Erősebb lett a Suzuki Swace

A Suzuki Swace lényegében egy átemblémázott Toyota Corolla kombi, így várható volt, hogy a testvérmodell ráncfelvarrása után a Suzuki esetében is változások lesznek.

A Suzuki palettájában pár éve tűnt fel a Swace, ami nem titkoltan lényegében egy hibrid Toyota Corolla kombi más emblémával. Mivel a Toyota nemrég frissítette a Corollát, így elkerülhetetlen, hogy a Suzuki szalonokba is most már a minimálisan átdolgozott verzió érkezzen meg.

Ennek értelmében mostantól a Suzuki Swace is erősebb, azaz az 1,8 literes benzines egységen alapuló hibrid rendszer már 140 lóerő leadására lesz képes, ami 9,4 másodperc alatt gyorsítja 100 kilométeres óránkénti sebességre az autót. A végsebesség továbbra is 180 km/órás tempóban lesz maximalizálva.

A frissítés külsőleg is hoz változásokat. Szembetűnő például a LED-es fényszóró rajzolatának megváltozása, illetve a hátsó lökhárító alján megjelent a króm díszítés is. Belül új, nagyobb felbontású kijelzővel találkozhatunk, viszont fizikai gombokból kevesebbet kapnak már, akik most térnek be a Suzuki szalonokba.

A digitális műszeregység alapáron jár az autóhoz, a magasabb felszereltség esetében pedig már a radaros tempomattal és a holttérfigyelővel is számolhatnak a vásárlók. Az egyelőre nem derült ki, hogy a frissítés mennyiben befolyásolja majd a Swace árazását.

Kapcsolódó cikkek

Teszt Verdák

Hibrid SUV, ami autó tudott maradni: Nissan X-Trail e-POWER e-Force teszt és videó (2023)

Az egyedülálló hibrid hajtáslánc működése hallatán elsőre kétségeink támadhatnak, de a gyakorlatban egy tökéletesen működő technológia. X-Trail történelem A Nissan X-Trail gyártása 2000-ben kezdődött, a japán gyártó ekkor dobta piacra a középkategóriás SUV első generációját, T30 modellkódon, ami a Párizsi Motor Show-n debütált, akkoriban az Almerával és a Primerával megegyező platformra épült. Több faceliftet, platformváltást […]

Olvass tovább
Race Verdák

Kiss Norbert – A rekordok szezonja

A spanyolországi Jaramában vasárnap zárult a kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing magyar pilótája, a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt által is támogatott Kiss Norbert szombaton mindkét futamot megnyerte, és győzelemre készült az EB zárónapján is. Nos az időmérő ezúttal is remekül sikerült, 1:57.685-ös idővel nyerte az edzést a magyar pilóta, aki ezzel rekordot felállítva idén […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Verdák

A Lexus elhozta nekünk a magánrepülők képviselete luxust négy keréken

Új piaci szegmensbe lép a Lexus vadonatúj luxus járműve piacra dobásával. Az új Lexus LM megalkotásakor a fő szempontot a japán Omotenashi, vagyis méltó vendégszeretet vezérelve adta, mely a megcélzott vásárlói réteg legfőbb igénye. A modell négyüléses változata a repülőgépek első osztályát idéző makulátlan letisztultsággal és kifinomultsággal lett megalkotva, tucatnyi részletgazdag utastérfunkcióval kiegészülve, míg a […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom