Megújult Opel kishaszonjárművek: Combo, Vivaro és Movano új generációja

Rüsselsheim. Az Opel új generációt vezet be a Combo kompakt, a Vivaro középkategóriás és a Movano nagyméretű könnyű haszongépjárműveiből (LCV). Mindegyik modell új külső formavilággal és áttervezett pilótafülkével rendelkezik majd, míg az akkumulátoros-elektromos változatok továbbra is kategória vezető hatótávolságot kínálnak. A német márka emellett bejelentette, hogy az új Movano a közeljövőben hidrogén üzemanyagcellás járműként is elérhető lesz.

A Blitz márkajellel érkező könnyű haszongépjármű modelljek azonnal felismerhetőek lesznek az Opel Vizor arculat új, LCV-specifikus értelmezésének köszönhetően, amely az Opel legújabb személyautóiból már jól ismert. A Vizor integrálja a márkaemblémát a jellegzetes első világítási rendszerekkel, egyetlen vizuális egységet alkotva, amely teljes egészében végighúzódik a jármű orrészén.

A külső dizájn mellett az új Opel Combo, Vivaro és Movano belső tere is továbbfejlődött. A felfrissített pilótafülkék újdosnágai közé tartoznak az új, vezeték nélküli Apple CarPlay és Android Auto kompatibilis infotainment rendszerek, amelyek akár 10 hüvelykes színes érintőképernyőkkel rendelkeznek.

Az új Opel Combo, Opel Vivaro és Opel Movano akkumulátoros-elektromos változatai továbbra is a belsőégésű motoros változatokhoz hasonló, kompromisszumok nélküli használhatóságot kínálnak. A legmodernebb akkumulátor-technológiáknak és az olyan fejlesztéseknek köszönhetően, mint a tovább javított hajtáslánc-hatékonyság, mindhárom modell tehát továbbra is osztályelső elektromos hatótávolságot kínál majd.

Az Opel könnyű haszongépjárművek új választéka tovább viszi az elődök minden erősségét. Ezek közé tartozik a fejlett vezetőtámogató rendszerek széles választéka, amelyek kényelmesebbé és mindenekelőtt biztonságosabbá teszik az utazásokat és a manőverezést. A trió továbbá különböző hosszúságokban, magasságokban és karosszériatípusokban lesz elérhető, hogy minden szakmai igényt kielégítsen, és megőrizze nagyméretű rakodási térfogatát, hasznos terhelhetőségét és vontatási kapacitását. Az Opel az elkövetkező hetekben további részleteket árul majd el az egyes modellekről.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról Utcán Verdák

Precíz és dinamikus, V8-as motorral: Az új Cayenne GTS modellek

Teljesítményközpontú futómű Turbo GT alkatrészekkel Négyliteres V8-as biturbó motor 500 lóerővel Azonnal felismerhető GTS karakter új formai megoldásokkal Kibővített alapfelszereltség A Porsche újabb változattal teszi teljessé a 2023-ban teljes modellfrissítésen átesett Cayenne kínálatát: az új, különösen dinamikus GTS megérkezett. Az SUV és Coupé verzióban is elérhető újdonságokat a biturbó V8-as motor 500 lóerős változata hajtja, […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

Sorozatgyártási mérföldkő Senjangban: a BMW Brilliance Automotive elkészítette a hatmilliomodik autót

+++ Az elmúlt 15 hónapban 1 millió darab új autó látott napvilágot +++ Milan Nedeljković: „Kulcsfontosságú a versenyképesség és az innovációs erősség megtartása.” +++ Senjang a Neue Klasse modellgeneráció érkezésére is folytatja felkészülését +++ Igazi mérföldkő a kínai Senjang város Dadong kerületében működő létesítmény gyártósoráról ma legurult BMW i5 modell: a Frozen Pure Grey karosszériafényezést […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Verdák

A világ legjobb kerekesszékes teniszezője is Lexusszal jár

A Lexus bejelentette, hogy partneri szerződést kötött Alfie Hewett-tel, a világ első számú férfi kerekesszékes teniszezőjével, aki jelenleg is vezeti a világranglistát (Uniqlo Wheelchair Tennis Ranking). A 26 éves játékos már 27-szeres Grand Slam bajnoknak mondhatja magát, nyolc bajnoki címet nyert egyesben és 19-et párosban, utóbbit mind Gordon Reid partnereként. A páros 2021-ben teljesítette a […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom