Új stratégiai partnerrel debütál a 2024-es AMTS

UNIX – Autó, Motor és Tuning Show 2024 néven, merőben új formában mutatkozik be jövő tavasszal Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós rendezvénye. A Hungexpo csaknem teljes területét megtöltő kiállítás, vásár, verseny és show repertoárja tovább bővül a háttéripar témaköre felé, melyet egy új együttműködés hoz magával.

A UNIX Autó Kft., Magyarország piacvezető alkatrészkereskedelmi vállalkozása stratégiai partnerként csatlakozik az AMTS családjához. A közel 20 millió darabos raktárkészlettel rendelkező, naponta 200 ezer cikket mozgató cég aktív résztvevőként is bekapcsolódik a rendezvény forgatagába: számos aktivitásuk mellett, a vállalat több tucat háttéripari partnercége jelenik meg saját standdal a kiállításon.

A UNIX-AMTS 2024 a korábbi években megszokott programok mellett a járműipar igazi ünnepe és találkozópontja is lesz jövő tavasszal, melyre több ezer szakmabeli partner kap meghívást az ország minden pontjáról.

Új belépőként markáns motoros szekció is várja jövőre a nagyérdeműt, emellett a rendezvény az összes eddigi tematikáját megtartja. Így többek között egy minden eddiginél nagyobb és nemzetközibb tuning show, új autós kiállítás, veterán- és hotrod pavilon épül fel a helyszínen, a kültéren pedig látványos drift és offroad programokra kerül sor.

A UNIX-AMTS 2024 látogatói között, a hagyományokhoz híven egy átépített autót sorsolnak ki a szervezők, sőt, ezúttal egy motor megnyerésére is esélyes bárki, aki felnőtt, családi, vagy VIP belépőjegyet vásárol. A nyereményekről hamarosan lehull a virtuális lepel, a pontos infók pedig a rendezvény hivatalos weboldalán, valamint a közösségi felületein követhetők.

A UNIX-AMTS 2024 múlt, jelen és jövő autó- és motorcsodáival, történetének legnagyobb és legszínesebb show-jával válik „nagykorúvá”. Több mint 100.000 négyzetméternyi élményt kínál a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkinek: garantáltan kivételes és hasznos szórakozást az egész család részére, immáron 18. éve!

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról Utcán Verdák

Precíz és dinamikus, V8-as motorral: Az új Cayenne GTS modellek

Teljesítményközpontú futómű Turbo GT alkatrészekkel Négyliteres V8-as biturbó motor 500 lóerővel Azonnal felismerhető GTS karakter új formai megoldásokkal Kibővített alapfelszereltség A Porsche újabb változattal teszi teljessé a 2023-ban teljes modellfrissítésen átesett Cayenne kínálatát: az új, különösen dinamikus GTS megérkezett. Az SUV és Coupé verzióban is elérhető újdonságokat a biturbó V8-as motor 500 lóerős változata hajtja, […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

Sorozatgyártási mérföldkő Senjangban: a BMW Brilliance Automotive elkészítette a hatmilliomodik autót

+++ Az elmúlt 15 hónapban 1 millió darab új autó látott napvilágot +++ Milan Nedeljković: „Kulcsfontosságú a versenyképesség és az innovációs erősség megtartása.” +++ Senjang a Neue Klasse modellgeneráció érkezésére is folytatja felkészülését +++ Igazi mérföldkő a kínai Senjang város Dadong kerületében működő létesítmény gyártósoráról ma legurult BMW i5 modell: a Frozen Pure Grey karosszériafényezést […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Verdák

A világ legjobb kerekesszékes teniszezője is Lexusszal jár

A Lexus bejelentette, hogy partneri szerződést kötött Alfie Hewett-tel, a világ első számú férfi kerekesszékes teniszezőjével, aki jelenleg is vezeti a világranglistát (Uniqlo Wheelchair Tennis Ranking). A 26 éves játékos már 27-szeres Grand Slam bajnoknak mondhatja magát, nyolc bajnoki címet nyert egyesben és 19-et párosban, utóbbit mind Gordon Reid partnereként. A páros 2021-ben teljesítette a […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom