Erősebb lett a Suzuki Swace

A Suzuki Swace lényegében egy átemblémázott Toyota Corolla kombi, így várható volt, hogy a testvérmodell ráncfelvarrása után a Suzuki esetében is változások lesznek.

A Suzuki palettájában pár éve tűnt fel a Swace, ami nem titkoltan lényegében egy hibrid Toyota Corolla kombi más emblémával. Mivel a Toyota nemrég frissítette a Corollát, így elkerülhetetlen, hogy a Suzuki szalonokba is most már a minimálisan átdolgozott verzió érkezzen meg.

Ennek értelmében mostantól a Suzuki Swace is erősebb, azaz az 1,8 literes benzines egységen alapuló hibrid rendszer már 140 lóerő leadására lesz képes, ami 9,4 másodperc alatt gyorsítja 100 kilométeres óránkénti sebességre az autót. A végsebesség továbbra is 180 km/órás tempóban lesz maximalizálva.

A frissítés külsőleg is hoz változásokat. Szembetűnő például a LED-es fényszóró rajzolatának megváltozása, illetve a hátsó lökhárító alján megjelent a króm díszítés is. Belül új, nagyobb felbontású kijelzővel találkozhatunk, viszont fizikai gombokból kevesebbet kapnak már, akik most térnek be a Suzuki szalonokba.

A digitális műszeregység alapáron jár az autóhoz, a magasabb felszereltség esetében pedig már a radaros tempomattal és a holttérfigyelővel is számolhatnak a vásárlók. Az egyelőre nem derült ki, hogy a frissítés mennyiben befolyásolja majd a Swace árazását.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Megérkezett az új, Európában tervezett és gyártott elektromos hajtású Ford Explorer

A Ford ma mutatta be a tisztán elektromos hajtású Explorert; egy új elektromos autót, amely hatásosan ötvözi a német mérnöki tudást és az ikonikus amerikai stílust. Az Explorer az első modell a Ford innovatív, új elektromos járműveinek hosszú sorában, és erre az autóra vár a feladat, hogy kitapossa a Ford márka teljes európai megújulásához vezető […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

Vérbeli terepjárókat villantott a Lexus a Tokio Outdoor Show-n

A rendezvény történetében először képviseltette magát a Toyota és a Lexus a Tokio Outdoor Show kiállításon, ahol két átalakított SUV modellel és egy homokfutónak tűnő, terepre szánt, hidrogénmotoros játékszerrel mutatkoztak be. A Toyota és a Lexus környezetvédelmi céljaival tökéletes összhangban áll az a kezdeményezés, amelynek nyomán a két márka úgy döntött, hogy autókat állít ki […]

Olvass tovább
Itthonról

Budapesten ünnepli 120. születésnapját a Harley-Davidson

A Harley-Davidson 100 nap múlva ünnepli 120. születésnapját, melynek a 150 éves Budapest ad otthont 2023 június 22 és 25 között. Ennek alkalmából vehettünk részt a Budapest hajón megrendezésre kerülő két órás sajtótájékozatatón, március 20.-án. Már ezen az eseményen is látszódott az a rengeteg munka és energia, amit a szervezők, rendezők fektetnek a négynapos program […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom