Egyedi megjelenésű HONDA e LIMITED EDITION

Sikert sikerre halmoz a Honda tisztán elektromos üzemű, díjnyertes városi autója, s nagyon úgy fest, hogy diadalmenete tovább folytatódhat. A gyártó ugyanis piacra dobja az egyedi megjelenésű Honda e Limited Editionváltozattát, ami az alapmodellnél is stílusosabb.

A 13.990.000 Ft alapárral érkező újonc a Honda e Advance kivitelre épül, és a típus történetében először Premium Crystal Red színben érhető el. A szemet gyönyörködtető fényezésnek nemcsak a 17”-os, fekete könnyűfémfelni-garnitúra ad kontrasztot, hanem számos egyéb – szintén fekete – díszítőelem és embléma is, még látványosabbá téve a Honda városi elektromos négykerekűjét.

A Honda e Limited Edition igazán exkluzív élményt nyújt majd a leendő tulajdonosoknak, és mivel Európában mindössze 50 darabos példányszámban értékesíti a márka, valódi kuriózumnak számít. 2020-as európai és japánbeli bemutatkozása óta a Honda e számos szakmai elismerést kapott formabontó megjelenéséért és egyedülállóan fejlett műszaki megoldásaiért. Elhódította például a Red Dot Design díjat, és 2021-ben Nemzetközi Év Autója lett a „World Urban Car” (A világ legjobb városi autója) kategóriában.

Közvetlenül a FORMULA 1 ROLEX GRAN PREMIO DEL MADE IN ITALY E DELL’EMILIA-ROMAGNA 2022-es győzelme előtt Max Verstappen is kipróbált egy Honda e Limited Editiont a nemzetközileg is ismert, eklektikus street art-alkotásairól híres Dozzában.

A F1-világbajnokot lenyűgözte a Honda e Limited Edition elektromos teljesítménye és szemet gyönyörködtető stílusa, miközben a középkori falu szűk és kanyargós utcáin manőverezett.

A Honda e Limited Edition egyszerűen gyönyörű – mondta Verstappen. – Kicsi, funky a külseje, kompakt a kialakítása és élvezetes vezetni. Ez egy nagyszerű elektromos városi autó.

A Honda e Limited Edition forgalmazása a tervek szerint júliusban indul.

Kapcsolódó cikkek

Teszt Verdák

Arteon-pótló – Peugeot 508 GT PureTech Hybrid 225 teszt

Lassan a Peugeot lesz az egyetlen, aki a középkategóriás üzleti szedánra vágyók életét fel tudja pezsdíteni. A Mazda januárban jelentette be, hogy idén tavasszal befejezi a 6-os gyártását, a Volkswagen is csak a kombit hagyja meg az Arteonból. Egy páran még küzdenek ebben a szegmensben, idén jön az új Camry, természetesen négyajtósként, van Superb szedán […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

A Mazda legtágasabb Európai SUV-ja, a vadonatúj Mazda CX-80 2024. április 18-án mutatkozik be

Három üléssor, mely akár hét utasnak is helyet biztosít Komfort, kényelem és sokoldalúság, Japánban alkotva A Mazda 2024. április 18-án, csütörtökön 12.00 órakor mutatja be a vadonatúj, három üléssoros Mazda CX-80-at. A CX-60 után a CX-80 a második modell, amelyet a Mazda nagy platformjára terveztek – ez a modell a Mazda legtágasabb autója az európai […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Verdák

Egymillió tisztán elektromos modell: a BMW Group növekedési pályája újabb mérföldkőhöz érkezett

+++ A BMW Group az év első negyedévében világszerte összesen 594 671 darab új autót értékesített +++ A növekedés legfőbb motorjai a tisztán elektromos meghajtású modellek és a prémium felsőkategória luxusautói +++ A BMW márka 2,5 százalékkal múlta felül saját eladási mutatóját +++ A tisztán elektromos meghajtású modelleket övező ügyfélérdeklődés a főbb értékesítési régiók mindegyikében […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom