A BMW Rack Autó lett a magyar férfi vízilabda-válogatott autós partnere

A BMW Rack Autó, a Business Lease és a Domino Trans hármasa összesen tizenöt új BMW modellel támogatja a válogatott sportolók felkészülését a 2024-es párizsi olimpiára. A kezdeményezés keretében a tavaly megújult BMW 3-as prémium sorozat modelljei segítik és motiválják az élsportolókat.

A Fukuokában szerzett aranyérem és világbajnoki cím után egyértelművé vált, hogy a kiemelkedően sikeres játékosokat és edzőjüket támogatni szeretné a Rack Autó Kft., méghozzá valódi prémiumkategóriás modellekkel. Külön öröm, hogy a csapatnak eddig is számos pozitív élménye volt a BMW modellekkel. A Rack Autó részéről büszkeség, hogy az 1998-ban alapított hivatalos BMW Márkakereskedés a 25. születésnapja alkalmából Magyarország egyik legsikeresebb sportágát támogathatja.

„Valóban nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen prémiummárkával közlekedhetünk ezek után. Hatalmas dolog, hogy egy aranyérem után vehetjük át az autókat, de szeretnénk nem megállni és az a célunk, hogy jó ideig a szövetség és a BMW Rack Autó közötti gyümölcsöző együttműködés működjön! Párizsban nyerni szeretnénk és a jövő következő eseményein is. Számunkra ez óriási dolog, köszönjük a Magyar Vízilabda Szövetségnek és a BMW Rack Autónak, hogy létrejött a megállapodás. BMW-s vagyok, voltam, és leszek is, volt már BMW-m korábban, szóval ennek külön örülök, hogy most is az lesz” – húzta alá Jansik Szilárd a válogatott csapatkapitánya.

A válogatottnak extra kényelmet és komfortot nyújt utazás közben a tavaly megújult BMW 3-as szériája, amely a BMW egyik legnépszerűbb modellje Magyarországon is.

Nincs világbajnok csapat elhivatott edző nélkül: Varga Zsolt ezentúl egy BMW 5-ös Touring kényelméből terelheti a válogatott játékosait a 2024-es párizsi olimpiai aranyérem felé.

„Ha választhatnék egy autómárkát, ami méltó a vízilabda múltjához, illetve a jelenlegi csapathoz, biztos, hogy az egyik a BMW lenne. Köszönet azoknak, akik segítették az együttműködés létrejöttét, köszönöm a Rack Autónak, a BMW-nek, illetve köszönöm a Business Lease-nek, valamint a Domino Trans-nak, hogy partnereink lettek” – mondta el Madaras Norbert, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

„Hatalmas megtiszteltetés ez számunkra, hogy Magyarország egyik legsikeresebb és legnagyobb hagyományokkal rendelkező sportágát tudjuk segíteni és támogatni. A megállapodás értelmében 15 db BMW gépjármű kerül átadásra a Magyar Vízilabda Szövetségnek. A flotta gerincét a tavaly megújult 3-as széria teszi ki. Azért is külön öröm számunkra, hogy még idén sikerül megtartani ezt az ünnepélyes átadást, mert a Rack Autó 1998-ban alakult, azaz idén ünnepeljük a 25. születésnapunkat. Mint születésnapos, nem is kívánhatunk mást a magyar vízilabda válogatottnak, mint mindenekelőtt balesetmentes közlekedést, sikeres felkészülést és egy eredményes szereplést a jövő évi olimpián Párizsban!” – zárta sorait Rédei Ádám, a Rack Autó Kft. ügyvezető igazgatója.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról Verdák

Wang Chuanfu a BYD elnöke köszöntötte a márka első magyar vásárlóit

A BYD, a világ vezető NEV – azaz új energiával hajtott – járműveket és akkumulátorokat gyártó vállalata, büszkén rendezte meg az első magyarországi személyautó vásárlóinak köszöntési ünnepségét, Wang Chuanfu, a BYD csoport alapítójának és elnökének jelenlétében. Az ünnepi ceremónia hangsúlyozza a BYD elkötelezettségét az elektromobilitás elterjesztése mellett Magyarországon és Európa-szerte. Az esemény a budapesti Puskás […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Verdák

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en

Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból csodálatot, elismerést váltanak ki. Ez nem egyszerű feladat, hiszen felgyorsult világunkban már egyre magasabb az ingerküszöb, és így néha még egy showcarral is nehéz felkelteni az érdeklődést. Két éve Svédországból érkezett egy korábbi ETS-győztes Charger, tavaly pedig Lengyelországból a Mapettuning Corvette, amit az […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Race

Újabb lendületet kaphat a hazai autósport utánpótlás a gokartszlalommal

A gokartszlalom Németországban már bő negyedszázada ismert és népszerű, mely a bérgokart és az autósszlalom ötvözéséből jött létre. Ezt 2019-ben újabb szintre emelte, hogy a gokart szlalomot, mint az autósport legelérhetőbb sportutánpótlási lépcsőfokát az FIA felvette a Motorsport Világjátékok programjára. Az új „szakág” hazánkban, szélesebb körben tavaly novemberben az I. HUMDA Gokartszlalom Tehetségkutatón mutatkozott be […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom