Friss, új színváltozatokkal érkezik a KTM 2023-as street termékcsaládja

A KTM minden eddiginél gyorsabb street motorkerékpárokkal robog az új évbe, amelyek a közúti gépek teljes spektrumát lefedik, minden motorost és motorozási stílust.

A KTM a belépőknél a kicsi, de hatalmas KTM 125 DUKE és a KTM 390 DUKE Naked gépeket vonultatja fel. Ezek mellett a lenyűgöző, új generációs Supersport gépek állnak a palettán: a KTM RC 125 és a KTM RC 390 formájában.

A középsúlyú kategóriában a KTM 790 DUKE is újra megjelenik, a KTM 890 DUKE GP extrém attitűdöt képvisel, a KTM 890 DUKE R pedig az osztály izomerejét adja.

A 2023-as évre a kínálat új prémium színárnyalatokkal frissül, amelyek a vibráló KTM 1290 SUPER DUKE RR prototípusból és a Grand Prix-csapatokból merítenek ihletet.

KTM 790 DUKE

A KTM 790 Duke A2-kompatibilis belépőként tér vissza a KTM középsúlyú kínálatába, a borotvaéles kezelhetőségét a kezdő szegmensbe hozva. Ez a döntés a kínai gyártóval, a CFMOTO-val kötött partnerségi megállapodásnak köszönhető, amelynek értelmében a 790 köbcentiméteres erőforrás folytatódik a palettán.

Ez azt jelenti, hogy a 105 lóerős Naked gép továbbra is egy alapvető piaci űrt tölt be világszerte. Európában pedig egy 95 lóerős A2-kompatibilis változat is megjelenik az utcákon.

KTM RC 125 / KTM RC 390

A KTM RC kínálatának mindkét modellje megkapja a KTM GP Orange kezelést, fekete kipufogóval kiegészítve. A 2023-as KTM RC modellek mindegyike alapfelszereltségként sötét színű fényvédővel is rendelkezik.

KTM 125 DUKE

A KTM 125 DUKE színfrissítésként kék-fehér motívumot vezet be, amelyet narancssárga farrész és feltűnő narancssárga kerekek hangsúlyoznak.

KTM 390 DUKE két új színfrissítést kap: egy vibráló narancssárga és kék/szürke opciót, valamint egy lopakodó fekete és matt-szürke árnyalatot, amely sötétebb, baljós árnyékot ad az utcákra.

KTM 890 DUKE GP

A KTM 890 DUKE GP még több feketét hoz a harcba, egy szemet-gyönyörködtető fekete-fehér színösszeállítással, amelyet feltűnő narancssárga segédváz és narancssárga kerekek emelnek ki.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Motor Nagyvilág Utcán

A Harley-Davidson® bemutatja az új 2024-es Icons és Enthusiast motorkerékpár-kollekcióját

A Harley-Davidson®-nál ma debütál a limitált kiadású Harley-Davidson Icons motorkerékpár kollekció és mellette a limitált szériás Enthusiast kollekció legújabb tagjait is megismerheti a nagyérdemű. Ezek a motorokat az egyedi gyári festés, illetve a részleteiben is kidolgozott grafikák és azok fényezési technológiája teszi igazán vonzóvá. Mindkét kollekció darabjait március 2-9. között a Daytona Bike Week ideje […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Motor Utcán

Bemutatkozik az új Honda CB 1000 Hornet

A 2023-ban bevezetett CB750 visszahozta a legendás Hornet (magyarul lódarázs) nevet az európai köztudatba. A streetfighteres stílus, a lehengerlő erő és a tűpontos kezelhetőség elképesztően népszerűvé tette. Az idei évi eladások alapján, augusztusig bezárólag, kijelenthetjük, hogy Európa legkedveltebb naked motorját tisztelhetjük benne. A 2024-es modellév ugyancsak érdekesnek ígérkezik jön a szemet gyönyörködtető CB500 Hornet és […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Motor Motorsport

Változó név, változó csapat, változatlan célok – ez a H-Moto UNI Győr Team 2024-ben

Tavaly rendkívül sikeres esztendőt tudhatott magáénak az H-Moto UNI Győr Team, amely 2024-ben immár kibővült csapattal vág neki az idei szezonnak. A csapathoz olyan, már nemzetközi színtéren is bizonyított fiatal motorversenyzők csatlakoznak, mint a Northen Talent Cup sorozatban 2020-ban bajnoki címet szerző Görbe Soma, illetve ugyanebben a sorozatban 2022-ben második Farkas Kevin, akik Kovács Bálinttal, […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom