Geely Geometry C – Elérhető hazánkban is

Li Shifu vállalat birodalma már nem csak a Volvóval és a Polestarral van jelen Magyarországon. Megérkezett a Geely is.

A Geely történetéről itt olvashat.

A szerződés aláírása, a hajdani Gresham palotából kialakított Four Season szállodában történt. Az importőri jogokat, a Nissan és a Piaggio Porter haszonjárművek képviseletét ellátó, Grand Automotive Kft. látja el. Nem csak nálunk, hanem két környező országban is.
Geely Geometry C

Itthon 2023 elején indul a Geely modellek forgalmazása, egyelőre a Geometry C kerül a szalonokba. A 4,4 méteres, ötajtós szabadidő-autót 204 lóerős motor mozgatja. A villanymotor, az első kerekeket hajtja.

Az autó hatótávolsága – az akkumulátor nagyságától függően – 356 és 460 kilométer. Az áramtárolók 53 és 70 kWh kapacitásúak. A rendezvényen egy ezüst színű Geometry C-t állítottak ki, amit körbe lehetett nézni és bele lehetett ülni.

A kínai újdonság minőségével a jelek szerint nem lesz gond. Az illesztések rendben voltak. Egyetlen európai szemnek szokatlan dolgot fedeztünk fel, ami a műbőrből készült „lábszőnyeg”. Ami megnyugtató, hogy tépőzárral rögzítették, így könnyen ki lehet cserélni.

Ami izgalmas, hogy az autó kijelzője villámgyorsan működik. Aki a legfrissebb és a drágább mobiltelefonokat használja, bizonyára nem fog csalódni a sebességében. A Geometry C-ben elérhető lesz az Apple CarPlay és az Android Auto is.

A kormány mögött, egy kisebb kijelző található, amin a vezetéshez szükséges az alapinformációk jelennek meg. A láb és fejtérre nem lehet panasz: elől és hátul is jól el lehet férni.

Írta: Benedek Attila

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról Motor

Ugly Kid Joe, Tankcsapda, AK26, godfater. és rengeteg motoros érkezik 2024. június 27-29. között a Műegyetem rakpartra, a Budapest Open Road Days-re

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel június 28-án, pénteken Budapest legnagyobb belvárosi fesztiválja, a Budapest Open Road Days nagyszínpadán, a Műegyetem rakparton. Az amerikai rockzenekar koncertje előtt Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater. új lemezét mutatja be a motoros, családi és zenei fesztiválon. A 35 éves Tankcsapda június 29-én a Budapest Open Road Days-en adja […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

A Honda a Milánói divathéten mutatja be fenntartható, környeztebarát járműtervezési koncepcióját

• A Honda – a SUSTAINA-C Concept és Pocket Concept mellett – a Honda SH125i Vetróval szemlélteti a fenntartható járműgyártás terén elért eredményeit • Az új alapanyag és az egyedi, festékmentes felületkezelés csökkenti az előállítás CO2-kibocsátását, valamint egyedi megjelenéssel ruházza fel a járműveket • A modellek remekül szemléltetik a Honda „Triple Action to Zero” stratégiáját, […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

A Mazda legtágasabb Európai SUV-ja, a vadonatúj Mazda CX-80 2024. április 18-án mutatkozik be

Három üléssor, mely akár hét utasnak is helyet biztosít Komfort, kényelem és sokoldalúság, Japánban alkotva A Mazda 2024. április 18-án, csütörtökön 12.00 órakor mutatja be a vadonatúj, három üléssoros Mazda CX-80-at. A CX-60 után a CX-80 a második modell, amelyet a Mazda nagy platformjára terveztek – ez a modell a Mazda legtágasabb autója az európai […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom