A Kawasaki Ninja H2 SX automatikusan világít 2023-ban

A 2023-as Kawasaki H2 SX szabaddá tervezték, és a Kawasaki eddigi legfejlettebb sporttúrázójának összes high-tech funkcióját átveszi, és az automatikus távolsági fényszóró kényelmével egészíti ki.

Az ARAS-szal felszerelt gép az adaptív sebességtartó automatika és a holttérfigyelő rendszer előnyeit élvezheti, valamint az új 6,5″-os színes TFT műszeregységbe integrálva a Kawasaki SPIN Infotainment rendszerét, amely támogatja az egyedülálló Rideology alkalmazást, amely Bluetooth-on és okostelefonon keresztül kényelmes motoros/gép interfészt kínál.

A dupla radaros specifikációjú gépbe előremenő ütközésre figyelmeztető funkciót építettek be, valamint a vészfékező jelzés kényelmét, amely a forgalmat követő hirtelen fékezésre figyelmeztet.

A kulcs nélküli KIPASS gyújtás, a LED-es kanyarfényszórók, a gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer és a Vehicle Hold Assist (a hegymeneti elindulást segítő) alapfelszereltség. A kiegyensúlyozott kompresszoros gép felszereltségi listája a kategória vezető Sport Tourereként jellemzi, különösen a Kawasaki egykulcsos tartozékával, a praktikus belső táskákkal kiegészített, tisztára szerelhető csomagtartórendszerrel.

Ezt a vezető pozíciót 2023-ban az Auto High Beam (AHB) innovatív kiegészítése világítja meg. Egy kameraérzékelő segítségével értékeli az előttünk haladó járművek fényerejét, valamint a közvilágítás fényerejét stb. Az AHB szükség szerint automatikusan be- vagy kikapcsolja a motorkerékpár LED-es távolsági fényszóróját.

A rendszer működéséhez a tompító/átmenőkapcsolónak távolsági fényre kell állnia, és a motorkerékpárnak 20 km/óra felett kell haladnia sötétben. A rendszer bekapcsolt állapotában a 6,5″-os TFT multifunkciós színes műszerképernyőn zöld ikon jelenik meg.

A folyamatosan az innováció élvonalába tartozó Ninja H2 SX automatikus távolsági fényszóróval felszerelt Ninja H2 SX mostantól világosan kijelöli az előttünk álló utat.

A 2023-as két modellcsalád színei a következők:

Ninja H2 SX: Diablo fekete metálfényű

Ninja H2 SX SE: Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Graphite Gray (smaragdzöld/metáldiablo fekete/metál grafitszürke)(KECS Kawasaki félig aktív, elektronikusan csillapított felfüggesztéssel és Skyhookkal felszerelve)

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról Motor

Ugly Kid Joe, Tankcsapda, AK26, godfater. és rengeteg motoros érkezik 2024. június 27-29. között a Műegyetem rakpartra, a Budapest Open Road Days-re

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel június 28-án, pénteken Budapest legnagyobb belvárosi fesztiválja, a Budapest Open Road Days nagyszínpadán, a Műegyetem rakparton. Az amerikai rockzenekar koncertje előtt Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater. új lemezét mutatja be a motoros, családi és zenei fesztiválon. A 35 éves Tankcsapda június 29-én a Budapest Open Road Days-en adja […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

A Honda a Milánói divathéten mutatja be fenntartható, környeztebarát járműtervezési koncepcióját

• A Honda – a SUSTAINA-C Concept és Pocket Concept mellett – a Honda SH125i Vetróval szemlélteti a fenntartható járműgyártás terén elért eredményeit • Az új alapanyag és az egyedi, festékmentes felületkezelés csökkenti az előállítás CO2-kibocsátását, valamint egyedi megjelenéssel ruházza fel a járműveket • A modellek remekül szemléltetik a Honda „Triple Action to Zero” stratégiáját, […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

A Mazda legtágasabb Európai SUV-ja, a vadonatúj Mazda CX-80 2024. április 18-án mutatkozik be

Három üléssor, mely akár hét utasnak is helyet biztosít Komfort, kényelem és sokoldalúság, Japánban alkotva A Mazda 2024. április 18-án, csütörtökön 12.00 órakor mutatja be a vadonatúj, három üléssoros Mazda CX-80-at. A CX-60 után a CX-80 a második modell, amelyet a Mazda nagy platformjára terveztek – ez a modell a Mazda legtágasabb autója az európai […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom