A Nissan arany fokozatú támogatója lett a Bocuse d’Or Akadémiának Magyarországon

A Grand Automotive Central Europe Kft. a Nissan márka magyarországi importőre aranyfokozatú támogatójává vált a Bocuse d’Or Akadémiának Magyarországon.

Az együttműködés keretein belül Hamvas Zoltán, a Bocuse d’Or Akadémia elnöke múlt hét szerda folyamán vett át egy vadonatúj Nissan Ariya-t, a Nissan elektromos autó kínálatának zászlóshajóját.

„A Magyar Bocuse d’Or Akadémia nagyon izgalmas szezonnak néz elébe, hiszen október 26-án, a magyar döntőn kiderül, ki képviseli hazánkat a világ legrangosabb szakácsversenyének európai válogatóján. A hamarosan felálló magyar csapatnak nem lesz könnyű dolga, hiszen az előző világversenyen – a hazai versenyzés történetében eddig először – sikerült a dobogóra állnia, és a bronz szoborral térhetett haza a lyoni döntőről. A siker azonban nemcsak a csapaton múlik. A Magyar Bocuse d’Or Akadémia ezért kiemelten fontosnak tartja, hogy olyan t44eámogatókat tudhasson maga mögött a most következő szezonban is, akik hasonló értékeket képviselnek, a minőség tekintetében nem ismernek kompromisszumot, és nem érik be kevesebbel, a legjobbra törekednek. Az Akadémia büszke rá, hogy a Nissan, mint arany fokozatú támogató segítségével a sikeres szereplést egy kanyarral közelebb érezheti.” – mondta Hamvas Zoltán az Akadémia elnöke.

„Amikor felmerült a a Bocuse d’Or Akadémiával való együttműködés gondolata, viszonylag gyorsan és könnyen tudtunk döntést hozni, mivel mind a Nissan márka, mind az akadémia a legmagasabb színvonalat képviseli a maga területén. Amikor azon gondolkodtunk, hogy mely Nissan modell tudná legjobban visszaadni a Bocuse d’Or Akadémia által képviselt magas minőséget és a folyamatos innovációt, akkor egyértelmű volt számunkra, hogy a hasonló értékeket hordozó, 100%-ban elektromos meghajtású Nissan Ariya a megfelelő választás.” – mondta Molnár Viktor, a Grand Automotive Central Europe Kft. ügyvezető igazgatója. „Aki ismeri ezt a modellt, az pontosan tudja, hogy a legújabb technológiák mellett prémium minőségéget kínál használói részére. Bízunk benne, hogy ennek az együttműködésnek köszönhetően segíteni tudjuk a Bocuse d’Or Akadémiát abban, hogy sikeresen tudja felkészíteni a magyar versenyzőket a következő nemzetközi megmérettetésre” – tette hozzá.

Az 536 kilométeres maximális hatótávolsággal és a gyorstöltési lehetőségekkel együtt a tisztán elektromos Nissan Ariya megtestesíti a Nissan elkötelezettségét a tisztább jövő iránt. Soha nem volt még jobb alkalom az elektromos meghajtásra való áttérésre, és a Green NCAP 5 csillagos minősítésének köszönhetően az Ariya a lehető legjobb lehetőséget jelenti a régió azon fogyasztói számára, akik nagyobb fenntarthatóságra törekszenek mindennapi életükben.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról Verdák

Wang Chuanfu a BYD elnöke köszöntötte a márka első magyar vásárlóit

A BYD, a világ vezető NEV – azaz új energiával hajtott – járműveket és akkumulátorokat gyártó vállalata, büszkén rendezte meg az első magyarországi személyautó vásárlóinak köszöntési ünnepségét, Wang Chuanfu, a BYD csoport alapítójának és elnökének jelenlétében. Az ünnepi ceremónia hangsúlyozza a BYD elkötelezettségét az elektromobilitás elterjesztése mellett Magyarországon és Európa-szerte. Az esemény a budapesti Puskás […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Verdák

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en

Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból csodálatot, elismerést váltanak ki. Ez nem egyszerű feladat, hiszen felgyorsult világunkban már egyre magasabb az ingerküszöb, és így néha még egy showcarral is nehéz felkelteni az érdeklődést. Két éve Svédországból érkezett egy korábbi ETS-győztes Charger, tavaly pedig Lengyelországból a Mapettuning Corvette, amit az […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Race

Újabb lendületet kaphat a hazai autósport utánpótlás a gokartszlalommal

A gokartszlalom Németországban már bő negyedszázada ismert és népszerű, mely a bérgokart és az autósszlalom ötvözéséből jött létre. Ezt 2019-ben újabb szintre emelte, hogy a gokart szlalomot, mint az autósport legelérhetőbb sportutánpótlási lépcsőfokát az FIA felvette a Motorsport Világjátékok programjára. Az új „szakág” hazánkban, szélesebb körben tavaly novemberben az I. HUMDA Gokartszlalom Tehetségkutatón mutatkozott be […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom