A Louvre múzeum főtámogatóként ismeri el a DS Automobiles-t

  • A DS Automobiles 2015 óta a Louvre Múzeum támogatója, és a “Főtámogatók” exkluzív csoportjába került.
  • A “DS Automobiles” név mostantól kőbe vésve áll a tekintélyes Louvre piramisa alatt.
  • A DS Automobiles a kezdetektől együttműködik a Louvre Múzeummal, és elkötelezett a kultúra népszerűsítése mellett.

A DS Automobiles megalapítása óta számos bemutatót tartott a Louvre Múzeumban és környékén, a Piramis alatt vagy a Tuileriák kertjében. Az exkluzív bemutatók és különleges kiállítások egy közös filozófiát visszhangoznak, az örökség és a modernitás ötvözésével elképzelt jövőt.

A kultúra támogatása iránt elkötelezett DS Automobiles 2015 óta a Louvre Múzeum és számos időszaki kiállítás támogatója.
A márka világában kiemelkedő helyet elfoglaló Louvre Múzeum és annak üvegpiramisa mindig is inspirálta a DS Automobiles-t.

A DS elkötelezettségét az is bizonyítja, hogy 2019-ben és 2020-ban harminc különleges rendezvénnyel ünnepelte meg a Piramis harmincadik évfordulóját.

A partnerség 2020-ban és 2021-ben új szintre lépett a DS 7 CROSSBACK LOUVRE és a DS 3 CROSSBACK LOUVRE limitált szériákkal, amelyek a művészetet kimagasló utazási kényelemmel ötvözték. E két modell a Louvre piramisok által inspirált, exkluzív részletein túlmenően lehetővé tette, hogy a műszerfal nagy központi képernyőjén 182 műalkotást nézhessünk meg, ugyanennyi podcast kíséretében, egyedülálló és magával ragadó művészeti élményt nyújtva az autóban.

Az évek során a DS Automobiles ONLY YOU PRIVILEGE programja lehetővé tette, hogy a DS tulajdonosok megismerjék a gyűjteményeket, és egyedülálló körülmények között pillanthassanak be a múzeum és a restauráló műhelyek kulisszái mögé.

E szenvedélyes és tartós elkötelezettségéért a DS Automobiles-t a Louvre kiemelt támogatóként ismerte el. 2023 végén a “DS Automobiles” nevet bevésték Piramis alatti Napóleon-terembe.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Még több hely és még nagyobb vezetési élmény: az új ötajtós MINI Cooper S

Az ötajtós MINI Cooper kimagasló funkcionalitásával, innovatív vezetést támogató rendszereivel és hamisítatlan formanyelvével nyűgözi le a vezetés szerelmeseit. A modell összetéveszthetetlen megjelenését az egyedülálló Multitone Roof színátmenetes tetőfényezés és a Favoured Trim felszereltségi szint exkluzív stílusjegyei hangsúlyozzák tovább, miközben a vérpezsdítő vezetési élményről 150 kW / 204 lóerő maximális teljesítményre képes, négyhengeres benzinmotor gondoskodik. Az […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Verdák

A legfejlettebb vezetőtámogató technológia kerül a Lexusokba

A Toyota-csoport prémiummárkája lehet az egyik első, nem kínai érdekeltségű autóipari szereplő, amely megkapja a RoboSense Technology Co., Ltd által fejlesztett, új generációs lézeres szenzortechnológiát. A kifinomult vezetőtámogató és magas szintű önvezető funkciókat lehetővé tevő LiDAR rendszerek a Lexus új generációs akkumulátoros elektromos típusaiban debütálnak. A LiDAR (Light Detection and Ranging, fény alapú érzékelés és […]

Olvass tovább
Nagyvilág Verdák

Sportos teljesítmény a villanyautók korában

Linda Jackson, a Peugeot nemzetközi igazgatója ismertette, hogy a villanyautók korszakában milyennek szeretné látni a Peugeot személyautók által nyújtott vezetési élményt. Paradigmaváltás zajlik az autóiparban, s természetesen hasonló folyamat megy végbe a Peugeot-nál is. A francia márka elkötelezett a környezet védelme iránt, ezért tervei szerint 2030 után Európában már kizárólag tisztán elektromos hajtású autókat forgalmaz […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom