Új kaland és utcai modellek a Suzuki kínálatában

Két új modell érkezik a kínálatunkba, amelyek az utcai és a kaland motorjaink választékát bővítik. Bemutatkozik a Suzuki GSX-8S, valamint a Suzuki V-Strom 800DE, mely modellek új korszakot nyitnak a funkcionalitás és a felfedezés területén.

Funkcionalitás és élmény az utakon

A Suzuki GSX-8S formatervezésének kidolgozásakor egy új, modern dizájn létrehozása volt a cél, hogy az új generációs modell a letisztult, de karakteres vizuális jegyek mellett egy kompakt és kifinomult motorkerékpár benyomását keltse.

A GSX sorozatból örökölt tudás és formai jegyek mind megjelennek a GSX-8S modellünkben, de nagyobb hangsúlyt fektettetünk arra, hogy a burkolatok minimalizálásával a figyelmet a motorra helyezzük.

A kompakt modell kiemelkedő részletei közé tartozik a fényezett, ülést tartó segédváz és az új hátsó kombinált lámpa, amely a karcsú hátsó sárvédőn kapott helyet. Az új dizájn először látható egy Suzuki motorkerékpáron, emellett pedig olyan újonnan kifejlesztett alkatrész is megjelenik, mint a Suzuki motorkerékpárra valaha szerelt legrövidebb kipufogó, amely tovább növeli a modell esztétikumát és mechanikai vonzerejét. A karosszéria vonalai futurisztikus megjelenést kölcsönöznek, de a kisebb felületek sokkal inkább kifinomult megjelenést eredményeznek.

A GSX-8S a fiatalos megjelenésével, és a nyers erőt hangsúlyozó kialakításával a motorozás örömének egy új korszakát nyújtja. Elsődleges funkciója a könnyed irányíthatóság, mégis az agilitás és a megnyerő teljesítmény definiálja a GSX-S sorozat legújabb tagját. A GSX-8S vadonatúj 776 cm3-es sor kettes motorja, kielégítő élményt nyújt azon motorosoknak, akik nagyobb teljesítményre vágynak. A progresszív jellemzőkkel felruházott GSX-8S a megjelenés és a technikai adottságok terén is remekel. A vadonatúj motor, az új váz, a KYB fordított első villák, az új multifunkciós TFT LCD műszerfal, és a fejlett elektronikus vezérlőrendszerek fokozzák a motorozás színtiszta élvezetét.

A GSX-8S fejlett elektronikus vezérlőrendszerei között megjelenik a Suzuki Vezetésimód-választó (SDMS), amely gyorsításkor a gázreakció és a nyomatékjellemzők szintjének változtatásával más-más motorkarakterisztikát nyújt, a Suzuki Intelligens Vezetési Rendszer (S.I.R.S) pedig fokozza a magabiztos irányítást. Az elektronikus vezérlőrendszerek egyszerre ötvözik az erőt, a kezelhetőséget és a kényelmet, amelyek nagyfokú élményt kínálnak az irányítás során. A kétirányú gyorsváltó rendszer lehetővé teszi, hogy gyorsabban és könnyebben váltsunk felfelé vagy lefelé anélkül, hogy a kuplungot vagy a gázkart működtetnünk kellene. A gyorsváltó együttműködése az SDMS rendszerrel pedig nagyobb vezetési-, és fokozatmentes gyorsulási élményt nyújt. A Suzuki kipörgésgátló rendszere (STCS) a kikapcsolhatósága mellett, három üzemmódot kínál, hogy a motor jobban illeszkedjen a különféle körülményekhez, illetve a vezetési stílusunkhoz.

A 14 literes üzemanyagtartály keskeny elrendezése, az ülés kényelmes kialakításával kiegészítve nagyfokú mozgásszabadságot kínál, a kormány helyzete pedig hozzájárul a függőleges testtartáshoz és a kényelmes irányításhoz. A GSX-8S három színt kínál, amelyek jól illeszkednek a fiatalos és energikus stílushoz. Klikk a képre és tudj meg többet!

Kaland egy új korszakba

A V-Strom 800DE tervezésekor szem előtt tartottuk a jelen kor elvárásait, a V-Strom sorozatból örökölt tudást pedig átörökítettük, hogy az minden körülmények között kiemelkedő teljesítményt nyújtson. A Suzuki V-Strom modellek több évtizedes sikerének köszönhetően, ez idáig több mint 440000 darab került értékesítésre, most pedig a V-Strom 800DE új korszakot indít az elkövetkező kalandjainkhoz.

A Suzuki által elindított csőrös kialakítással hűek maradtunk az örökséghez, így a V-Strom 800DE magában hordozza a terepképes DR Big modell stílusjegyeit, a modern megjelenés pedig hűen tükrözi a modell mindenre kiterjedő képességeit.

A formai jegyek is a rátermettségről árulkodnak, hiszen az élesebb vonalvezetésű és magasabbra pozícionált csőrös idom is érzékelteti a megnövelt rugóutat, valamint a modell terepképességét. A függőlegesen egymásra helyezett hatszögletű LED-es fényszórók pedig karcsúbbá és kompaktabbá varázsolják az új modellt.

A V-Strom 800DE képességéről a vadonatúj 776 cm3-es sor kettes motor, a 21 colos első kerék, az állítható (SHOWA) első villák, a hosszabb rugóút, a 220 mm-es hasmagasság, a kétirányú gyorsváltó és a fejlett elektronikus vezérlőrendszerek gondoskodnak. A tervezés minden egyes aspektusa arra irányult, hogy az új modell kielégítő élményt nyújtson a kalandok során, legyen az egy patakon való átkelés, vagy egy kavicsos szakasz az erdőn keresztül.

A V-Strom 800DE koncepciója a kalandok újraértelmezése, hiszen számos új fejlesztést kapott, hogy a durvább tereppel is könnyedén megbirkózzon.

A Suzuki Vezetésimód-választó (SDMS) három üzemmódot kínál, amely különböző teljesítménykarakterisztikát biztosít a motorozás körülményeihez, a talajviszonyokhoz illetve a vezetési stílushoz igazodva. A Suzuki Intelligens Vezetési Rendszer (S.I.R.S) pedig egyszerre ötvözi az irányítás során az erőt, a kezelhetőséget és a kényelmet. A V-Strom 800DE kipörgésgátló rendszere (STCS) lehetővé teszi a motoros számára, hogy az magabiztosabban irányíthassa a motort a különböző vezetési, útfelületi és időjárási körülmények között. A kétirányú gyorsváltó rendszer pedig lehetővé teszi a motoros számára, hogy felfelé vagy lefelé váltson a kuplung működtetése nélkül.

Az üzemanyagtartály 20 literes kapacitással rendelkezik, amely nagyobb távolságok leküzdésére hivatott a tankolások között, így bátran vághatunk neki a távolabbi célpontoknak is.

Az új 5 hüvelykes színes TFT LCD multi-információs kijelző bal oldalán egy USB-port segíti az elektronikus eszközeink töltését. A nappali és éjszakai üzemmódot is kínáló kijelző minden körülmény között jól olvashatóan jeleníti meg az információkat, amely nemcsak a motor összes rendszeréről és beállításáról tájékoztatja a motorost, de valós idejű üzemállapot-információkat is nyújt.

A V-Strom 800DE három színt kínál, igazodva a motoros egyéniségéhez és stílusához, miközben a kiegészítők sokasága nagyfokú kényelmet nyújt a felfedezések során. Klikk a képre és tudj meg többet!

Kapcsolódó cikkek

BMW-i5-teszt-Eszaki-sarkkortol-az-Alpokig-motoresverda-7.jpg
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Az új BMW i5 lenyűgözően szerepelt az Északi sarkkörtől az Alpokig vezető téli teszteken

A fejlesztőmérnökök egy éven keresztül finomhangolták hóban és jégen a hajtáslánc- és futómű-technológiai rendszereket. A BMW eDrive hajtáslánc-technológia ötödik generációja lebilincselő kiforrottságról tett tanúbizonyságot. A tisztán elektromos meghajtású BMW 5-ös limuzin tapadását, dinamikáját és menetstabilitását egyedülálló nyomatékvezérlő technológia optimalizálja. A tisztán elektromos meghajtású BMW 5-ös limuzin páratlanul átfogó megbízhatósági teszteket teljesített a hamarosan esedékes világpremierje […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

A Porsche új kemping kiegészítője sátrakat varázsol autói tetejére

Az életben egyes dolgok tökéletesen passzolnak egymáshoz: például egyértelmű, hogy az egyterűekből kitűnő kirándulóautó faragható. A sportautókkal ugyanakkor teljesen más helyzet. Vagy mégsem? A Porsche másképp gondolja mindezt! A Porsche gyári kiegészítőkre szakosodott részlege, a Tequipment által tervezett és gyártott új tetősátor összecsukva egy nagyobb méretű tetőcsomgtartóra hasonlít. A kétszemélyes hajlék könnyen felszerelhető a 911, […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

Japánban már bemutatkozott a C+walk S, a Toyota gyaloglást segítő új mobilitási eszköze

A japán autógyártó és mobilitási szolgáltató emellett továbbfejlesztette az álló típusú C+walk T-t, valamint a maximum 60 km/órás végsebességre korlátozott minóautó C+podot is. A japán népesség elöregedésével összefüggésben egy felmérés kimutatta, hogy a 75 év felettiek körülbelül 20 százaléka 100 métert jelölt meg azon távolságként, amelyet nehézségek nélkül meg tud tenni. Azt is közölték, hogy […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom