A Kawasaki Ninja H2 SX automatikusan világít 2023-ban

A 2023-as Kawasaki H2 SX szabaddá tervezték, és a Kawasaki eddigi legfejlettebb sporttúrázójának összes high-tech funkcióját átveszi, és az automatikus távolsági fényszóró kényelmével egészíti ki.

Az ARAS-szal felszerelt gép az adaptív sebességtartó automatika és a holttérfigyelő rendszer előnyeit élvezheti, valamint az új 6,5″-os színes TFT műszeregységbe integrálva a Kawasaki SPIN Infotainment rendszerét, amely támogatja az egyedülálló Rideology alkalmazást, amely Bluetooth-on és okostelefonon keresztül kényelmes motoros/gép interfészt kínál.

A dupla radaros specifikációjú gépbe előremenő ütközésre figyelmeztető funkciót építettek be, valamint a vészfékező jelzés kényelmét, amely a forgalmat követő hirtelen fékezésre figyelmeztet.

A kulcs nélküli KIPASS gyújtás, a LED-es kanyarfényszórók, a gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer és a Vehicle Hold Assist (a hegymeneti elindulást segítő) alapfelszereltség. A kiegyensúlyozott kompresszoros gép felszereltségi listája a kategória vezető Sport Tourereként jellemzi, különösen a Kawasaki egykulcsos tartozékával, a praktikus belső táskákkal kiegészített, tisztára szerelhető csomagtartórendszerrel.

Ezt a vezető pozíciót 2023-ban az Auto High Beam (AHB) innovatív kiegészítése világítja meg. Egy kameraérzékelő segítségével értékeli az előttünk haladó járművek fényerejét, valamint a közvilágítás fényerejét stb. Az AHB szükség szerint automatikusan be- vagy kikapcsolja a motorkerékpár LED-es távolsági fényszóróját.

A rendszer működéséhez a tompító/átmenőkapcsolónak távolsági fényre kell állnia, és a motorkerékpárnak 20 km/óra felett kell haladnia sötétben. A rendszer bekapcsolt állapotában a 6,5″-os TFT multifunkciós színes műszerképernyőn zöld ikon jelenik meg.

A folyamatosan az innováció élvonalába tartozó Ninja H2 SX automatikus távolsági fényszóróval felszerelt Ninja H2 SX mostantól világosan kijelöli az előttünk álló utat.

A 2023-as két modellcsalád színei a következők:

Ninja H2 SX: Diablo fekete metálfényű

Ninja H2 SX SE: Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Graphite Gray (smaragdzöld/metáldiablo fekete/metál grafitszürke)(KECS Kawasaki félig aktív, elektronikusan csillapított felfüggesztéssel és Skyhookkal felszerelve)

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról

Huszonötezer eurós támogatásban részesült egy debreceni alapítvány a BMW Group Gyár Debrecen közreműködésével

Hans-Peter Kemser, a BMW Group Gyár Debrecen elnök-vezérigazgatója a Karl Monz Alapítvány nevében 25 000 eurós támogatási hozzájárulást adott át a debreceni Gyermekklinikán a Nők a Rákos, Fogyatékos és Krónikus Beteg Gyermekekért Alapítvány részére. A BMW Group Gyár Debrecen kiemelt figyelmet fordít az alkalmazottak egészségének megvédésére és megőrzésére, emellett több, a helyi lakosságot érintő szociális […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán

Az új Toyota Prius a Japán Év Autója

Az október 26. és november 5. között, Tokióban megrendezett Japán mobilitási kiállítás adott otthont a Japán Év Autója (Japan Car of the Year, JCOTY) idei díjátadójának. Az 1980-ban alapított JCOTY-díjak sorsáról egy autós szakújságírókból álló, hatvanfős zsűri dönt. A szigetország harminckilenc meghatározó autóipari, illetve életmód-kiadványait képviselő szakemberek tíz döntős modell közül választják ki az Év […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

A Louvre múzeum főtámogatóként ismeri el a DS Automobiles-t

A DS Automobiles 2015 óta a Louvre Múzeum támogatója, és a “Főtámogatók” exkluzív csoportjába került. A “DS Automobiles” név mostantól kőbe vésve áll a tekintélyes Louvre piramisa alatt. A DS Automobiles a kezdetektől együttműködik a Louvre Múzeummal, és elkötelezett a kultúra népszerűsítése mellett. A DS Automobiles megalapítása óta számos bemutatót tartott a Louvre Múzeumban és […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom