Új stratégiai partnerrel debütál a 2024-es AMTS

UNIX – Autó, Motor és Tuning Show 2024 néven, merőben új formában mutatkozik be jövő tavasszal Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós rendezvénye. A Hungexpo csaknem teljes területét megtöltő kiállítás, vásár, verseny és show repertoárja tovább bővül a háttéripar témaköre felé, melyet egy új együttműködés hoz magával.

A UNIX Autó Kft., Magyarország piacvezető alkatrészkereskedelmi vállalkozása stratégiai partnerként csatlakozik az AMTS családjához. A közel 20 millió darabos raktárkészlettel rendelkező, naponta 200 ezer cikket mozgató cég aktív résztvevőként is bekapcsolódik a rendezvény forgatagába: számos aktivitásuk mellett, a vállalat több tucat háttéripari partnercége jelenik meg saját standdal a kiállításon.

A UNIX-AMTS 2024 a korábbi években megszokott programok mellett a járműipar igazi ünnepe és találkozópontja is lesz jövő tavasszal, melyre több ezer szakmabeli partner kap meghívást az ország minden pontjáról.

Új belépőként markáns motoros szekció is várja jövőre a nagyérdeműt, emellett a rendezvény az összes eddigi tematikáját megtartja. Így többek között egy minden eddiginél nagyobb és nemzetközibb tuning show, új autós kiállítás, veterán- és hotrod pavilon épül fel a helyszínen, a kültéren pedig látványos drift és offroad programokra kerül sor.

A UNIX-AMTS 2024 látogatói között, a hagyományokhoz híven egy átépített autót sorsolnak ki a szervezők, sőt, ezúttal egy motor megnyerésére is esélyes bárki, aki felnőtt, családi, vagy VIP belépőjegyet vásárol. A nyereményekről hamarosan lehull a virtuális lepel, a pontos infók pedig a rendezvény hivatalos weboldalán, valamint a közösségi felületein követhetők.

A UNIX-AMTS 2024 múlt, jelen és jövő autó- és motorcsodáival, történetének legnagyobb és legszínesebb show-jával válik „nagykorúvá”. Több mint 100.000 négyzetméternyi élményt kínál a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkinek: garantáltan kivételes és hasznos szórakozást az egész család részére, immáron 18. éve!

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Race Verdák

A címvédő Toyota felkészült a WEC 2024-es szezonjára

Miután a tavalyi szezonban a Cadillac, a Ferrari, a Peugeot és a Porsche jelentette kihívást is sikerrel vette, és ezzel zsinórban az ötödik világbajnoki címét szerezte meg, a Toyota Gazoo Racing az idei szezonban már egy 19 hiperautóból álló, minden korábbinál erősebb és népesebb mezőnyhöz csatlakozik, amelynek részei lesznek az újonnan érkezett Alpine, BMW, Isotta […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

A BMW sikertörténetét 2023-ban is nemzetközi díjak koronázták meg

Fényes trófeákkal vette kezdetét a müncheni központú vállalatcsoport 2024-es éve: az auto, motor und sport német autós szakmagazin „Best Cars” olvasói szavazásán két aktuális BMW modell is kategóriája élén végzett, miközben az új BMW 5-ös limuzint máris a női vezetők elsőszámú nemzetközi választásaként méltatták a nagyautók kategóriában. Az auto, motor und sport német autós szakmagazin […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Verdák

Még mindig a Toyota a villamosítás királya

Miközben az autóipari és gazdasági szaksajtó tavaly év vége felé a Tesla és a BYD versenyét leste, a küzdelemből egy harmadik szereplő: a Toyota jött ki győztesként. Jean de La Fontaine, a példamesék nagyszerű írója is ihletet meríthetett volna abból az ádáz küzdelemből, ami az autóiparban zajlott 2023-ban. Két fiatal, ambiciózus szereplő – a mesében […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom