Két márkakereskedővel indul a BYD forgalmazása Magyaroszágon

A BYD (Build Your Dreams), a New Energy Vehicle (NEV) azaz a konnektorról tölthető, tisztán elektromos és plug-in hybrid autók világelső gyártója, örömmel jelenti be, hogy megkezdi értékesítési tevékenységét Magyarországon. Ez a lépés komoly mérföldkő a BYD globális terjeszkedése során, hiszen a vállalat mostantól korszerű elektromos járműveivel szolgálja ki a magyar vásárlókat. A BYD tisztán elektromos járműveit mától lehet megrendelni a márkakereskedésekben.

A BYD 2022-ben, a Párizsi Autószalonon mutatkozott be az európai személyautó-piacon. Miután a márka már elkezdte a forgalmazást 18 európai országban, most Magyarországon is megkezdi elektromos autói értékesítését, Közép-Kelet-Európában elsőként. A BYD megjelenése új perspektívát hoz az elektromobilitás terén, mivel innovatív elektromos járműveket kínál, amelyek átformálják a fenntartható közlekedést. A BYD magyar kínálatában három modell jelenik meg, melyek a fejlett elektromos járműtechnológiát és a környezettudatos megoldásokat ötvözik:

SEAL: Egy lendületes és sportos D-szegmensű szedán, amely ideális választás azoknak, akik elektromos járművükben luxust és stílust keresnek. A modell árai 18 114 900 HUF-tól indulnak.

ATTO3: Egy tágas és erőteljes C-szegmensű SUV, amely az elektromos jármű használóinak kényelmet és teljesítményt egyaránt kínál. Az árak 13 997 900 HUF-tól kezdődnek.

DOLPHIN: Egy univerzális és agilis C-szegmensű ferdehátú, amely az urbanista életmódhoz tervezték, tökéletes választás azok számára, akik hatékony, kompakt elektromos autót keresnek. Az árak 10 978 900 HUF-tól indulnak.

Elérhető elektromobilitás

A BYD elkötelezett amellett, hogy az elektromos autózás elérhetővé váljon mindenki számára. A BYD elektromos modellek részletes árlistái elérhetőek a két budapesti márkakereskedés (Duna Autó – 1037 Budapest, Zay utca 24. és Wallis Motor – 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 5.) bemutatótermében. A versenyképes árak a magyar vásárlók számára is elérhetőbbé teszik a környezetbarát közlekedést.

Gondtalan vásárlás: garancia és országúti segélyszolgálat

Annak érdekében, hogy minden BYD tulajdonos Magyarországon gondtalanul élvezhesse az elektromos autózás élményét, a BYD egy kíváló garancia- és országúti segélyszolgálati csomagot kínál. Az összes új BYD járműre 6 év vagy 150 000 km garancia vonatkozik, míg az energiatároló akkumulátorra 8 év vagy 200 000 km garancia érvényes. Emellett a BYD 24 órás országúti segélyszolgálatot biztosít, hogy még nyugodtabb lehessen a vezetés élménye.

Országos szervizhálózat

A BYD kiemelt figyelmet fordít a páratlan vásárlói élményre. Ennek elkötelezettjeként a vállalat fáradhatatlanul dolgozik egy országos szervizhálózat kiépítésén, hogy szakmailag felkészült partnerekkel értékesítési és vevőszolgálati támogatást biztosítson. Ez a jövőbeli hálózat gondoskodik majd arról, hogy a BYD tulajdonosok országszerte hozzáférhessenek a szakszervizhez, és szükség esetén szervizelést végeztethessenek, biztosítva ezzel a kifogástalan ügyfélélményt.

Michael Shu, a BYD Europe ügyvezető igazgatója, hangsúlyozta: „Magyarország mint Közép-Kelet-Európa első olyan országa, ahol elektromos személyautóink hivatalosan is elérhetőek, különleges jelentőséggel bír számunkra. BYD mélyen gyökerező tapasztalattal rendelkezik Magyarországon az itt működő BYD eBus üzletág és a komáromi gyár révén. Elkötelezettek vagyunk a fenntartható mobilitási megoldások iránt a személyautó piacon, ezzel szilárd alapokat teremtve a BYD sikeréhez Magyarországon.”

A BYD megjelenése Magyarországon fordulópontot jelent a fenntartható közlekedés területén, mivel korszerű elektromos járművekkel, versenyképes árakkal és megbízható támogatással, amely magában foglalja a garanciát, a 24 órás segélyszolgálatot, és a folyamatosan bővülő szervizhálózatot, segít a magyar vásárlóknak.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Még több hely és még nagyobb vezetési élmény: az új ötajtós MINI Cooper S

Az ötajtós MINI Cooper kimagasló funkcionalitásával, innovatív vezetést támogató rendszereivel és hamisítatlan formanyelvével nyűgözi le a vezetés szerelmeseit. A modell összetéveszthetetlen megjelenését az egyedülálló Multitone Roof színátmenetes tetőfényezés és a Favoured Trim felszereltségi szint exkluzív stílusjegyei hangsúlyozzák tovább, miközben a vérpezsdítő vezetési élményről 150 kW / 204 lóerő maximális teljesítményre képes, négyhengeres benzinmotor gondoskodik. Az […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Verdák

A legfejlettebb vezetőtámogató technológia kerül a Lexusokba

A Toyota-csoport prémiummárkája lehet az egyik első, nem kínai érdekeltségű autóipari szereplő, amely megkapja a RoboSense Technology Co., Ltd által fejlesztett, új generációs lézeres szenzortechnológiát. A kifinomult vezetőtámogató és magas szintű önvezető funkciókat lehetővé tevő LiDAR rendszerek a Lexus új generációs akkumulátoros elektromos típusaiban debütálnak. A LiDAR (Light Detection and Ranging, fény alapú érzékelés és […]

Olvass tovább
Nagyvilág Verdák

Sportos teljesítmény a villanyautók korában

Linda Jackson, a Peugeot nemzetközi igazgatója ismertette, hogy a villanyautók korszakában milyennek szeretné látni a Peugeot személyautók által nyújtott vezetési élményt. Paradigmaváltás zajlik az autóiparban, s természetesen hasonló folyamat megy végbe a Peugeot-nál is. A francia márka elkötelezett a környezet védelme iránt, ezért tervei szerint 2030 után Európában már kizárólag tisztán elektromos hajtású autókat forgalmaz […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom