Vezetéstechnikai képzés indul Honda motorkerékpár tulajdonosoknak

• A Honda számára kiemelkedően fontos a járművezetők biztonsága, a balesetmentes közlekedés
• Június 15-ével kezdetét veszi a Honda hétvégi vezetéstechnikai tréning-sorozata Budapesten
• Kedvezményes árú, 20.000 Ft-os, egynapos képzések csak a Honda motorkerékpár tulajdonosoknak
• Bukócsővel felszerelt Honda CL500 modellek állnak a résztvevők rendelkezésére

A Honda vállalat megalapítása óta prioritást élvez a járművezetők biztonsága, ezért számos olyan fejlesztéssel büszkélkedhet, amelyek világelsők voltak a motorkerékpár és személyautó gyártásban. Emellett a közlekedésbiztonság javítása kiemelten fontos az Európai Unióban is, ami összhangban van a Honda célkitűzésével miszerint 2030-ig 50%-kal csökkenjen a Honda motorkerékpár tulajdonosokat érintő halálos kimenetelű balesetek száma, míg 2050-re ez a szám nullára redukálódjon.

A Honda ugyanakkor fontosnak tartja a járművezetői képességek fejlesztését is, amire az általa kidolgozott tematika jelenthet megoldást. Ezen tevékenységre a világ számos pontján saját tulajdonú vezetéstechnikai centrumot hozott létre, míg kisebb piacokon, mint például Magyarországon, külső partner segítségével nyújt tréning lehetőséget motorkerékpár tulajdonosok számára.

Ezen ambiciózus és fontos tervek elérése érdekében 2024. június közepétől a Honda Magyarország a budapesti Safety Hungary bevonásával egynapos, igencsak kedvezményes árú motoros vezetéstechnikai tréninget szervez bukócsővel ellátott Honda CL500-as modelleken.

Ez a képzés szól a kezdőknek, újrakezdőknek és természetesen a már régi motorosoknak, de igénybe vehetik azok, akik úgy érzik a szezon közepén, hogy van még mit csiszolni a tudásukon. A tanmenet középpontjában a kanyarodás, a biztonságos megállás, a veszélyhelyzetek elkerülése áll. A helyes vezetési technika elsajátítása és felfrissítése nemcsak csökkentheti a közúti balesetek számát, biztonságot növeli, hanem a mindennapi életben is növeli a biztonságot a közutakon.

Az eseményre regisztrálni kizárólag a Honda márkakereskedéseiben lehetséges.

A jelentkezés pontos menetéről, a képzés tematikájáról és az időpontokról az alábbi linkre kattintva tájékozódhat: Honda Motor Vezetéstechnika.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

A Toyota Yaris Cross vezeti Európa kedvenc újautókategóriájának értékesítéseit

Az idén modellfrissítéssel jelentkező, immár két különböző teljesítményű környezetbarát öntöltő hibrid elektromos hajtással elérhető, mesterséges intelligencia alapú high tech biztonsági és vezetéstámogató/vezetésoptimalizáló rendszerekkel teletűzdelt Toyota Yaris Cross magabiztosan vezeti az európai kisméretű SUV eladásokat, ez a kategória számít messze a legnépszerűbbnek a kontinensen. Amint az Autonews írásából kiderül, ez az első alkalom, hogy Európa legkedveltebb […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Race

Kiss Norbert – Tízből tíz!

Misano és a Slovakia Ring után Zolderben folytatódott a 2024-es kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing pilótája, Kiss Norbert Belgiumot is meghódította. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző magyar Európa-bajnok az időmérőn ismét a leggyorsabb volt szombaton, idén mindig az első starthelyről indulhatott. A versenyen Albacete szorongatta a rajtnál, de a […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

A Toyota-kereskedés, ahol szó szerint megállt az idő

Apokaliptikus hangulatú videojátékokban találkozhatunk olyan utcaképpel, mint ami az észak-ciprusi Varósziában fogadja a látogatót – illetve pont, hogy néhány utca kivételével nem fogadja. A város 1974 augusztusa óta lakatlan: amikor a sziget ötven évvel ezelőtt politikailag két részre szakadt, az eredetileg görögök lakta várost irányításuk alá vonták a török csapatok, a lakosság pedig még azelőtt […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom