A Louvre múzeum főtámogatóként ismeri el a DS Automobiles-t

  • A DS Automobiles 2015 óta a Louvre Múzeum támogatója, és a “Főtámogatók” exkluzív csoportjába került.
  • A “DS Automobiles” név mostantól kőbe vésve áll a tekintélyes Louvre piramisa alatt.
  • A DS Automobiles a kezdetektől együttműködik a Louvre Múzeummal, és elkötelezett a kultúra népszerűsítése mellett.

A DS Automobiles megalapítása óta számos bemutatót tartott a Louvre Múzeumban és környékén, a Piramis alatt vagy a Tuileriák kertjében. Az exkluzív bemutatók és különleges kiállítások egy közös filozófiát visszhangoznak, az örökség és a modernitás ötvözésével elképzelt jövőt.

A kultúra támogatása iránt elkötelezett DS Automobiles 2015 óta a Louvre Múzeum és számos időszaki kiállítás támogatója.
A márka világában kiemelkedő helyet elfoglaló Louvre Múzeum és annak üvegpiramisa mindig is inspirálta a DS Automobiles-t.

A DS elkötelezettségét az is bizonyítja, hogy 2019-ben és 2020-ban harminc különleges rendezvénnyel ünnepelte meg a Piramis harmincadik évfordulóját.

A partnerség 2020-ban és 2021-ben új szintre lépett a DS 7 CROSSBACK LOUVRE és a DS 3 CROSSBACK LOUVRE limitált szériákkal, amelyek a művészetet kimagasló utazási kényelemmel ötvözték. E két modell a Louvre piramisok által inspirált, exkluzív részletein túlmenően lehetővé tette, hogy a műszerfal nagy központi képernyőjén 182 műalkotást nézhessünk meg, ugyanennyi podcast kíséretében, egyedülálló és magával ragadó művészeti élményt nyújtva az autóban.

Az évek során a DS Automobiles ONLY YOU PRIVILEGE programja lehetővé tette, hogy a DS tulajdonosok megismerjék a gyűjteményeket, és egyedülálló körülmények között pillanthassanak be a múzeum és a restauráló műhelyek kulisszái mögé.

E szenvedélyes és tartós elkötelezettségéért a DS Automobiles-t a Louvre kiemelt támogatóként ismerte el. 2023 végén a “DS Automobiles” nevet bevésték Piramis alatti Napóleon-terembe.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról Utcán Verdák

Precíz és dinamikus, V8-as motorral: Az új Cayenne GTS modellek

Teljesítményközpontú futómű Turbo GT alkatrészekkel Négyliteres V8-as biturbó motor 500 lóerővel Azonnal felismerhető GTS karakter új formai megoldásokkal Kibővített alapfelszereltség A Porsche újabb változattal teszi teljessé a 2023-ban teljes modellfrissítésen átesett Cayenne kínálatát: az új, különösen dinamikus GTS megérkezett. Az SUV és Coupé verzióban is elérhető újdonságokat a biturbó V8-as motor 500 lóerős változata hajtja, […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

Sorozatgyártási mérföldkő Senjangban: a BMW Brilliance Automotive elkészítette a hatmilliomodik autót

+++ Az elmúlt 15 hónapban 1 millió darab új autó látott napvilágot +++ Milan Nedeljković: „Kulcsfontosságú a versenyképesség és az innovációs erősség megtartása.” +++ Senjang a Neue Klasse modellgeneráció érkezésére is folytatja felkészülését +++ Igazi mérföldkő a kínai Senjang város Dadong kerületében működő létesítmény gyártósoráról ma legurult BMW i5 modell: a Frozen Pure Grey karosszériafényezést […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Verdák

A világ legjobb kerekesszékes teniszezője is Lexusszal jár

A Lexus bejelentette, hogy partneri szerződést kötött Alfie Hewett-tel, a világ első számú férfi kerekesszékes teniszezőjével, aki jelenleg is vezeti a világranglistát (Uniqlo Wheelchair Tennis Ranking). A 26 éves játékos már 27-szeres Grand Slam bajnoknak mondhatja magát, nyolc bajnoki címet nyert egyesben és 19-et párosban, utóbbit mind Gordon Reid partnereként. A páros 2021-ben teljesítette a […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom