Friss, új színváltozatokkal érkezik a KTM 2023-as street termékcsaládja

A KTM minden eddiginél gyorsabb street motorkerékpárokkal robog az új évbe, amelyek a közúti gépek teljes spektrumát lefedik, minden motorost és motorozási stílust.

A KTM a belépőknél a kicsi, de hatalmas KTM 125 DUKE és a KTM 390 DUKE Naked gépeket vonultatja fel. Ezek mellett a lenyűgöző, új generációs Supersport gépek állnak a palettán: a KTM RC 125 és a KTM RC 390 formájában.

A középsúlyú kategóriában a KTM 790 DUKE is újra megjelenik, a KTM 890 DUKE GP extrém attitűdöt képvisel, a KTM 890 DUKE R pedig az osztály izomerejét adja.

A 2023-as évre a kínálat új prémium színárnyalatokkal frissül, amelyek a vibráló KTM 1290 SUPER DUKE RR prototípusból és a Grand Prix-csapatokból merítenek ihletet.

KTM 790 DUKE

A KTM 790 Duke A2-kompatibilis belépőként tér vissza a KTM középsúlyú kínálatába, a borotvaéles kezelhetőségét a kezdő szegmensbe hozva. Ez a döntés a kínai gyártóval, a CFMOTO-val kötött partnerségi megállapodásnak köszönhető, amelynek értelmében a 790 köbcentiméteres erőforrás folytatódik a palettán.

Ez azt jelenti, hogy a 105 lóerős Naked gép továbbra is egy alapvető piaci űrt tölt be világszerte. Európában pedig egy 95 lóerős A2-kompatibilis változat is megjelenik az utcákon.

KTM RC 125 / KTM RC 390

A KTM RC kínálatának mindkét modellje megkapja a KTM GP Orange kezelést, fekete kipufogóval kiegészítve. A 2023-as KTM RC modellek mindegyike alapfelszereltségként sötét színű fényvédővel is rendelkezik.

KTM 125 DUKE

A KTM 125 DUKE színfrissítésként kék-fehér motívumot vezet be, amelyet narancssárga farrész és feltűnő narancssárga kerekek hangsúlyoznak.

KTM 390 DUKE két új színfrissítést kap: egy vibráló narancssárga és kék/szürke opciót, valamint egy lopakodó fekete és matt-szürke árnyalatot, amely sötétebb, baljós árnyékot ad az utcákra.

KTM 890 DUKE GP

A KTM 890 DUKE GP még több feketét hoz a harcba, egy szemet-gyönyörködtető fekete-fehér színösszeállítással, amelyet feltűnő narancssárga segédváz és narancssárga kerekek emelnek ki.

Kapcsolódó cikkek

GP összefoglalók Moto GP Motor

Bezzecchi nyert, Bagnaia bukott

Jorge Martin fordult elsőként az első kanyarban, mögötte Francesco Bagnaia és Marco Bezzecchi haladt, azonban az éllovas hibázott, és visszaesett harmadiknak a két ducatis vetélytársa mögé. Bezzecchi átvette a vezetést, és elkezdte kiépíteni előnyét a többiekkel szemben. Hátrébb Marc Marquez, Fabio Quartararo és Joan Mir sorminta alakult ki. A KTM-mel Brad Binder a sprinthez hasonlóan […]

Olvass tovább
GP összefoglalók Moto GP Motor

Bezzecchi a pole-ban Martin előtt

Az indiai időmérő előtt a két KTM és Alex Marquez tűnt a legesélyesebbnek a Q2-es továbbjutásra. Az első percek után el is kezdődtek a gyorskörök, Brad Binder oda is tett egy 1:44.761-es időt, ami a hétvége legjobb ideje volt. Elsőre a második helyet Raul Fernandez bérelte ki, ő volt a másik versenyző, aki 1:45 alá […]

Olvass tovább
GP versenyzőktől, versenyzőkről (hírek és nyilatkozatok) Moto GP Motor

Marc Marqueznek három terve van a jövőre nézve

Hogy mi az a három terv, azt csak sejthetjük, de kettőt biztosra vehetünk a háromból. Az egyik nyilvánvalóan folytatás a Hondával, a másiktól viszont az előző hétvégén volt hangos a paddock. A speedweek ugyanis azt állította, hogy Marquez elhagyja a Hondát, és megy testvére mellé csapattársnak a Gresini Ducatihoz. A harmadik esetleges máshová távozás (KTM) […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom