A Harley-Davidson Joan Pedreroval közösen indul az Africa Eco Race-en

A Harley-Davidson örömmel jelenti be, hogy Joan Pedreroval, a Dakar egyik legerősebb versenyzőjével indul az Africa Eco Race-en, egy Pan America 1250™ motor nyergében. A verseny december 30. és január 14. között zajlik, és 6000 kilométernyi két kontinens kihívásokkal teli terepet fed le, beleértve a rendkívül technikás afrikai szakaszt. Pedrero a Maxi-Trail kategóriában indul.

A Harley-Davidson kalandvágya mélyen gyökerezik a márka DNS-ében és most újra vállalja a terepversenyzés kihívását Joan Pedreróval és az első túraendurójukkal, a Pan America 1250™-nel. A motor szíve, a forradalmian új Revolution® Max 1250, egy 1250 köbcentiméteres, folyadékhűtéses V-Twin motor, amely garantálja az adrenalinnal teli és dinamikus motorozási élményt, bármilyen körülmény között.

Joan Pedrero az arca a Pan America 1250™-nek mióta a bejelentésre került a modell. 2023-ban is számos európai versenyen és kihíváson vett részt a Pan America 1250™-el, beleértve a Bassella Race-t is, ahol kiváló hatodik helyezést ért el. Az elismert Dakar versenyző áprilisban a Baja TT Dehesa Extremadura-n is remekelt Maxi-Trailben, majd júliusban, a Baja Aragón España versenyen is diadalmaskodott ugyanebben a kategóriában. Pedrero folyamatosan bizonyítja az amerikai túraenduró egyedülálló képességeit.

A Harley-Davidson részvétele a közelgő versenyen nemcsak a Pan America 1250™ teljesítményét és megbízhatóságát mutatja be, de azt is jelenti, hogy az ikonikus motorkerékpár márka új kihívásokat vállal, és feszegeti a technológiai- és teljesítményhatárokat. A kalandvágy mélyen gyökerezik a márka 120 éves történelmében, és a Pan America 1250™ lehetőséget teremt az új utak meghódítására, lehetőséget adva a világszerte egyedülálló Harley-Davidson életérzés megtapasztalására, bármilyen körülmények között.

Kolja Rebstock, a Harley-Davidson európai, közel-keleti és afrikai régió alelnökének szavai: „A kaland és a teljesítmény a márka szíve, és nem is gondolhatnánk jobb módot a Pan America sokoldalúságának bemutatására, mint, hogy jelen legyünk egy olyan kihívásokkal teli versenyen, mint az Africa Eco Race. Izgatottak vagyunk, hogy Joan Pedreróval együtt vállaljuk ezt az új kihívást, a rendkívüli 2023-as évben elért eredményeink után.”

A tizenötödik alkalommal megrendezett verseny, 2023. december 30-án indul Monacóból, és 2024. január 14-én ér véget Dakarban.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Verdák

Világelsőség: szinkronban driftelt két önvezető Toyota

Szintet léptek a Toyota autonóm mobilitási fejlesztései: a vállalat technológiai kutatási központjában a világon elsőként tudták összehangolni két önvezető jármű határtartományon való mozgását. A Toyota Research Institute (TRI) és a Stanford egyetem immár csaknem hét éve működik együtt egy olyan projektben, amely az autóvezetés, a közlekedés biztonságosabbá tételét tűzte ki céljául. Speciális fókuszuk az önvezető […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Race

Hivatalosan is új szakágvezető a hazai rallysport élén

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség egyik legtradicionálisabb, legnépesebb és legnépszerűbb szakágában, a Rallysportban július 09. és 23. között állt idő rendelkezésére a szakágban nevezői licenccel rendelkező MNASZ tagok számára, hogy a szövetség Rally Sport Bizottsága élére új vezetőt jelöljenek. A mai napon kiadott hivatalos tájékoztatás szerint a szakágban a jelölés időpontjában, 83 tagszervezet rendelkezett szavazati […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Még több hely és még nagyobb vezetési élmény: az új ötajtós MINI Cooper S

Az ötajtós MINI Cooper kimagasló funkcionalitásával, innovatív vezetést támogató rendszereivel és hamisítatlan formanyelvével nyűgözi le a vezetés szerelmeseit. A modell összetéveszthetetlen megjelenését az egyedülálló Multitone Roof színátmenetes tetőfényezés és a Favoured Trim felszereltségi szint exkluzív stílusjegyei hangsúlyozzák tovább, miközben a vérpezsdítő vezetési élményről 150 kW / 204 lóerő maximális teljesítményre képes, négyhengeres benzinmotor gondoskodik. Az […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom