Két márkakereskedővel indul a BYD forgalmazása Magyaroszágon

A BYD (Build Your Dreams), a New Energy Vehicle (NEV) azaz a konnektorról tölthető, tisztán elektromos és plug-in hybrid autók világelső gyártója, örömmel jelenti be, hogy megkezdi értékesítési tevékenységét Magyarországon. Ez a lépés komoly mérföldkő a BYD globális terjeszkedése során, hiszen a vállalat mostantól korszerű elektromos járműveivel szolgálja ki a magyar vásárlókat. A BYD tisztán elektromos járműveit mától lehet megrendelni a márkakereskedésekben.

A BYD 2022-ben, a Párizsi Autószalonon mutatkozott be az európai személyautó-piacon. Miután a márka már elkezdte a forgalmazást 18 európai országban, most Magyarországon is megkezdi elektromos autói értékesítését, Közép-Kelet-Európában elsőként. A BYD megjelenése új perspektívát hoz az elektromobilitás terén, mivel innovatív elektromos járműveket kínál, amelyek átformálják a fenntartható közlekedést. A BYD magyar kínálatában három modell jelenik meg, melyek a fejlett elektromos járműtechnológiát és a környezettudatos megoldásokat ötvözik:

SEAL: Egy lendületes és sportos D-szegmensű szedán, amely ideális választás azoknak, akik elektromos járművükben luxust és stílust keresnek. A modell árai 18 114 900 HUF-tól indulnak.

ATTO3: Egy tágas és erőteljes C-szegmensű SUV, amely az elektromos jármű használóinak kényelmet és teljesítményt egyaránt kínál. Az árak 13 997 900 HUF-tól kezdődnek.

DOLPHIN: Egy univerzális és agilis C-szegmensű ferdehátú, amely az urbanista életmódhoz tervezték, tökéletes választás azok számára, akik hatékony, kompakt elektromos autót keresnek. Az árak 10 978 900 HUF-tól indulnak.

Elérhető elektromobilitás

A BYD elkötelezett amellett, hogy az elektromos autózás elérhetővé váljon mindenki számára. A BYD elektromos modellek részletes árlistái elérhetőek a két budapesti márkakereskedés (Duna Autó – 1037 Budapest, Zay utca 24. és Wallis Motor – 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 5.) bemutatótermében. A versenyképes árak a magyar vásárlók számára is elérhetőbbé teszik a környezetbarát közlekedést.

Gondtalan vásárlás: garancia és országúti segélyszolgálat

Annak érdekében, hogy minden BYD tulajdonos Magyarországon gondtalanul élvezhesse az elektromos autózás élményét, a BYD egy kíváló garancia- és országúti segélyszolgálati csomagot kínál. Az összes új BYD járműre 6 év vagy 150 000 km garancia vonatkozik, míg az energiatároló akkumulátorra 8 év vagy 200 000 km garancia érvényes. Emellett a BYD 24 órás országúti segélyszolgálatot biztosít, hogy még nyugodtabb lehessen a vezetés élménye.

Országos szervizhálózat

A BYD kiemelt figyelmet fordít a páratlan vásárlói élményre. Ennek elkötelezettjeként a vállalat fáradhatatlanul dolgozik egy országos szervizhálózat kiépítésén, hogy szakmailag felkészült partnerekkel értékesítési és vevőszolgálati támogatást biztosítson. Ez a jövőbeli hálózat gondoskodik majd arról, hogy a BYD tulajdonosok országszerte hozzáférhessenek a szakszervizhez, és szükség esetén szervizelést végeztethessenek, biztosítva ezzel a kifogástalan ügyfélélményt.

Michael Shu, a BYD Europe ügyvezető igazgatója, hangsúlyozta: „Magyarország mint Közép-Kelet-Európa első olyan országa, ahol elektromos személyautóink hivatalosan is elérhetőek, különleges jelentőséggel bír számunkra. BYD mélyen gyökerező tapasztalattal rendelkezik Magyarországon az itt működő BYD eBus üzletág és a komáromi gyár révén. Elkötelezettek vagyunk a fenntartható mobilitási megoldások iránt a személyautó piacon, ezzel szilárd alapokat teremtve a BYD sikeréhez Magyarországon.”

A BYD megjelenése Magyarországon fordulópontot jelent a fenntartható közlekedés területén, mivel korszerű elektromos járművekkel, versenyképes árakkal és megbízható támogatással, amely magában foglalja a garanciát, a 24 órás segélyszolgálatot, és a folyamatosan bővülő szervizhálózatot, segít a magyar vásárlóknak.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról Verdák

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en

Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból csodálatot, elismerést váltanak ki. Ez nem egyszerű feladat, hiszen felgyorsult világunkban már egyre magasabb az ingerküszöb, és így néha még egy showcarral is nehéz felkelteni az érdeklődést. Két éve Svédországból érkezett egy korábbi ETS-győztes Charger, tavaly pedig Lengyelországból a Mapettuning Corvette, amit az […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Race

Újabb lendületet kaphat a hazai autósport utánpótlás a gokartszlalommal

A gokartszlalom Németországban már bő negyedszázada ismert és népszerű, mely a bérgokart és az autósszlalom ötvözéséből jött létre. Ezt 2019-ben újabb szintre emelte, hogy a gokart szlalomot, mint az autósport legelérhetőbb sportutánpótlási lépcsőfokát az FIA felvette a Motorsport Világjátékok programjára. Az új „szakág” hazánkban, szélesebb körben tavaly novemberben az I. HUMDA Gokartszlalom Tehetségkutatón mutatkozott be […]

Olvass tovább
Teszt Verdák

Peugeot e-2008 GT teszt – Aktiválták a támadó módot

A franciák városi szabadidő-autója felfrissült, ami az elektromos kivitelnél észlelhető a legjobban. Egyébként nem véletlen a típus népszerűsége. A 2019-ben megjelent 2008-as igen jól sikerült darab, ez nem csak szerző véleménye, hanem a vásárlóké is. Az eltelt évek alatt több, mint 700 ezer fogyott belőle, az elektromos kivitelből kb. a tizede. Ha nem lett volna […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom