Friss, új színváltozatokkal érkezik a KTM 2023-as street termékcsaládja

A KTM minden eddiginél gyorsabb street motorkerékpárokkal robog az új évbe, amelyek a közúti gépek teljes spektrumát lefedik, minden motorost és motorozási stílust.

A KTM a belépőknél a kicsi, de hatalmas KTM 125 DUKE és a KTM 390 DUKE Naked gépeket vonultatja fel. Ezek mellett a lenyűgöző, új generációs Supersport gépek állnak a palettán: a KTM RC 125 és a KTM RC 390 formájában.

A középsúlyú kategóriában a KTM 790 DUKE is újra megjelenik, a KTM 890 DUKE GP extrém attitűdöt képvisel, a KTM 890 DUKE R pedig az osztály izomerejét adja.

A 2023-as évre a kínálat új prémium színárnyalatokkal frissül, amelyek a vibráló KTM 1290 SUPER DUKE RR prototípusból és a Grand Prix-csapatokból merítenek ihletet.

KTM 790 DUKE

A KTM 790 Duke A2-kompatibilis belépőként tér vissza a KTM középsúlyú kínálatába, a borotvaéles kezelhetőségét a kezdő szegmensbe hozva. Ez a döntés a kínai gyártóval, a CFMOTO-val kötött partnerségi megállapodásnak köszönhető, amelynek értelmében a 790 köbcentiméteres erőforrás folytatódik a palettán.

Ez azt jelenti, hogy a 105 lóerős Naked gép továbbra is egy alapvető piaci űrt tölt be világszerte. Európában pedig egy 95 lóerős A2-kompatibilis változat is megjelenik az utcákon.

KTM RC 125 / KTM RC 390

A KTM RC kínálatának mindkét modellje megkapja a KTM GP Orange kezelést, fekete kipufogóval kiegészítve. A 2023-as KTM RC modellek mindegyike alapfelszereltségként sötét színű fényvédővel is rendelkezik.

KTM 125 DUKE

A KTM 125 DUKE színfrissítésként kék-fehér motívumot vezet be, amelyet narancssárga farrész és feltűnő narancssárga kerekek hangsúlyoznak.

KTM 390 DUKE két új színfrissítést kap: egy vibráló narancssárga és kék/szürke opciót, valamint egy lopakodó fekete és matt-szürke árnyalatot, amely sötétebb, baljós árnyékot ad az utcákra.

KTM 890 DUKE GP

A KTM 890 DUKE GP még több feketét hoz a harcba, egy szemet-gyönyörködtető fekete-fehér színösszeállítással, amelyet feltűnő narancssárga segédváz és narancssárga kerekek emelnek ki.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról Motor Motorsport

Kecskés Bence jó úton a cél felé – Spanyol kupa után a JuniorGP-be

Kecskés Bence idén teljes szezont fut a FIM JuniorGP STK 600-as kategóriájában az MDR Competition Team-mel és a 80-as rajtszámot viselő Yamaha YZF R6-tal. A FIM JuniorGP-ről amely a Dorna szervezése alatt fut egyetlen lépésre van a MotoGP és World Superbike sorozatoktól. Ez nem meglepő, hiszen nagyon erős a mezőny, itt a világ legjobbjai mérik […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Motor

Ugly Kid Joe, Tankcsapda, AK26, godfater. és rengeteg motoros érkezik 2024. június 27-29. között a Műegyetem rakpartra, a Budapest Open Road Days-re

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel június 28-án, pénteken Budapest legnagyobb belvárosi fesztiválja, a Budapest Open Road Days nagyszínpadán, a Műegyetem rakparton. Az amerikai rockzenekar koncertje előtt Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater. új lemezét mutatja be a motoros, családi és zenei fesztiválon. A 35 éves Tankcsapda június 29-én a Budapest Open Road Days-en adja […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Motor Utcán

A HARLEY-DAVIDSON® készen áll a magyar utak meghódítására

Budapest, Sopron, Nyíregyháza (2024.04.05-06.) – A Harley-Davidson® márkakereskedések az ország egész területén egy időben és közösen indítják el az idei motoros szezont az Open House rendezvénysorozattal, amit először április 5-6. között tartanak meg minden kereskedésben. A tavasz beköszöntével itt az idő, hogy felkészüljünk a várva várt motoros szezonra és együtt hódítsuk meg a végtelen utakat. […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom