PitbikeOn Sajtótájékoztató | Tréningek, Pitom értékesítés, Pitbike Szervíz

A pitbike-ok népszerűsége Magyarországon folyamatosan nő, és ez a trend nemcsak a motorosok számának növekedésében, hanem egy alakuló közösségben is megmutatkozik. Ennek hátterében több tényező is áll. Egyrészt a téli időszakban is lehetőség van motorozásra, ami sokak számára vonzó lehetőség a hagyományos motorozási szezonon kívül is.

ásrészt a pitbike-ok költséghatékonyan kínálnak egy kivételes élményt, így vonzóvá teszik magukat a kezdő és tapasztalt motorosok számára egyaránt.

A PitbikeOn által az elmúlt években sokan felfedezték a pitbike-ok nyújtotta lehetőségeket, így összhangban a ‘MINDEN, AMI PITBIKE!’ szlogennel immáron a tréningeken kívül, elérhető két olasz prémium pitbike modell és biztosított a márkafüggetlen szakszervíz szolgáltatás is Magyarország két pontján.

A sajtótájékoztatón Viktorin Tamás kérdezte a pitbike-ozás hátteréről, a bővülés részleteiről és a jövőbeni tervekről a PitbikeOn csapatát és Alfredo Tomassinit (IT) a Pitom – ‘The Italian Pit Bike’ megálmodóját és tulajdonosát.

SZEMÉLYRE SZABOTT TRÉNINGEK MOTORBÉRLÉSSEL

A PitbikeOn csapata által kialakított tréningek keretein belül a pitbike motorpark és a személyre szabott instruálás kiváló fejlődési lehetőséget kínál hétről-hétre a motorosok számára, ahol rugalmasan kezelhető, hogy a tréningre érkező ügyfél aktuálisan a pitbike-ozás, mely előnyére szeretne hangsúlyt fektetni.

„Az a jó ebben az egészben, hogy mindenki megtalálja a számításait, a kezdő motoros, az utcai motoros, az offroad motoros, de még nagyon jó edzésforma akár autóversenyzőknek is, nagyon élesen tartja az embert!”

– hangsúlyozta Deák Róbert a tréningek előnyeit, majd Enyingi Tamás, így folytatta:

„Mindenki a saját szintjéhez képest annyi infót kap, amennyit fel is tud venni, és át is tud ültetni a motorozásába!”

PITOM MODELLEK FORGALMAZÁSA

A PitbikeOn kínálatában immáron megtalálható a két legújabb PITOM – ‘The Italian Pit Bike’ olasz gyártó által felkészített két modell is.

Bódis Ricsi, így fogalmazott:

„Határozott elképzelésünk volt, hogy olyan márkát szeretnénk behozni Magyarországra, ami jelenleg még nincs és minőségben egyértelműen felsőpolcos kategóriát jelent. Meg is hoztuk a elhatározásunkat, és ellátogattunk Olaszországba a Pitom műhelyébe, ahol aztán személyesen győzödtünk meg az összeszerelés minőségéről!”

GYÁRTÓI OLDALRÓL

Alfredo Tomassini (IT) a márka megálmodója és tulajdonosa elmondta, hogy 25 olasz és 4 külhoni bajnoki cím megszerzése és tapasztalata van a motorokban, illetve az itthoni értékesítésbe kerülő Pitom One (2024) modellt kifejezetten a PitbikeOn számára állították össze majd, így folytatta:

„Köszönjük a meghívást, nagyon örülünk, hogy eljöhettünk és meglátogatjuk Önöket Magyarországon, és köszönjük, hogy a Pitom-ot választották, megtiszteltetés számunkra!”

PITBIKEON SZERVÍZ

A PitbikeOn csapata fontosnak tartja, hogy ügyfeleik teljes körű támogatást kapjanak, ezért szervizhátterük is elérhető Magyarország két pontján: Budapesten és Ajkán.

  • A PitbikeOn márkafüggetlen szervízeinkben lehetőség adódik:
  • időszakos karbantartások elvégzésére,
  • alkatrész-, kiegészítő- és gumibeszerzésre,
  • optimalizálásra és teljesítménynövelésre, vagy
  • egyedi elképzelések megvalósítására.

A PitbikeOn partnerségben a Balatonkarting Veszprémmel és a Black Star Speedway Visontával, kíváló körülményeket tud teremteni a pitbike tréningek számára. Ezek a tréningek már egyre inkább nemcsak versenysport edzésekként vannak jelen a motoros világban, hanem akár a közútra átültethető tudást, a nagymotornál rejtve jelenlévő dinamikák felfedezését és ezek játszva tanulását segítő eszközként, mindamellett, hogy valódi közösségi élményt kínálnak a résztvevőknek.

A pitbike-ok népszerűségének emelkedésével egyre többen fedezik fel ezt az izgalmas kikapcsolódást, sportot. A PitbikeOn csapata vasárnaponként várja tréninggel az érdeklődőket.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról Verdák

A V4Grid nemzetközi konzorcium projektje támogatást nyert az Európai Interreg Central Europe programban

Az innovatív nemzetközi V4Grid projekt közel 2,4 millió eurós támogatást kapott az Interreg Central Europe programban. Ezt az ambiciózus kezdeményezést egy 11 partnerből álló konzorcium viszi véghez, amely különböző iparági szereplőket tömörít magába, úgy mint: energetika, autóipar, töltőberendezés gyártó, jog, szoftver fejlesztő, mesterséges intelligencia fejlesztő, akadémiai illetve K+F területek képviselői Csehországból, Lengyelországból, Magyarországról és Szlovákiából. […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról

Húszéves a BMW Group Magyarország

A BMW és MINI márkák hazai képviseletét ellátó, gyári tulajdonú leányvállalatot 2004 tavaszán alapították. Az elmúlt húsz évben az immár BMW Group Magyarország néven működő vállalat az értékesítés és vevőszolgálat terén csaknem töretlen növekedési pályán haladt, országos márkakereskedői és márkaszerviz hálózatot épített ki és szervesen beépült a pezsgő hazai kulturális életbe. A BMW Group leányvállalatként […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Az új MINI John Cooper Works a nürburgringi 24-órás futamon debütál a nemzetközi világpremier előtt

A MINI és a motorsport rajongói egyként várják az új MINI John Cooper Works debütálását. A nóvum első ízben a világ egyik legkeményebb hosszútávú megmérettetésén mutatja meg magát: a nürburgringi 24-órás futamon, amelyen a pilóták és a csapatok a sebesség, a rátermettség és a megbízhatóság egész napos, kimerítő csatájában hódítják meg a legendás Nürburgring Nordschleife […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom