Indiana Jones új kalandra indul a Ford Explorerrel

Miközben a legendás filmsorozat ikonikus képsorai pörögnek és felcsendül a közismert zene, a Ford crossovere kontinenseken átívelő túrára indul, méghozzá olyasvalakivel a volánja mögött, akinek nagyon ismerős a sziluettje.

A reklámkampány június 12-én, vagyis még a mozifilm európai bemutatói előtt kezdődött, a kontinens több országában is ízelítőt adva az Explorer kalandjaiból a tévénézőknek, a közösségi oldalak látogatóinak és a rádióhallgatóknak.

Az Indiana Jones sorozat ötödik és egyben utolsó részében Harrison Ford (azaz Indy) mellett Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen és Antonio Banderas is szerepel majd az egész világot átszelő kalandban.

Az együttműködés célja, hogy a film történetével, a sorozat utánozhatatlan hangulatával, na és persze Indiana Jones hamisítatlan kalandor-karakterével a lehető leghatásosabban ráirányítsák a figyelmet a Ford Explorer kalanvágyó természetére.

“Indiana Jones a mozitörténet leghíresebb amerikai felfedezője, így tökéletesen illik hozzá, hogy legújabb kalandján egy másik legendás felfedező, az Explorer legyen a társa. Az Európában debütáló és Európa számára tervezett új Explorernek nemcsak a hajtása elektromos, hanem bizonyára az autó maga is ugyanolyan felvillanyozó élmény lesz majd a vásárlók számára, mint az új film a mozilátogatók számára.” – mondta Martin Sander, a Ford Model e Europe vezérigazgatója.

Az idők során az Explorer egymást követő modellgenerációi világszerte egyre népszerűbbé váltak, és az autó most tisztán elektromos hajtású crossoverként tér vissza az európai piacra. A német mérnöki teljesítményt lenyűgöző amerikai stílussal ötvöző Explorer kalandra termett dizájnt és kivételes digitális élményt kínál, amellett pedig élvezetes elektromos teljesítményt, amit tovább fokoz, hogy akkumulátora mindössze 25 perc alatt feltölthető 10-ről 80 százalékos szintre.

A kabin innovatív kialakításának kulcsfontosságú eleme a SYNC Move3 állítható, 15 colos központi érintőképernyője, ami több mint 30 fokos íven emelhető és süllyeszthető, mögötte pedig egy értékmegőrző található, ahol a kincshez vezető térkép rejtve maradhat a kíváncsi tekintetek elől. A 17 literes MegaConsole elég tágas egy 15 colos laptop elhelyezéséhez, de akár a kalandok során begyűjtött zsákmány is remekül elfér benne.

Az autó képességeinek bemutatására Lexie Alford kalandutazó influenszer (akit az internetezők millió Lexie Limitless néven ismernek) idén világ körüli expedícióra indul egy elektromos hajtású Explorerrel.

“Mind a Ford, mind az EMEA kedveli a kalandot, és e két egyéniség – vagyis a Ford Explorer és Indiana Jones – közös imázsával olyan kampányt állíthattunk össze, ami biztosan megragadja majd a fogyasztók figyelmét a régióban.” – vélekedett Owen Dommel, a Walt Disney Studios EMEA partnerkapcsolati és promóciós igazgatója.

Az Explorer már előjegyezhető, és az első vásárlók 2024-ben kapják meg autójukat.

INDIANA JONES ÉS A SORS TÁRCSÁJA

Harrison Ford újra a legendás régész-kalandor bőrébe bújik az ikonikus sorozat várva várt utolsó részében – egy egész világon átívelő, nagyszabású és lendületes mozifilmben. A főszereplők Ford mellett Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Antonio Banderas (Fájdalom és dicsőség), John Rhys-Davies (Az elveszett frigyláda fosztogatói), Shaunette Renée Wilson (Fekete párduc), Thomas Kretschmann (A tengeralattjáró), Toby Jones (Suszter, szabó, baka, kém), Boyd Holbrook (Logan – Farkas), Olivier Richters (Fekete özvegy”), Ethann Isidore (Mortel) és Mads Mikkelsen (Még egy kört mindenkinek). A filmet James Mangold (Az aszfalt királyai, Logan – Farkas) rendezte, a forgatókönyvet pedig Jez Butterworth és John-Henry Butterworth, illetve David Koepp és James Mangold írta a George Lucas és Philip Kaufman által megalkotott karakterek alapján. A film producerei Kathleen Kennedy, Frank Marshall és Simon Emanuel, míg Steven Spielberg és George Lucas executive producerként vettek részt a munkában. A zenét John Williams komponálta, aki az eredeti, 1981-es Elveszett frigyláda óta az összes Indy-kaland filmzenéjét szerezte.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Verdák

A Lexus elhozta nekünk a magánrepülők képviselete luxust négy keréken

Új piaci szegmensbe lép a Lexus vadonatúj luxus járműve piacra dobásával. Az új Lexus LM megalkotásakor a fő szempontot a japán Omotenashi, vagyis méltó vendégszeretet vezérelve adta, mely a megcélzott vásárlói réteg legfőbb igénye. A modell négyüléses változata a repülőgépek első osztályát idéző makulátlan letisztultsággal és kifinomultsággal lett megalkotva, tucatnyi részletgazdag utastérfunkcióval kiegészülve, míg a […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Verdák

Az új BMW 5-ös limuzin már plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával is elérhető

A tisztán elektromos meghajtású BMW i5 és a mild-hibrid technológiával felvértezett belsőégésű erőforrásokkal szerelt modellváltozatok után 2023 novemberétől a portfólió az új BMW 530e limuzinnal és az új BMW 550e xDrive limuzinnal bővül. Az új BMW 5-ös limuzin modellpalettáján a hálózatról tölthető hajtáslánc-technológiák immár teljes egészében megtalálhatók. 2023 novemberétől, mindössze néhány héttel a tisztán elektromos […]

Olvass tovább
Hírek Motor Nagyvilág

Az új BMW R 1300 GS

„Az új BMW R 1300 GS modellel újra sikerült meglepni a riválisokat. A motorkerékpárt még gazdagabb anyagfelhasználás, egyszersmind visszafogott komplexitás és tömeg jellemzik. Mindehhez a felhasználási területre összpontosító felszereltség társul, amelynek hatására még látványosabban jut érvényre az, amiről a boxermotoros GS igazából szól. Az új erőforrás mozgatta, egyedülállóan kezes és lenyűgözően motorozható modell mind a […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom