Január 18-án a Harley-Davidson leleplezi legújabb 2023-as modelljeit és megnyitja a 120. évfordulós ünnepi évet

2023. január 18-án a Harley-Davidson leleplezi a 2023-as újdonságokat, valamint a Harley-Davidson® Homecoming™ programját, azaz a 120. évforduló ünnepét. Az élő közvetítés 17:00 órakor kezdődik a Harley-Davidson.com oldalán.

“A 2023-as év a Harley-Davidson alapításának 120. évfordulójáról fog szólni. Emlékezzünk meg együtt a gazdag múltra visszatekintő márkáról, szórakozzunk közösen barátainkkal és tekintsük meg a legújabb motorokat és termékeket” mondta Jochen Zeitz, a Harley-Davidson elnöke és vezérigazgatója. “Kérlek tarts velünk a 120. évforduló megnyitóján, ahol bemutatjuk az új modelleket és a jövőre üzletekbe érkező újdonságokat.”

A 2023-as új Harley-Davidson motorokat, valamint az eredeti alkatrészeket és a márka új ruházati modelljeit, mind január 18-án mutatjuk be, amelyek ezt követően megtekinthetőek lesznek a hivatalos Harley-Davidson kereskedésekben.

A 2023-as Harley-Davidson® Homecoming™ fesztivál egy négy napos rendezvény, ami színes zenei programokkal, kiváló ételekkel és igazi motoros hangulattal vár minden rajongót Milwaukee-ban, 2023. július 13-16. között. További részletek a fellépőkről és a rendezvényekről, valamint a helyszínekről, belépőkről és szálláshelyekről is a H-D.com oldalon lesznek elérhetőek január 18-án, amikor a látogatóknak lehetőségük nyílik feliratkozni a rendezvény hírlevelére. Mindenkit szerettel várunk, legyen az akár motoros, akár utas, akár rajongó vagy családtag.

A mérföldkőnek számító milwaukee-i ünnepség mellett, a Harley-Davidson nemrégiben a 120. évfordulós fesztivál európai helyszínét is bejelentette. A Budapest szívében elhelyezkedő Puskás Aréna Park ad majd otthont a 2023. június 22-25. közötti rendezvénynek. Jegyek már kaphatóak a négy napos fesztiválra, ahol számtalan színes programmal és több, mint 50 zenei előadóval (öt színpadon) várják a résztvevőket. Természetesen a Harley-Davidson legújabb modelljeit és termékeit is kiállítják, így a zenei programok mellett számtalan további érdekes látnivalóval is készülnek a szervezők. A belépők és szálláshely javaslatok már elérhetőek a https://hd120budapest.hu/site/hu oldalon.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág

Különleges négykerékhajtással érkezik az akkumulátoros elektromos Lexus SUV

A hamarosan a márkakereskedésekbe is megérkező vadonatúj Lexus RZ a második akkumulátoros elektromos modell az Európában évek óta 99%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus kínálatában, egyben az első olyan modell, amelyet a környezettudatos japán luxusautógyártó dedikáltan akkumulátoros elektromos autók számára kifejlesztett padlólemezére épül. A modellben bemutatkozó különleges, az első és a hátsó e-Axle egységek […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

Ezzel a tanulmánnyal emlékezik meg a Porsche a sportautózás elmúlt 75 évéről

Ha Porsche, akkor egyértelműen mindenkinek a kiváló sportkocsik ugranak be. Ráadásul ez nem egy újkeletű sztori, hiszen már 75 éve annak, hogy bemutatkozott a 356 Roadster, melyről a gyártó most egy különleges tanulmánnyal emlékezik meg. A Porsche már hosszú évtizedekkel ezelőtt megalapozta a nevét a sportkocsik világában. Viszont azt nagyon kevesen tudják, hogy az igazi […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

Nagy autó – kis testben: a Peugeot 106 története

Húsz évvel ezelőtt ért véget egy korszak – pontosabban egy korszakalkotó modell gyártása – a Peugeot-nál. A 106-os több mint tíz éven át tartotta fogva az európai kisautó-vásárlók szívét, karaktere pedig még ugyanannyi ideig határozta meg a márka arculatát. Az 1990-es évek Európájában fénykorukat élték a kisautók. A márkák egymásra licitálva mutatták be modern típusaikat: […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom