A Harley-Davidson bemutatta a 2024-es új motorkerékpárjait

MILWAUKEE (2024. Január 2.) – A Harley-Davidson bemutatta a 2024-es motorkerékpár-kínálatának egy részét a H-D.com oldalon, és bejelentette, hogy ezek a motorok mostantól világszerte előrendelhetőek a hivatalos Harley-Davidson márkakereskedőknél. Hamarosan további új típusok kerülnek leleplezésére. Január 24-én, 17:00-kor egy különleges bemutatófilmben, az “American Dreamin’”/”Amerikai Életérzés” című videóban a limitált példányszámban gyártott 2024-es Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations™ (CVO™) modelleket, valamint vadonatúj Harley-Davidson motorkerékpárokat ismerhetnek meg világszerte az érdeklődők.

A 2024-es visszatérő modellek a Harley-Davidson motorkerékpár kínálatában az alábbi kategóriákat képviselik.

Grand American Touring: Azoknak, akik hallják az út szabadságának hívó szavát. A Grand American Touring modellek a kényelem és a magabiztosság érzetével kísérik az utazókat túl a horizonton. Egyenesen a Harley-Davidson-tól, amely elmosta az országok közötti határ átmotorozásának élményét.

Cruiser: Ikonikus és sokféle stílus – nosztalgikustól, a modernig – párosul a testreszabhatóság egyedülálló képességével, az egyéni kifejezés végső megformálásának lehetőségével.

Sport: Az iparág vezető teljesítménye és fejlett technológiája izgalmas motorozási élményt kínál, amelyet a Harley-Davidson® örökségéből inspirált stílus egészít ki.

Trike: A Harley-Davidson® Trike modellek vonzó lehetőséget kínálnak azoknak, akik értékelik a háromkerekű platform biztonságát, kényelmét és semmihez sem fogható megjelenését.

Adventure Touring: Azoknak a motorosoknak, akik az előttük álló kalandot akarják felfedezni, akár a legnehezebb körülmény között. A díjnyertes Pan America® motor egy sokoldalú és inspiráló gép, amely bármilyen felületet úttá varázsol.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról

Mától Ekler Luca paralimpiai bajnok is a Toyota támogatásával készülhet az idei Paralimpiára

Az olimpiai és paralimpiai mozgalom világszintű mobilitási partnere, egyben a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság támogatója, a Toyota, 2024. február 22-én a Magyar Parasport Napja alkalmából megszervezett szakmai konferencián adta át azt a vadonatúj Toyota C-HR-t, amellyel Ekler Luca paralimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok, világcsúcstartó magyar paraatléta felkészülését támogatja a 2024-es Párizsi […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról

Újabb 5 évig az AutoWallis Csoport lesz az Opel importőre Magyarországon és három további régiós országban

Andrew Prest, az AutoWallis Distribution ügyvezetője elmondta, hogy a vállalat mára az Opel egyik legnagyobb független importőrévé vált A megállapodás értelmében legalább 2028 végéig az AutoWallis, fogja a márkát képviselni a közép-kelet-európai régió négy országában 2023-ban közel 12 ezer új Opelt értékesített a cég a régió négy piacán Budapest,/ Újabb öt évre meghosszabbította a meghatározó […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Verdák

Wang Chuanfu a BYD elnöke köszöntötte a márka első magyar vásárlóit

A BYD, a világ vezető NEV – azaz új energiával hajtott – járműveket és akkumulátorokat gyártó vállalata, büszkén rendezte meg az első magyarországi személyautó vásárlóinak köszöntési ünnepségét, Wang Chuanfu, a BYD csoport alapítójának és elnökének jelenlétében. Az ünnepi ceremónia hangsúlyozza a BYD elkötelezettségét az elektromobilitás elterjesztése mellett Magyarországon és Európa-szerte. Az esemény a budapesti Puskás […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom