Bemutatták a második BRABUS motort

A német luxusmobilitási márka, a Brabus első belépését követően az exkluzív modern motorkerékpárok világába, ez a most bemutatott, rendkívül limitált különkiadás a 2022-ben megjelent exkluzív BRABUS 1300 R folytatása. A Brabus 1300 R Edition 23 elődjének közvetlen továbbfejlesztése, amelyet a két márka legjobb tulajdonságai, valamint teljesen egyedi, saját identitás jellemez.

A Brabus 1300 R Edition 23 gyártása 290 darabra lesz limitálva, amely csak a kiválasztott piacokon lesz elérhető, és megnyitja az utat a BRABUS Night Riderek elit választékához. Merész. Fényűző. Durva. A BRABUS 1300 R Edition 23.

A BRABUS 1300 R Edition 23 fényűző dizájn, a BRABUS-ra jellemző figyelem a részletekre és az ultrakorlátozott exkluzivitás. A koncepciót úgy alkották meg, hogy egyesítse a tiszta, luxussal átitatott energiát a rettenthetetlen Naked bike precizitással. Az új Edition 23 agresszívan elegáns megjelenésében, funkcionalitásában és teljesítményében mindkét márka legjobbját képviseli.

A BRABUS dizájn DNS visszatérő és továbbfejlesztett kiemelt összetevői – köztük a két örökölt fényezés, a kovácsolt BRABUS Monoblock Z kerekek, a csúcsminőségű karbon karosszériaelemek és a stílusos, egyedi ülés, amelyet a németországi Bottropban működő BRABUS belsőépítészeti szakemberei szakértő gondossággal kezelnek – meghatározzák a motorkerékpár rendkívül egyedi és sportos karakterét.

A BRABUS 1300 R Edition 23 platformja továbbra is a KTM 1290 SUPER DUKE R EVO marad. A KTM teljesítményre épített motorkerékpárok evolúciójaként ez a modell a legmodernebb vezetési élményt, kompromisszumok nélküli ergonómiát és a motor dobogó szívét kínálja: a kivételes LC8-as V-Twin motor, amely 1.301 köbcentiméteréből 180 lóerőt ad le 9.500-as fordulatszámon és 140 Nm nyomatékot 8.000-es fordulatszámon.

A BRABUS 1300 R Edition 23 megőrzi és számos újdonsággal bővíti “fekete és merész” identitását. A jellegzetes fényszórómaszk, kiegészítve a szabadon hagyott szénszálas oldalsó burkolattal, a csak a BRABUS-ra jellemző csíkok a légbeömlőn kiemelik az Edition 23 egyedi arcát. Az újratervezett oldalsó panelek és légcsatornák további tisztelgésként szolgálnak a szénszálas anyagok feldolgozásában szerzett több évtizedes tapasztalat előtt.

A dizájn sportos, agresszív hangulatához igazodva az ultrakönnyű, egy darabból álló szénszálas alufelni mostantól egy teljesen új, az utasüléshez tartozó üléstakaró elemet is tartalmaz. A gyújtásfedél formatervezési jegyeit átvéve és a karosszéria színéhez illeszkedve ez a frissítés a BRABUS 1300 R Edition 23-nak kompakt és erőteljesebb sziluettet kölcsönöz.

Az ülést újrakárpitozták, és a BRABUS “Crest” öltésmintával látták el. Végül pedig teljesen új kormányvégtükrök lettek célzottan kialakítva, hogy teljessé tegyék a motorkerékpár egyedi megjelenését, miközben pontos beállításokat tesznek lehetővé.

A BRABUS 1300 R Edition 23 a márka exkluzív flottájának dizájnja által inspirált BRABUS Monoblock Z kovácsolt keréktárcsákkal is fel van szerelve. A legmodernebb gyártási eljárások és a vadonatúj “Platinum Black” fényezés a BRABUS jellegzetes megjelenését és a maximális szilárdságot egyaránt biztosítja.

Az egyéniség további fokozása érdekében a BRABUS 1300 R Edition 23 két határozott színösszeállításban – “Superblack” és “Stealth Gray” – is elérhető. A gyártás mindkét változat esetében 145 darabra lesz korlátozva, és csak a kiválasztott piacokon lesz elérhető.

Műszaki szempontból a BRABUS 1300 R Edition 23 a legújabb WP APEX félig aktív felfüggesztési technológiát alkalmazza. Ez lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy a hat dedikált csillapítási mód – COMFORT, STREET, SPORT, TRACK, ADVANCED – közül szabadon választhassanak, vagy az AUTO módot használják, amely automatikusan alkalmazkodik az út-, valamint a vezetési körülményekhez.

A rendkívüli vezetési élményen túl a BRABUS 1300 R Edition 23 tagadhatatlanul a luxus, az exkluzivitás és a BRABUS örökség stílusjegyeit képviseli. A BRABUS 1300 R Edition 23 kizárólag a hivatalos KTM.com előrendelési weboldalon keresztül lesz elérhető.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról Utcán Verdák

Vadonatúj Mazda CX-80: A Mazda új, hétüléses zászlóshajója

Komfort, kényelem és sokoldalúság, Japánban alkotva Mazda e-Skyactiv PHEV és dízel hajtásláncok, hátsókerék hangsúlyos összkerékhajtással Debütál Európában a vadonatúj, három üléssoros Mazda CX-80, amelynek virtuális leleplezése a https://mzd.tools/VirtualReveal weboldalon tekinthető meg. A CX-60 után a vadonatúj Mazda CX-80 a második modell Európában, amelyet a Mazda nagy platformjára terveztek. Ez a modell a Mazda legtágasabb autója […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Motor Motorsport

Kecskés Bence jó úton a cél felé – Spanyol kupa után a JuniorGP-be

Kecskés Bence idén teljes szezont fut a FIM JuniorGP STK 600-as kategóriájában az MDR Competition Team-mel és a 80-as rajtszámot viselő Yamaha YZF R6-tal. A FIM JuniorGP-ről amely a Dorna szervezése alatt fut egyetlen lépésre van a MotoGP és World Superbike sorozatoktól. Ez nem meglepő, hiszen nagyon erős a mezőny, itt a világ legjobbjai mérik […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

A Hyundai IONIQ 5 N a sorozatgyártású elektromos szabadidőjárművek géposztályában áll rajthoz a Pikes Peak hegyi felfutó versenyen

• A sorozatgyártású IONIQ 5 N alapkivitelében vesz részt a Pikes Peak-en • A Hyundai egy második, átépített IONIQ 5 N-t is bemutat május 30-án, az ADAC RAVENOL Nürburgringi 24 órás futamot megelőzően CARMEL VALLEY, Kalifornia, USA, 2024. április 9. – A Hyundai, amely ügyfelek vadonatúj generációját köszönheti az IONIQ 5 N-nek, most tovább emeli […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom