Erősebb lett a Suzuki Swace

A Suzuki Swace lényegében egy átemblémázott Toyota Corolla kombi, így várható volt, hogy a testvérmodell ráncfelvarrása után a Suzuki esetében is változások lesznek.

A Suzuki palettájában pár éve tűnt fel a Swace, ami nem titkoltan lényegében egy hibrid Toyota Corolla kombi más emblémával. Mivel a Toyota nemrég frissítette a Corollát, így elkerülhetetlen, hogy a Suzuki szalonokba is most már a minimálisan átdolgozott verzió érkezzen meg.

Ennek értelmében mostantól a Suzuki Swace is erősebb, azaz az 1,8 literes benzines egységen alapuló hibrid rendszer már 140 lóerő leadására lesz képes, ami 9,4 másodperc alatt gyorsítja 100 kilométeres óránkénti sebességre az autót. A végsebesség továbbra is 180 km/órás tempóban lesz maximalizálva.

A frissítés külsőleg is hoz változásokat. Szembetűnő például a LED-es fényszóró rajzolatának megváltozása, illetve a hátsó lökhárító alján megjelent a króm díszítés is. Belül új, nagyobb felbontású kijelzővel találkozhatunk, viszont fizikai gombokból kevesebbet kapnak már, akik most térnek be a Suzuki szalonokba.

A digitális műszeregység alapáron jár az autóhoz, a magasabb felszereltség esetében pedig már a radaros tempomattal és a holttérfigyelővel is számolhatnak a vásárlók. Az egyelőre nem derült ki, hogy a frissítés mennyiben befolyásolja majd a Swace árazását.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Az Opel bemutatta következő generációs Grandland SUV modelljét

Koncepciótól a megvalósulásig: a vadonatúj Grandland az Opel Experimental tanulmányautó számos dizájnelemét megjeleníti Német energia: Németországban tervezve, fejlesztve és gyártva Elektromosnak született: a csúcskategóriás Opel SUV az új STLA közepes platformra épül Az elektromos autózás szabadsága: a Grandland Electric modellben az új alacsony beépítésű lapos akkumulátor akár 700 km-es hatótávot (WLTP1) biztosít Innováció a világítás […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Race Verdák

Jön az évad második magyar tereprallye versenye, a Riverside Baja

Május 9-11-ig ismét visszatér a tereprallye Pápocra, a Riverside Baja idén nem csak az M1 Flotta Magyar Terep-rallye Bajnokság és a CEZ, de a Lengyel Bajnokság fordulójaként is szolgál. A 9. alkalommal megrendezésre kerülő futam tavalyihoz képest szinte változatlan útvonal és időterv szerint fut majd, a 330,88 km szelektív szakaszon mindössze a létszám növekedése miatt […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Felkészül a MINI új modellcsaládjának utolsó tagja, az új MINI Aceman

Nagy esemény a MINI háza táján: a tisztán elektromos meghajtású MINI Aceman a 2024-es Pekingi Nemzetközi Autókiállításon világpremierjét ünnepli. A tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper és az erőteljes MINI John Cooper Works Countryman ALL4 oldalán a brit prémiumgyártó reflektorfénybe gurítja új modellgenerációját. A MINI rajongói izgatottan várhatják a 2024-es Pekingi Nemzetközi Autókiállítást, hiszen az április […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom