fejlett technológiával és dinamikus teljesítménnyel bírnak – további részleteket 2023. június 7-én árulnak el, a vadonatúj 2023-as CVO™ Street Glide® és CVO Road Glide® hivatalos premierjén. További információk a www.h-d.com/ourfutureisreal oldalon.

“A megújult CVO™ Street Glide® és CVO™ Road Glide® bemutatásával újragondoltuk a két legikonikusabb Harley-Davidson motorkerékpárt és újradefiniáltuk a CVO határait” mondta Jochen Zeitz, a Harley-Davidson elnöke és vezérigazgatója. “Az alapoktól kezdve újraképzeltünk mindent a két új motoron, ahol az innováció, a formatervezés, a mérnöki munka és a technológi új korszakát vezetjük be, miközben kibővítjük a Harley-Davidson CVO™ fogalmát és ezáltal a Grand American Touring családot új szintre emeljük. Az új CVO™ Street Glide® és CVO™ Road Glide® szakítanak a megszokásokkal és a Harley-Davidson vezetési élményt egy új dimenzióba repítjük”.

“Ezek a vadonatúj mégis tagadhatatlan Harley-Davidson® formatervek egységes és dinamikus áramvonalat adnak az első sárvédőktől az oldaltáskákig.” mondta Brad Richards, Harley-Davidson® tervezési alelnöke és kreatív igazgatója, aki az új motorok külsőjéért felel. “A CVO™ Street Glide® és CVO™ Road Glide® modellek minden korábbi generációnál nagyobb fokú vizuális változáson mentek át és forradalmian újragondolják a korábbi modellek történelmi művészetét. Ahogy minden Harley-Davidson® motor, az új modellek is az időtlen vágyakozás érzését keltik az emberben.”

2023 Harley-Davidson CVO™ Street Glide®
A 2023-as CVO™ Street Glide® modell új denevér fejidomja megújult designjával és alacsonyított szélvédőjével a gyorsaság érzetét kelti. A fényszóró alatti bevágások hangsúlyosabbak, és az irányjelzőket beépítették a kiegészítő lámpák mellé. Míg a denevérszárnyas burkolat ikonikus “T” alakja megmaradt, a sziluett és a grafikai körvonalak modernizálódtak a frissített felületekkel. Az új fejidom formatervileg integrálódik a tankkal, az oldalsó elemekkel és az oldaltáskákkal. Az “Omega-alakú” fényszóró azonnal felismerhetővé teszi az új modellt, az irányjelzőket pedig tökéletesen beillesztették a bal és jobb oldali lámpaelemekbe.

2023 Harley-Davidson CVO™ Road Glide®
A vadonatúj CVO™ Road Glide® modell fejidomja agresszívabb lett a 2022-es “cápaorrhoz” képest, és jobban belesimul a tank, az oldalsó elemek és az oldaltáskák formájába. Az egy lámpatestből álló ledes fényszóró széles, vízszintes formájú, mégis úgy tűnik, mintha két elemből állna, emlékeztetve az összes korábbi Road Glide® modell egyik fő jellegzetességére. Az irányjelző lámpák pedig a jellegzetes világítás külső részeibe lettek beépítve.

Mindkét modell főbb különlegessége:

· Drámaian új megjelenés
· Új Milwaukee-Eight® VVT 121 blokk
· Teljesen új felfüggesztés
· Teljesen új infotainment rendszer
· Kétféle egyedi színkombinációban érhető el

További részleteket 2023. június 7-én árulunk el. Informáciok a www.h-d.com/ourfutureisreal oldalon.

A Harley-Davidson az időtlen kalandvágyat és a lélek szabadságát jelképezi. További részletekért látogass el a H-D.com oldalra és ismerd meg a 2023-as Harley-Davidson® Grand American Touring, Sport, Adventure Touring, Cruiser és Trike motorkerékpárokat, a Harley-Davidson Certified™ használt motorokat, a Harley-Davidson® eredeti alkatrészeket és kiegészítőket, a Harley-Davidson® MotorClothes® termékeket és a Harley-Davidson financiális szolgáltatásait.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Az Opel bemutatta következő generációs Grandland SUV modelljét

Koncepciótól a megvalósulásig: a vadonatúj Grandland az Opel Experimental tanulmányautó számos dizájnelemét megjeleníti Német energia: Németországban tervezve, fejlesztve és gyártva Elektromosnak született: a csúcskategóriás Opel SUV az új STLA közepes platformra épül Az elektromos autózás szabadsága: a Grandland Electric modellben az új alacsony beépítésű lapos akkumulátor akár 700 km-es hatótávot (WLTP1) biztosít Innováció a világítás […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Race Verdák

Jön az évad második magyar tereprallye versenye, a Riverside Baja

Május 9-11-ig ismét visszatér a tereprallye Pápocra, a Riverside Baja idén nem csak az M1 Flotta Magyar Terep-rallye Bajnokság és a CEZ, de a Lengyel Bajnokság fordulójaként is szolgál. A 9. alkalommal megrendezésre kerülő futam tavalyihoz képest szinte változatlan útvonal és időterv szerint fut majd, a 330,88 km szelektív szakaszon mindössze a létszám növekedése miatt […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Felkészül a MINI új modellcsaládjának utolsó tagja, az új MINI Aceman

Nagy esemény a MINI háza táján: a tisztán elektromos meghajtású MINI Aceman a 2024-es Pekingi Nemzetközi Autókiállításon világpremierjét ünnepli. A tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper és az erőteljes MINI John Cooper Works Countryman ALL4 oldalán a brit prémiumgyártó reflektorfénybe gurítja új modellgenerációját. A MINI rajongói izgatottan várhatják a 2024-es Pekingi Nemzetközi Autókiállítást, hiszen az április […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom