A Kawasaki Ninja H2 SX automatikusan világít 2023-ban

A 2023-as Kawasaki H2 SX szabaddá tervezték, és a Kawasaki eddigi legfejlettebb sporttúrázójának összes high-tech funkcióját átveszi, és az automatikus távolsági fényszóró kényelmével egészíti ki.

Az ARAS-szal felszerelt gép az adaptív sebességtartó automatika és a holttérfigyelő rendszer előnyeit élvezheti, valamint az új 6,5″-os színes TFT műszeregységbe integrálva a Kawasaki SPIN Infotainment rendszerét, amely támogatja az egyedülálló Rideology alkalmazást, amely Bluetooth-on és okostelefonon keresztül kényelmes motoros/gép interfészt kínál.

A dupla radaros specifikációjú gépbe előremenő ütközésre figyelmeztető funkciót építettek be, valamint a vészfékező jelzés kényelmét, amely a forgalmat követő hirtelen fékezésre figyelmeztet.

A kulcs nélküli KIPASS gyújtás, a LED-es kanyarfényszórók, a gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer és a Vehicle Hold Assist (a hegymeneti elindulást segítő) alapfelszereltség. A kiegyensúlyozott kompresszoros gép felszereltségi listája a kategória vezető Sport Tourereként jellemzi, különösen a Kawasaki egykulcsos tartozékával, a praktikus belső táskákkal kiegészített, tisztára szerelhető csomagtartórendszerrel.

Ezt a vezető pozíciót 2023-ban az Auto High Beam (AHB) innovatív kiegészítése világítja meg. Egy kameraérzékelő segítségével értékeli az előttünk haladó járművek fényerejét, valamint a közvilágítás fényerejét stb. Az AHB szükség szerint automatikusan be- vagy kikapcsolja a motorkerékpár LED-es távolsági fényszóróját.

A rendszer működéséhez a tompító/átmenőkapcsolónak távolsági fényre kell állnia, és a motorkerékpárnak 20 km/óra felett kell haladnia sötétben. A rendszer bekapcsolt állapotában a 6,5″-os TFT multifunkciós színes műszerképernyőn zöld ikon jelenik meg.

A folyamatosan az innováció élvonalába tartozó Ninja H2 SX automatikus távolsági fényszóróval felszerelt Ninja H2 SX mostantól világosan kijelöli az előttünk álló utat.

A 2023-as két modellcsalád színei a következők:

Ninja H2 SX: Diablo fekete metálfényű

Ninja H2 SX SE: Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Graphite Gray (smaragdzöld/metáldiablo fekete/metál grafitszürke)(KECS Kawasaki félig aktív, elektronikusan csillapított felfüggesztéssel és Skyhookkal felszerelve)

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág

Különleges négykerékhajtással érkezik az akkumulátoros elektromos Lexus SUV

A hamarosan a márkakereskedésekbe is megérkező vadonatúj Lexus RZ a második akkumulátoros elektromos modell az Európában évek óta 99%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus kínálatában, egyben az első olyan modell, amelyet a környezettudatos japán luxusautógyártó dedikáltan akkumulátoros elektromos autók számára kifejlesztett padlólemezére épül. A modellben bemutatkozó különleges, az első és a hátsó e-Axle egységek […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

Ezzel a tanulmánnyal emlékezik meg a Porsche a sportautózás elmúlt 75 évéről

Ha Porsche, akkor egyértelműen mindenkinek a kiváló sportkocsik ugranak be. Ráadásul ez nem egy újkeletű sztori, hiszen már 75 éve annak, hogy bemutatkozott a 356 Roadster, melyről a gyártó most egy különleges tanulmánnyal emlékezik meg. A Porsche már hosszú évtizedekkel ezelőtt megalapozta a nevét a sportkocsik világában. Viszont azt nagyon kevesen tudják, hogy az igazi […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

Nagy autó – kis testben: a Peugeot 106 története

Húsz évvel ezelőtt ért véget egy korszak – pontosabban egy korszakalkotó modell gyártása – a Peugeot-nál. A 106-os több mint tíz éven át tartotta fogva az európai kisautó-vásárlók szívét, karaktere pedig még ugyanannyi ideig határozta meg a márka arculatát. Az 1990-es évek Európájában fénykorukat élték a kisautók. A márkák egymásra licitálva mutatták be modern típusaikat: […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom