Ugly Kid Joe, Tankcsapda, AK26, godfater. és rengeteg motoros érkezik 2024. június 27-29. között a Műegyetem rakpartra, a Budapest Open Road Days-re

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel június 28-án, pénteken Budapest legnagyobb belvárosi fesztiválja, a Budapest Open Road Days nagyszínpadán, a Műegyetem rakparton. Az amerikai rockzenekar koncertje előtt Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater. új lemezét mutatja be a motoros, családi és zenei fesztiválon. A 35 éves Tankcsapda június 29-én a Budapest Open Road Days-en adja első idei budapesti nagykoncertjét. Szombaton a nagyszínpad programját az AK26 rapzenekar nyitja meg, amely a Blöff mellett új ASSASSIN című albumának legjobb számait is hozza a fesztiválra.

Az amerikai Ugly Kid Joe 2024. június 28-án történetének harmadik magyarországi koncertjére érkezik a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar 5 év után tér vissza Budapestre az idei év legnagyobb magyarországi motoros rendezvényének egyik fő fellépőjeként. A világhírű amerikai rockegyüttes olyan mindannyiunk által ismert dalokkal érkezik, mint az Everything About You vagy a Cats in the Cradle. Június 28-án az Ugly Kid Joe előtt Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater. koncertjével indul a Műegyetem rakparton a nagyszínpad programja. Tátrai Tibor zenekara a rock aranykorát idézi meg virtuóz gitárszólókkal, a zenészlegenda pénteki koncertjén biztosan ott a helye mindenkinek, aki az igényes hazai hangszeres zenét kedveli.

Június 29-én szombaton a 35 éves Tankcsapda első budapesti nagykoncertjén tombolhatnak a zenekar rajongói a Budapest Open Road Days fesztiválon. Lukács Laci, Sidi és Fejes Tamás „egy budapesti motoros felvonulás összes lóerejével felérő”, mindent elsodró évfordulós koncertje előtt a „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázat nyertese mutatja meg, milyen lendülettel érkezik az a zenekar, aki összesen 196 nevező közül nyeri meg a Tankcsapda előzenekara címet a Budapest Open Road Days-re.

Szombaton a Giaj és Hero alkotta testvérpár, az AK26 rapzenekar lép fel a nagyszínpadon. A koncerten biztosan elhangzik a ma már 40 milliós nézettség fölött járó Blöff című szám, valamint a 2011 óta aktív rapzenekar legkiemelkedőbb szólódalai, de a hiphop páros elhozza a fesztiválközönségnek az új 2024-es Assassin album legjobb számait is.
A fellépők sora közel sem ér itt véget: a Budapest Open Road Days-en június 27-29. között 4 zenei színpadon több mint 20 zenei csemege várja a látogatókat. A fellépők részletes listája IDE KATTINTVA érhető el.

FAMILY-KID ZONE, STUNT ARÉNA, BUDAPESTI MOTOROS FELVONULÁS, RENGETEG NAPPALI MOTOROS ÉS CSALÁDI PROGRAM, NEM CSAK MOTOROSOKNAK

A fesztivál június 27-én egy igazi motoros fesztiválnappal indul, amelynek fő programja a Budapest-Balatonakali-Budapest Motoros Túra lesz. Ezt követően délután az Open Road Bázison folytatódik a bemelegítő buli a Budapest Open Road Days pénteki és szombati programjaira.

A Műegyetem rakparton nappali programokban sem lesz hiány: Magyarország legnagyobb 2024-es motoros fesztiváljára a szervezők a „kis és nagy motorosokat” is várják, de mindenki talál magának programot, aki a járművek és a technikai dolgok iránt érdeklődik. A motoros, zenei és családi fesztiválon ott a helye a motorok és a kétkerekű járművek minden rajongójának akkor is, ha motorozik, és akkor is, ha látványként ejtik ámulatba a nagyvasak. A FAMILY-KID ZONE a fesztivál családi programhelyszíneként június 28-án és 29-én is olyan izgalmas gyermekprogramokkal várja a családokat, mint a Harley-Davidson motorszimulátorok, az elektromos gyermekmotorok, a gyerekeknek kialakított KRESZ park, valamint a Jurassic Park szimulátor. Tizenkét éves kor alatt gyerekeknek a belépés díjtalan.

Napközben emellett a STUNT ARÉNÁBAN a BMX és motoros kaszkadőr show-k egymás után ejtik ámulatba a közönséget. Josa Danny egyenesen Kaliforniából „repül” a Műegyetem rakpartra lélegzetelállító BMX produkciójával. Rob Alton és csapata bámulatos BMX bemutatóval készül a Budapest Open Road Days-re. Az Erdős Csaba és Erdei Balázs páros, valamint Mókus pedig parádés Stunt Show-val érkezik a fesztiválra.

A Custom Bike Corso a teljes fesztiválterületen végigvonul. Az épített motorok kiállítása, mint egy motor promenád minden felnőtt és gyermek számára lenyűgöző látványt nyújt. A fesztivál egyik kiemelt programhelyszíne a Motor Stage, ahol a BMW Motorrad, a Harley-Davidson, a Honda, a Piaggio csoport és a Suzuki részvételével zajló motorkiállítás mellett a színpadon a motoros márkaarcok és influenszerek közreműködésével szórakoztató és tanulságos beszélgetések zajlanak. A helyszín moderátora Winkler Róbert, aki a tőle megszokott szókimondó és helyenként belemenős stílusban izzítja a hangulatot.

Június 29-én délben a sokszáz motor részvételével induló Budapesti Motoros Felvonulás azoknak is látványos szórakozást ígér, akik nem vesznek részt motorral a felvonuláson. A márkafüggetlen motoros felvonulásra minden bérlettel vagy szombati napijeggyel rendelkező fesztiválozót várnak a szervezők.

A Budapest Open Road Days 2024 teljes programja itt érhető el: https://openroad.hu/openroad-days-2024/program.html

Jegyek: https://cooltix.hu/event/656d7fc642191dd3af681584

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról Verdák

A V4Grid nemzetközi konzorcium projektje támogatást nyert az Európai Interreg Central Europe programban

Az innovatív nemzetközi V4Grid projekt közel 2,4 millió eurós támogatást kapott az Interreg Central Europe programban. Ezt az ambiciózus kezdeményezést egy 11 partnerből álló konzorcium viszi véghez, amely különböző iparági szereplőket tömörít magába, úgy mint: energetika, autóipar, töltőberendezés gyártó, jog, szoftver fejlesztő, mesterséges intelligencia fejlesztő, akadémiai illetve K+F területek képviselői Csehországból, Lengyelországból, Magyarországról és Szlovákiából. […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról

Húszéves a BMW Group Magyarország

A BMW és MINI márkák hazai képviseletét ellátó, gyári tulajdonú leányvállalatot 2004 tavaszán alapították. Az elmúlt húsz évben az immár BMW Group Magyarország néven működő vállalat az értékesítés és vevőszolgálat terén csaknem töretlen növekedési pályán haladt, országos márkakereskedői és márkaszerviz hálózatot épített ki és szervesen beépült a pezsgő hazai kulturális életbe. A BMW Group leányvállalatként […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Az új MINI John Cooper Works a nürburgringi 24-órás futamon debütál a nemzetközi világpremier előtt

A MINI és a motorsport rajongói egyként várják az új MINI John Cooper Works debütálását. A nóvum első ízben a világ egyik legkeményebb hosszútávú megmérettetésén mutatja meg magát: a nürburgringi 24-órás futamon, amelyen a pilóták és a csapatok a sebesség, a rátermettség és a megbízhatóság egész napos, kimerítő csatájában hódítják meg a legendás Nürburgring Nordschleife […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom