A SsangYong és Thuróczy Szabolcs folytatják a közös kalandokat

A SsangYong Magyarország ismét Thuróczy Szabolcs főszereplésével forgatott reklámfilmeket, amelyekből kiderül, hogy a legszigorúbb apósjelöltet is elvarázsolja a márka legújabb modellje, a Torres.

Idén ősztől a hazai piacon is elérhető a dél-koreai SUV specialista kalandokat és a hétköznapokból való kiszakadás lehetőségét megtestesítő legújabb modellje, a SsangYong Torres.
A márka Thuróczy Szabolccsal fogott össze a modell nagyközönséggel való megismertetése és népszerűsítése érdekében. A SsangYong Magyarország nem először dolgozik együtt a neves színésszel, aki filmes és színházi szerepei mellett olyan sorozatokból is ismerős lehet a hazai nézőknek, mint a Valami Amerika, a Marsra magyar!, A Király, A Besúgó, az Aranyélet vagy a Társas játék. Míg 2021-ben koreai nyelvtudását csillogtatta meg Thuróczy, tavaly az „arcát adta” a márkának a CGI-technológiával készült reklámokban. Idén a SsangYong rendhagyó, humoros kommunikációját új szintre emelték: egy kétrészes, dramaturgiai csavarokkal teli történettel mutatják be a márka legújabb SUV-ját.

Az első részben Thuróczy Szabolcs mellett a SsangYong nagykövetei, Nyári Dia színésznő és Berki Krisztián olimpiai bajnok, többszörös világ- és Európa-bajnok tornász is feltűnnek, és kiderül, hogy a Torres még egy szigorú apából, apósjelöltből is képes rajongást kiváltani. A második epizódban a 10 990 000 Ft-os indulóárú, a kategóriájából a kiváló ár-érték arányával, a dizájnjával, a koreai minőségével és a magas alapfelszereltségével kitűnő modell olyan termékelőnyei is szerepet kapnak, mint a 703 literes alapcsomagtér, az Adaptív LED fényszórók vagy a két érintőképernyős LCD kijelző. A történet szerint a második filmben a koreai autó „feelingje” teljesen hatalmába keríti a főhőst, aki autós reklámban meglepő módon táncra perdül egy K-pop számra – azt szimbolizálva ezzel, hogy micsoda felszabadító erő rejlik a Torresben, hisz a segítségével kiszakadhatunk a hétköznapokból.

„Nem volt kérdés, hogy idén is fejlesztünk lokális tartalmat, és az is egyértelmű volt, hogy Thuróczy Szabolcs lesz a főszereplőnk, de a storytelling segítségével humoros formában a két másik nagykövetünket, Nyári Diát és Berki Krisztiánt is be kívántuk hozni a „SsangYong filmek univerzumába”. A korábbi filmjeinkhez hasonlóan az volt a célunk most is, hogy a reklámzajból kitűnve rendhagyó formában gyártsunk tartalmat. Azt gondolom, hogy az első film storytelling formájával és a második film extravagáns tánckoreográfiájával ezt sikerült is elérnünk, de kíváncsian várjuk a célcsoport reakcióját, hiszen elsősorban számukra szerettünk volna maradandót alkotni” – mondta Horváth Patrik, a SsangYong regionális marketingvezetője.

A reklámok
Új SsangYong Torres: Az első randi
https://www.youtube.com/watch?v=_xcMzkINSRs
Táncra hív a SsangYong Torres
https://www.youtube.com/watch?v=kNvnO-OiT28

Kapcsolódó cikkek

Verdák

Egy beérett technológia hanyatlása? – Peugeot 508 SW 1.5 HDI Allure teszt

Ritkaságszámba megy, amikor dízel tesztautót kapunk, így éltünk is a lehetőséggel, hogy egy kicsit közelebbről megvizsgáltuk azt, hogy 2024-ben egyáltalán van-e létjogosultsága az ilyen motorral szerelt személyautóknak. Az erről szóló videónkat a cikk alatti linken megtalálod. Külső Kinek mi, de a Peugeot történelme során nem a hatásvadász megjelenéséről volt híres, pár modell kivételével jellemzően inkább […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Race

Brutális teljesítménnyel és aktív aerodinamikával mutatkozik be Le Mans-ban a Ford utcai versenyautója, a Mustang GTD

A magnézium keréktárcsákat, aktív aerodinamikát és első légterelő elemeket tartalmazó új Performance csomag fontos szerepet játszik majd a nürburgringi 7 perc alatti köridő 1 teljesítésében A Mustang GTD vezetőközpontú utasterében nagyméretű, 3D-nyomtatással gyártott, kormány mögött váltófülek, alapáras Recaro ülések és alul lapított karimájú kormánykerék található A teljesítményorientált Mustang GTD átkonfigurálható központi kijelzője egyedi grafikai elemeket […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Race

Tim Gábor a harmadik hétvége után a bajnokság második helyén

2024-ben Tim Gábor hétszeres bajnok és a GFS Racing Team nagy fába vágta a fejszéjét. Egy Lotus Cup Europe-on induló kupás autóval neveztek be az ESET Cup bajnokságba, ahol egyértelműen a mezőny leggyengébb autójával kísérlik meg a lehetetlent, megnyerni a GTX kategória bajnoki címét. Az első három forduló után Tim Gábor a kategória értékelés második […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom