Fantomas DS-e visszatér

• A mulhouse-i Musée National de L’automobile – Collection Schlumpf „ Mozgásban Louis de Funès-szel” című kiállítását ünnepelve a DS Automobiles egy olyan karosszériadizájnnal állt elő, melyet a „Fantomas visszatér” repülő DS-e inspirált.
• A DS DESIGN STUDIO PARIS által megálmodott DS szárnyai hasonlóak az 1965-ös filmben láthatóakhoz.
• Louis de Funès több filmben is szerepelt különféle DS modellekkel.

A kiállításon megtekinthetők a filmekben szereplő autók (például a DS), plakátok, forgatási fotók és egyéb kiegészítők társaságában.

A DS Automobiles a Louis de Funès Múzeummal együtt képviselteti magát az eseményen egy olyan egyedi rajzzal, amely a „Fantomas visszatér” modern adaptációjának tekinthető.

Jean Marais, Louis de Funès és Mylène Demongeot társaságában a DS a Fantomas-trilógia második részének nagy sztárja volt, különös tekintettel a Vezúv szerpentinjén Rémy Julienne-nel leforgatott jelenetre, majd a végső menekülésre a kieresztett szárnyakkal felrepülő DS volánja mögött.

« A DS az autóiparon túl is forradalmat csinált. A francia örökség része lett és fontos szerepet foglal el a francia filmgyártás történetében. A Louis de Funès Múzeum felkérésére válaszolva rajzoltuk meg ezt a modern DS-t, tisztelegve Fantomas DS-e előtt. A rajz Geoffrey Rossillon nevéhez fűződik, aki a Frédéric Soubirou által vezetett Külső stílusért felelős team tagja.

Thierry Metroz, a DS Automobiles stílusigazgatója

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Az új BMW i4 és az új BMW 4-es Gran Coupé

A bajor prémiumgyártó a tisztán elektromos meghajtású BMW i4 és a BMW 4-es Gran Coupé technológiáját és formanyelvét egyaránt továbbfejlesztette, a vezetés zéró emissziójú élményének iránymutatói és a prémium középkategóriában elérhető progresszivitás megtestesítői így még átütőbb vonzerővel kecsegtetnek. A bajor prémiumgyártó a tisztán elektromos meghajtású BMW i4 és a BMW 4-es Gran Coupé technológiáját és […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

A Ford különleges modellváltozatok bevezetésével ünnepli a legendás Mustang 60. évfordulóját

A vállalat a Ford Mustang Világvágta ünnepsorozattal, illetve az új Mustang California Special és a Nite Pony Package modellváltozatok bevezetésével ünnepli a Mustang 60. évfordulóját Már ebben a hónapban előrendelhető Európában az új elektromos Mustang Mach-E Rally és a várva várt Mustang GTD A Mustang az egész világ kedvence; ezt idézi fel a Ford Mustang […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Precíz, magabiztos, sokoldalú: az új BMW X3 a sorozatgyártás előtti utolsó tesztköröket futja

+++ A világszerte sikeres Sports Activity Vehicle új nemzedéke a futómű-technológia vezérlőrendszereinek és a fedélzeten dolgozó intelligens vezetést támogató rendszerek végső finomhangolását végzi +++ A minden részletre kiterjedő tesztprogramnak a BMW Group Miramasban működő tesztközpontja ad otthont +++ A fejlesztőmunka középpontjában a keresztdinamika, a kormányzási kényelem és a hosszabbra nyúló utazások során is kifogástalan menetkomfort […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom