„Legyen Ön is milliomos” az új BMW i5-tel

A 2023. augusztus 23-27. között megrendezendő Gamescom videojáték-vásáron a BMW és az AirConsole játékplatform közösen állítja ki az utastérben átélhető játékélmény merőben új formáját kínáló BMW i5 modellt. A technológia lehetővé teszi, hogy a vezető és utasai álló helyzetben úgynevezett „casual” játékokat játsszanak, amelyekkel például a nyilvános járműtöltő állomásokon, a BMW i5* nagyfeszültségű akkumulátorának töltése közben játszva üthetik el az időt. A „casual” játékok könnyedén feltelepíthetők, játszi könnyedséggel elindíthatók és intuitív módon vezérelhetők. Az új BMW 5-ös sorozat világpremierjével párhuzamosan elérhetővé váló játékok között autóversenyzős, sportolós, kvízes és zenés játékok éppúgy megtalálhatók, mint a szimulátorok, a stratégiai feladványok, az akciódús kalandok és a kirakósok. Az elérhető játékok portfóliója folyamatosan bővül.

A 2023-as Gamescom videojáték-vásáron a BMW és az AirConsole a Sony Pictures Television (SPT) „Legyen Ön is milliomos!” játékának vadonatúj, utastéri játékélményre optimalizált kiadását is bejelenti. Az egyelőre fejlesztés alatt álló játék az AirConsole játékplatform intuitív vezérelhetőségének és az ikonikus elemeknek köszönhetően innovatív játékélményt garantál, egy és több játékos esetében egyaránt. A „Legyen Ön is milliomos!” játék 2024-ben válik elérhetővé az AirConsole okosalkalmazással felszerelt BMW és MINI modellekben.

„Az AirConsole játékplatformmal autóink utasterében tesszük elérhetővé ügyfeleink számára a közös játék élményét, folyamatosan új és szórakoztató tartalmakat kínálva. Kiváló példa erre a „Legyen Ön is milliomos!” is” – mondta Stephan Durach, a BMW Group vállalatközösségi fejlesztésekért felelős részlegének alelnöke.

„A „Legyen Ön is milliomos!” bevezetése a szórakoztatás és az innováció tökéletes ötvözetét képviseli. A játék világszerte elismert és közkedvelt, bevezetése így az utastéri játékélmény iránt érzett izgatottságunkat és abszolút elköteleződésünket tanúsítja” – tette hozzá Michael Fuller, az AirConsole játékplatform üzleti játékfejlesztésekért felelős részlegének vezetője.

A BMW i5 játék-specifikus karosszériafóliázással érkezik a Gamescom videojáték-vásárra

A BMW és az AirConsole játékplatform együttműködésének bevezetését ünnepelve a BMW Group egy játék-specifikus karosszériafóliázással díszített BMW i5 modellt gurít ki a Gamescom videojáték-vásárra. A játék-specifikus fólia a legmélyebb pixelig elmélyült játékélményt szimbolizálja. A nagyméretű pixelekkel a készítők a számítógépes játékok ikonikus, nyolcbites korszaka előtt hajtanak fejet, miközben a karosszériafóliázás színsémája az AirConsole játékplatformon elérhető játékok sokszínűségére utal. A fólián a különböző kontrollerek is visszaköszönnek, egyértelműen kihangsúlyozva a BMW i5 utasterében elérhető AirConsole játékplatform azon egyedülálló megoldását, amelynek részeként a játékosok okostelefonjai azonnal kontrollerré varázsolhatók, a résztvevők pedig egy ujjmozdulattal a játékban találhatják magukat.

*Modellek, amelyek a későbbiekben AirConsole játékplatformmal is felszerelhetők: BMW 7-es sorozat, BMW iX a 2023. márciusi gyártástól, BMW X5, BMW X6, BMW X7, BMW X5 M és BMW X6 M a 2023. áprilisi gyártástól, BMW XM a 2023. augusztusi gyártástól. A lista hamarosan további BMW modellekkel bővül. A ConnectedDrive Professional csomag részeként vagy az opcionális extrafelszereltségként megrendelhető személyes eSIM kártyán keresztül elérhető AirConsole okosalkalmazás elérhetősége az adott modelltől és az adott országtól függ.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Az Opel bemutatta következő generációs Grandland SUV modelljét

Koncepciótól a megvalósulásig: a vadonatúj Grandland az Opel Experimental tanulmányautó számos dizájnelemét megjeleníti Német energia: Németországban tervezve, fejlesztve és gyártva Elektromosnak született: a csúcskategóriás Opel SUV az új STLA közepes platformra épül Az elektromos autózás szabadsága: a Grandland Electric modellben az új alacsony beépítésű lapos akkumulátor akár 700 km-es hatótávot (WLTP1) biztosít Innováció a világítás […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Race Verdák

Jön az évad második magyar tereprallye versenye, a Riverside Baja

Május 9-11-ig ismét visszatér a tereprallye Pápocra, a Riverside Baja idén nem csak az M1 Flotta Magyar Terep-rallye Bajnokság és a CEZ, de a Lengyel Bajnokság fordulójaként is szolgál. A 9. alkalommal megrendezésre kerülő futam tavalyihoz képest szinte változatlan útvonal és időterv szerint fut majd, a 330,88 km szelektív szakaszon mindössze a létszám növekedése miatt […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Felkészül a MINI új modellcsaládjának utolsó tagja, az új MINI Aceman

Nagy esemény a MINI háza táján: a tisztán elektromos meghajtású MINI Aceman a 2024-es Pekingi Nemzetközi Autókiállításon világpremierjét ünnepli. A tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper és az erőteljes MINI John Cooper Works Countryman ALL4 oldalán a brit prémiumgyártó reflektorfénybe gurítja új modellgenerációját. A MINI rajongói izgatottan várhatják a 2024-es Pekingi Nemzetközi Autókiállítást, hiszen az április […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom