Hamarosan kezdetét veszi a negyedik Honda Adventure Roads túra

• A Honda Adventure Roads résztvevői ezúttal a marokkói Agadirból indulnak el május 10-én, pénteken
• Az életre szóló élményekről a Honda prémium túramotorja, a CRF1100L Africa Twin gondoskodik
• A táv 2800 km és lenyűgöző tájakon, feledhetetlen utakon és kihívásokkal teli sivatagi szakaszokon át vezet
• A Honda Adventure Roads 30 résztvevőjét a Honda HRC Dakar Rally csapatának versenyzői segítik a túra során
• Kövesse nyomon a Honda Adventure Roads történéseit az Instagramon!
• A Honda Adventure Roads 2025-ben és 2026-ban is folytatódik, méghozzá két különböző földrészen

A negyedik Honda Adventure Roads az agadiri Atlantic kikötőből rajtol május 10-én. A 11 országból összesereglő 30 szerencsés pilóta páratlan élményekre számíthat, ugyanis a 9 napos, Nadorig vezető túra útvonala Marokkó legszebb tájain, tengerparttól tengerpartig kanyarog.

A résztvevők egy-egy CRF1100L Africa Twint kapnak a szervezőktől, tehát a márka – strapabíróságáról, teljesítményéről és kezelhetőségéről híressé vált – zászlóshajójával vághatnak neki a 2800 km-es, kihívásokkal teli távnak. A motorok Metzeler Karoo 4 abroncsokon gördülnek majd, és nemcsak Eredeti Honda Kiegészítők teszik őket praktikusabbá, hanem egyebek mellett Endurisatan, Barkbusters és Alpinestars tartozékok is.

A Honda Adventure Roads ezúttal is rendkívül izgalmasnak ígérkezik, hiszen Agadirtól a Marokkó keleti határánál található Erg Chebbi sivatagig kalauzolja a bátor motorosokat, akik a Gara Medouar és az Atlasz-hegység, valamint a Dades kanyon csodálatos szirtjeit is megcsodálhatják majd mielőtt az útvonal északi végpontjához érnek. Túrájuk során az erőt próbáló dűnék és a lélegzetelállító hágók mellett a motorosok Marokkó különleges kultúráját is megismerhetik, és a csillagos afrikai égbolt alatt, gnawa zenét hallgatva, tradicionális bivaktáborokban tölthetik az éjszakákat.

A Honda Adventure Roads nyújtotta különleges élmény részeként a résztvevők a HRC Monster Energy Honda Team Dakar-győztes versenycsapat tagjaival is találkozhatnak, ők segítenek leküzdeni a marokkói terep nehézségeit.

A Honda Adventure Roads történéseit a túra folyamatosan frissülő, hivatalos Instagram-oldalán követheti nyomon! https://www.instagram.com/hondaadventureroads/

Adrien Van Beveren – a Monster Energy Honda Team versenyzője: „Nagyon várom már, hogy visszatérjek a marokkói sivatagba a Honda Adventure Roads túra részeseként. A táj… az emberek… a kaland… biztosan lélegzetelállító lesz! Imádok homokban motorozni, s alig várom, hogy megosszam tudásomat azokkal, akik rész vesznek ezen a különleges túrán. 2800 km egy Africa Twin nyergében tengerparttól tengerpartig. Lenyűgöző!”

Tosha Schareina – a Monster Energy Honda Team versenyzője: „Számtalanszor motoroztam már a marokkói dűnéken, és mindig komoly kihívást jelentett. A motornak és nekem egyaránt. Nagyon várom, hogy ismét az Africa Twin nyergébe pattanjak, mert ez egy igazán tökéletes motor ehhez a túrához. Persze ennél sokkal jobban várom, hogy együtt lehessek, illetve motorozhassak a túra résztvevőivel – ez egy életre szóló kaland lesz.”

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról Verdák

A V4Grid nemzetközi konzorcium projektje támogatást nyert az Európai Interreg Central Europe programban

Az innovatív nemzetközi V4Grid projekt közel 2,4 millió eurós támogatást kapott az Interreg Central Europe programban. Ezt az ambiciózus kezdeményezést egy 11 partnerből álló konzorcium viszi véghez, amely különböző iparági szereplőket tömörít magába, úgy mint: energetika, autóipar, töltőberendezés gyártó, jog, szoftver fejlesztő, mesterséges intelligencia fejlesztő, akadémiai illetve K+F területek képviselői Csehországból, Lengyelországból, Magyarországról és Szlovákiából. […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról

Húszéves a BMW Group Magyarország

A BMW és MINI márkák hazai képviseletét ellátó, gyári tulajdonú leányvállalatot 2004 tavaszán alapították. Az elmúlt húsz évben az immár BMW Group Magyarország néven működő vállalat az értékesítés és vevőszolgálat terén csaknem töretlen növekedési pályán haladt, országos márkakereskedői és márkaszerviz hálózatot épített ki és szervesen beépült a pezsgő hazai kulturális életbe. A BMW Group leányvállalatként […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Az új MINI John Cooper Works a nürburgringi 24-órás futamon debütál a nemzetközi világpremier előtt

A MINI és a motorsport rajongói egyként várják az új MINI John Cooper Works debütálását. A nóvum első ízben a világ egyik legkeményebb hosszútávú megmérettetésén mutatja meg magát: a nürburgringi 24-órás futamon, amelyen a pilóták és a csapatok a sebesség, a rátermettség és a megbízhatóság egész napos, kimerítő csatájában hódítják meg a legendás Nürburgring Nordschleife […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom