A My Honda+ alkalmazás egyszerűbb előfizetési lehetőségeket és kibővített lefedettséget kínál az összes új hibrid és elektromos modellre

• A My Honda+ alkalmazást továbbfejlesztették és finomították számos kényelmi és biztonsági funkcióval
• Az alkalmazás immár elérhető az összes új hibrid, plug-in hibrid és teljesen elektromos Honda modelleknél
• A felhasználói élmény érdekében az előfizetési rendszert egyszerűsítették, egyértelműen meghatározva a csomag tartalmát

A Honda a tulajdonosokkal folytatott egyeztetést követően fejlesztette tovább a My Honda+ alkalmazását, amely mostantól kiterjed a márka teljes hibrid, plug-in hibrid és tisztán elektromos modellválasztékára, lehetővé téve ezzel a felhasználóknak, hogy a funkciók széles skáláját kezelhessék, valamint még jobban a mindennapok teendőihez igazíthassák a gépjárművük működését.

2024. július 1-jétől a Jazz e:HEV, Civic e:HEV, HR-V e:HEV, ZR-V e:HEV és a legújabb generációs CR-V e:HEV tulajdonosai hozzáférhetnek a virtuális műszerfalhoz, a távoli járművezérléshez, a helykeresőhöz és a zónakontrollhoz, így a legteljesebb nyugalomban hagyhatják el az autójukat, miután leparkoltak.

Ezen felül – a Jazz kivételével – az összes típushoz immár elérhetővé válik a Digitális kulcs, mellyel a tulajdonos hozzáférést adhat az autójához, akár öt másik személynek, úgy, hogy a fizikai kulcsot nem adja oda nekik.

A frissített My Honda+ alkalmazás további funkciói közé tartozik az érdekes helyek továbbítása a műholdas navigációnak, a kedvenc útvonalak létrehozása, valamint az okostelefon kamerájának használata a gépjárművel történő párosítás során.

Az applikáció átdolgozásának köszönhetően a jármű állapotának frissítése időben és pontosabban jelenik meg a gyújtás kikapcsolása után.

A teljesen elektromos és a plug-in hibrid modellek további funkciókkal gazdagodnak, így a felhasználók igényük szerint távolról időzíthetik a járművük töltését, valamint az utazás előtt a telefonjukról előfűthetik/előhűthetik az utasteret a légkondicionáló rendszer segítségével.

Előfizetési modellek

A Honda a My Honda+ előfizetési folyamatát is egyszerűsítette és optimalizálta, hogy az ügyfeleknek egyértelművé váljon, milyen szolgáltatások érhetők el számukra – egyesítve az eddigi „Hálózati alapcsomag”, „Biztonság és utazás” és „Honda digitális kulcs” csomagokat egyben.

A szolgáltatás a gépjármű első regisztrációjának dátumától három évig ingyen rendelkezésre áll, ezt követően pedig alacsony havidíjért vehető igénybe. Az új rendszernek köszönhetően a második és a későbbi tulajdonosok is ingyen használhatják a My Honda+ alkalmazást, abban az esetben, ha a gépjárművet az első regisztráció dátumától számított három éven belül vásárolják meg. (Ez a lehetőség korábban csak a gépjármű első regisztrált tulajdonosának állt rendelkezésére.)

A frissített My Honda+ alkalmazás 2024. július 1-jétől érhető el az új és a már meglévő felhasználóknak. A Jazz e:HEV, Civic e:HEV, HR-V e:HEV, ZR-V e:HEV és a legújabb generációs CR-V e:HEV típusok jelenlegi tulajdonosai időpontot kérhetnek a helyi márkakereskedőtől a járművükben lévő TCU-modul aktiválására, hogy gépkocsijukat szinkronizálni lehessen az alkalmazással. Ugyanakkor az új és a leendő vevők is megismerhetik a My Honda+-t a Honda márkakereskedéseiben, valamint ki is próbálhatják az új funkcióit.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Verdák

Világelsőség: szinkronban driftelt két önvezető Toyota

Szintet léptek a Toyota autonóm mobilitási fejlesztései: a vállalat technológiai kutatási központjában a világon elsőként tudták összehangolni két önvezető jármű határtartományon való mozgását. A Toyota Research Institute (TRI) és a Stanford egyetem immár csaknem hét éve működik együtt egy olyan projektben, amely az autóvezetés, a közlekedés biztonságosabbá tételét tűzte ki céljául. Speciális fókuszuk az önvezető […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Race

Hivatalosan is új szakágvezető a hazai rallysport élén

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség egyik legtradicionálisabb, legnépesebb és legnépszerűbb szakágában, a Rallysportban július 09. és 23. között állt idő rendelkezésére a szakágban nevezői licenccel rendelkező MNASZ tagok számára, hogy a szövetség Rally Sport Bizottsága élére új vezetőt jelöljenek. A mai napon kiadott hivatalos tájékoztatás szerint a szakágban a jelölés időpontjában, 83 tagszervezet rendelkezett szavazati […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Még több hely és még nagyobb vezetési élmény: az új ötajtós MINI Cooper S

Az ötajtós MINI Cooper kimagasló funkcionalitásával, innovatív vezetést támogató rendszereivel és hamisítatlan formanyelvével nyűgözi le a vezetés szerelmeseit. A modell összetéveszthetetlen megjelenését az egyedülálló Multitone Roof színátmenetes tetőfényezés és a Favoured Trim felszereltségi szint exkluzív stílusjegyei hangsúlyozzák tovább, miközben a vérpezsdítő vezetési élményről 150 kW / 204 lóerő maximális teljesítményre képes, négyhengeres benzinmotor gondoskodik. Az […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom