A Kawasaki Ninja H2 SX automatikusan világít 2023-ban

A 2023-as Kawasaki H2 SX szabaddá tervezték, és a Kawasaki eddigi legfejlettebb sporttúrázójának összes high-tech funkcióját átveszi, és az automatikus távolsági fényszóró kényelmével egészíti ki.

Az ARAS-szal felszerelt gép az adaptív sebességtartó automatika és a holttérfigyelő rendszer előnyeit élvezheti, valamint az új 6,5″-os színes TFT műszeregységbe integrálva a Kawasaki SPIN Infotainment rendszerét, amely támogatja az egyedülálló Rideology alkalmazást, amely Bluetooth-on és okostelefonon keresztül kényelmes motoros/gép interfészt kínál.

A dupla radaros specifikációjú gépbe előremenő ütközésre figyelmeztető funkciót építettek be, valamint a vészfékező jelzés kényelmét, amely a forgalmat követő hirtelen fékezésre figyelmeztet.

A kulcs nélküli KIPASS gyújtás, a LED-es kanyarfényszórók, a gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer és a Vehicle Hold Assist (a hegymeneti elindulást segítő) alapfelszereltség. A kiegyensúlyozott kompresszoros gép felszereltségi listája a kategória vezető Sport Tourereként jellemzi, különösen a Kawasaki egykulcsos tartozékával, a praktikus belső táskákkal kiegészített, tisztára szerelhető csomagtartórendszerrel.

Ezt a vezető pozíciót 2023-ban az Auto High Beam (AHB) innovatív kiegészítése világítja meg. Egy kameraérzékelő segítségével értékeli az előttünk haladó járművek fényerejét, valamint a közvilágítás fényerejét stb. Az AHB szükség szerint automatikusan be- vagy kikapcsolja a motorkerékpár LED-es távolsági fényszóróját.

A rendszer működéséhez a tompító/átmenőkapcsolónak távolsági fényre kell állnia, és a motorkerékpárnak 20 km/óra felett kell haladnia sötétben. A rendszer bekapcsolt állapotában a 6,5″-os TFT multifunkciós színes műszerképernyőn zöld ikon jelenik meg.

A folyamatosan az innováció élvonalába tartozó Ninja H2 SX automatikus távolsági fényszóróval felszerelt Ninja H2 SX mostantól világosan kijelöli az előttünk álló utat.

A 2023-as két modellcsalád színei a következők:

Ninja H2 SX: Diablo fekete metálfényű

Ninja H2 SX SE: Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Graphite Gray (smaragdzöld/metáldiablo fekete/metál grafitszürke)(KECS Kawasaki félig aktív, elektronikusan csillapított felfüggesztéssel és Skyhookkal felszerelve)

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Verdák

C5 Aircross Hibrid 136: egy egyszerű és megfizethető, feltöltést nem igénylő, új elektromos változat

Az egyedülálló hibrid rendszer részei egy új generációs 136 lóerős (100 kW) PureTech benzinmotor, egy 21 kW-os villanymotorral felszerelt, duplakuplungos új ë-DCS6 sebességváltó és egy meghatározott vezetési szakaszokban automatikusan töltődő 48 voltos akkumulátor. Élvezetes vezetés alacsony kibocsátás és fogyasztás mellett: az új változat jó gyorsulási jellemzőivel és az elektromos üzem előnyeivel fokozza a vezetési élményt […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

Ken Block felesége és lánya is rajthoz áll a Pikes Peak-en

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az idei Pikes Peak hegyi felfutón nekirugaszkodik a távnak Ken Block lánya is. Most viszont kiderült, hogy szintén ott lesz a tragikus hirtelenséggel elhunyt amerikai fenegyerek özvegye, aki ténylegesen az eredményre fog rámenni az egyik kategóriában. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a jövő hónapban megrendezésre kerülő Pikes Peak hegyi felfutón […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról

Meghívó az 5. Elektromos Motoros Találkozó és Családi Napra

Szállj ki a kocsiból és ülj motorra, hiszen június 3-án, szombaton kerül megrendezésre az 5. Elektromos Motoros Találkozó és Családi Nap. Az immár sokéves múlttal büszkélkedő rendezvénynek a budapesti Aktív Park ad helyet. Sokszínű és érdekes programok várják a látogatókat, elektromos motorral, elektromos robogóval és egyéb járművekkel érkezőket is szívesen látnak a rendezők. Az idei […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom