Friss, új színváltozatokkal érkezik a KTM 2023-as street termékcsaládja

A KTM minden eddiginél gyorsabb street motorkerékpárokkal robog az új évbe, amelyek a közúti gépek teljes spektrumát lefedik, minden motorost és motorozási stílust.

A KTM a belépőknél a kicsi, de hatalmas KTM 125 DUKE és a KTM 390 DUKE Naked gépeket vonultatja fel. Ezek mellett a lenyűgöző, új generációs Supersport gépek állnak a palettán: a KTM RC 125 és a KTM RC 390 formájában.

A középsúlyú kategóriában a KTM 790 DUKE is újra megjelenik, a KTM 890 DUKE GP extrém attitűdöt képvisel, a KTM 890 DUKE R pedig az osztály izomerejét adja.

A 2023-as évre a kínálat új prémium színárnyalatokkal frissül, amelyek a vibráló KTM 1290 SUPER DUKE RR prototípusból és a Grand Prix-csapatokból merítenek ihletet.

KTM 790 DUKE

A KTM 790 Duke A2-kompatibilis belépőként tér vissza a KTM középsúlyú kínálatába, a borotvaéles kezelhetőségét a kezdő szegmensbe hozva. Ez a döntés a kínai gyártóval, a CFMOTO-val kötött partnerségi megállapodásnak köszönhető, amelynek értelmében a 790 köbcentiméteres erőforrás folytatódik a palettán.

Ez azt jelenti, hogy a 105 lóerős Naked gép továbbra is egy alapvető piaci űrt tölt be világszerte. Európában pedig egy 95 lóerős A2-kompatibilis változat is megjelenik az utcákon.

KTM RC 125 / KTM RC 390

A KTM RC kínálatának mindkét modellje megkapja a KTM GP Orange kezelést, fekete kipufogóval kiegészítve. A 2023-as KTM RC modellek mindegyike alapfelszereltségként sötét színű fényvédővel is rendelkezik.

KTM 125 DUKE

A KTM 125 DUKE színfrissítésként kék-fehér motívumot vezet be, amelyet narancssárga farrész és feltűnő narancssárga kerekek hangsúlyoznak.

KTM 390 DUKE két új színfrissítést kap: egy vibráló narancssárga és kék/szürke opciót, valamint egy lopakodó fekete és matt-szürke árnyalatot, amely sötétebb, baljós árnyékot ad az utcákra.

KTM 890 DUKE GP

A KTM 890 DUKE GP még több feketét hoz a harcba, egy szemet-gyönyörködtető fekete-fehér színösszeállítással, amelyet feltűnő narancssárga segédváz és narancssárga kerekek emelnek ki.

Kapcsolódó cikkek

Motor Motorsport

Kovács Bálint a Maco Racing Team pilótájaként áll rajthoz az idei EWC-n

A H-Moto Team pilótája pályafutása egyik legaktívabb szezonja előtt áll 2023-ban: a német IDM-ben a BMW gyári pilótájaként áll majd rajthoz a Superbike-ban, míg az endurance-világbajnokság futamain a szlovák Maco Racing Team pilótájaként a királykategóriában. A 21 éves gyorsasági motoros nem titkolt célja a csapattal együtt, hogy idén odaérjen a dobogóra. ovács Bálint pár hete […]

Olvass tovább
GP versenyzőktől, versenyzőkről (hírek és nyilatkozatok) Moto GP Motor

Espargaro még két évet ad magának

Nem lesz egyszerű dolga a MotoGP versenyzőinek 2023-ban, ugyanis az eddiginél több hétvége mellett bevezették a sprintfutamokat is, ami gyakorlatilag plusz egy fél verseny lesz minden fordulóban. Eddig is megterhelő volt a szezon a versenyzőknek, a fentiek miatt viszont már hatványozottan igaz lesz, hogy brutálisan fittnek kell lenniük minden egyes alkalommal. Aleix Espargaro tavaly harcban […]

Olvass tovább
Hírek Motor Nagyvilág Utcán

A 2023-as motorok bemutatásával nyitja meg a 120. jubileumi évét a Harley-Davidson

Az egész évben ünnepelt legendás 120 éves Harley Davidson, idén a 2023-as modellek bemutatásával kezdi meg a jubileumi évet. A CVO™ Road Glide® Limited Anniversary modellel nyitja a sort, valamint további hat limitált kiadású exkluzív típussal, melyek mind a 120. jubileumi színnel, fényezéssel és kiegészítőkkel érkeznek. A világ legikonikusabb motorkerékpár-gyártója leleplezi a megújult Harley-Davidson Breakout® […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom