Friss, új színváltozatokkal érkezik a KTM 2023-as street termékcsaládja

A KTM minden eddiginél gyorsabb street motorkerékpárokkal robog az új évbe, amelyek a közúti gépek teljes spektrumát lefedik, minden motorost és motorozási stílust.

A KTM a belépőknél a kicsi, de hatalmas KTM 125 DUKE és a KTM 390 DUKE Naked gépeket vonultatja fel. Ezek mellett a lenyűgöző, új generációs Supersport gépek állnak a palettán: a KTM RC 125 és a KTM RC 390 formájában.

A középsúlyú kategóriában a KTM 790 DUKE is újra megjelenik, a KTM 890 DUKE GP extrém attitűdöt képvisel, a KTM 890 DUKE R pedig az osztály izomerejét adja.

A 2023-as évre a kínálat új prémium színárnyalatokkal frissül, amelyek a vibráló KTM 1290 SUPER DUKE RR prototípusból és a Grand Prix-csapatokból merítenek ihletet.

KTM 790 DUKE

A KTM 790 Duke A2-kompatibilis belépőként tér vissza a KTM középsúlyú kínálatába, a borotvaéles kezelhetőségét a kezdő szegmensbe hozva. Ez a döntés a kínai gyártóval, a CFMOTO-val kötött partnerségi megállapodásnak köszönhető, amelynek értelmében a 790 köbcentiméteres erőforrás folytatódik a palettán.

Ez azt jelenti, hogy a 105 lóerős Naked gép továbbra is egy alapvető piaci űrt tölt be világszerte. Európában pedig egy 95 lóerős A2-kompatibilis változat is megjelenik az utcákon.

KTM RC 125 / KTM RC 390

A KTM RC kínálatának mindkét modellje megkapja a KTM GP Orange kezelést, fekete kipufogóval kiegészítve. A 2023-as KTM RC modellek mindegyike alapfelszereltségként sötét színű fényvédővel is rendelkezik.

KTM 125 DUKE

A KTM 125 DUKE színfrissítésként kék-fehér motívumot vezet be, amelyet narancssárga farrész és feltűnő narancssárga kerekek hangsúlyoznak.

KTM 390 DUKE két új színfrissítést kap: egy vibráló narancssárga és kék/szürke opciót, valamint egy lopakodó fekete és matt-szürke árnyalatot, amely sötétebb, baljós árnyékot ad az utcákra.

KTM 890 DUKE GP

A KTM 890 DUKE GP még több feketét hoz a harcba, egy szemet-gyönyörködtető fekete-fehér színösszeállítással, amelyet feltűnő narancssárga segédváz és narancssárga kerekek emelnek ki.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Motor Nagyvilág Utcán

Bemutatkozik a Honda EM1 e

Az EM1 e: a Honda első európai elektromos kétkerekűje. Bemutatkozásával új időszak veszi kezdetét a márka történetében, ugyanis – a tervek szerint – 2025-ig további 10, vagy ennél több elektromos motorkerékpár bevezetését tervezi a vállalat az öreg kontinensen. Az újdonság leleplezésével újabb fontos lépést tesz a Honda céljának megvalósítása felé, miszerint 2040-ig teljes motorkerékpár-kínálatát szeretné […]

Olvass tovább
Férfi szemmel Motor Teszt

Suzuki SV650 – Múltidéző V2

Ebben az évben elsőnek a Suzuki igencsak népszerű, neo-retro, középsúlyú SV-650-ét próbálhattam ki. Ez a frissített modell három színsémában érhető el: Glass Sparkle Black, Solid Iron Grey és Metallic Reflective Blue. Nekem az utóbbi, Metallic Reflective BLue-hoz volt szerencsém és nagyon megtetszett a szolid, de mégis szemet vonzó szín. A roadstert a japán márka ugyan […]

Olvass tovább
Motor Női szemmel Teszt

Suzuki SV650 (2023) teszt – Páratlan páros

Egy kis történelem A Suzuki SV modellek története közel 25 évre nyúlik vissza, ugyanis 1999-ben gurult le a gyártósorról az első példány. Bevált recepten ne változtass – vallja a Suzuki. Egy rövidebb időintervallumot leszámítva – amikor is a Gladius váltotta az SV650-t a 2010-es években – valóban a jól megszokott megnevezéssel, formával találkozhatunk. Ténylegesen csak […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom