Január 18-án a Harley-Davidson leleplezi legújabb 2023-as modelljeit és megnyitja a 120. évfordulós ünnepi évet

2023. január 18-án a Harley-Davidson leleplezi a 2023-as újdonságokat, valamint a Harley-Davidson® Homecoming™ programját, azaz a 120. évforduló ünnepét. Az élő közvetítés 17:00 órakor kezdődik a Harley-Davidson.com oldalán.

“A 2023-as év a Harley-Davidson alapításának 120. évfordulójáról fog szólni. Emlékezzünk meg együtt a gazdag múltra visszatekintő márkáról, szórakozzunk közösen barátainkkal és tekintsük meg a legújabb motorokat és termékeket” mondta Jochen Zeitz, a Harley-Davidson elnöke és vezérigazgatója. “Kérlek tarts velünk a 120. évforduló megnyitóján, ahol bemutatjuk az új modelleket és a jövőre üzletekbe érkező újdonságokat.”

A 2023-as új Harley-Davidson motorokat, valamint az eredeti alkatrészeket és a márka új ruházati modelljeit, mind január 18-án mutatjuk be, amelyek ezt követően megtekinthetőek lesznek a hivatalos Harley-Davidson kereskedésekben.

A 2023-as Harley-Davidson® Homecoming™ fesztivál egy négy napos rendezvény, ami színes zenei programokkal, kiváló ételekkel és igazi motoros hangulattal vár minden rajongót Milwaukee-ban, 2023. július 13-16. között. További részletek a fellépőkről és a rendezvényekről, valamint a helyszínekről, belépőkről és szálláshelyekről is a H-D.com oldalon lesznek elérhetőek január 18-án, amikor a látogatóknak lehetőségük nyílik feliratkozni a rendezvény hírlevelére. Mindenkit szerettel várunk, legyen az akár motoros, akár utas, akár rajongó vagy családtag.

A mérföldkőnek számító milwaukee-i ünnepség mellett, a Harley-Davidson nemrégiben a 120. évfordulós fesztivál európai helyszínét is bejelentette. A Budapest szívében elhelyezkedő Puskás Aréna Park ad majd otthont a 2023. június 22-25. közötti rendezvénynek. Jegyek már kaphatóak a négy napos fesztiválra, ahol számtalan színes programmal és több, mint 50 zenei előadóval (öt színpadon) várják a résztvevőket. Természetesen a Harley-Davidson legújabb modelljeit és termékeit is kiállítják, így a zenei programok mellett számtalan további érdekes látnivalóval is készülnek a szervezők. A belépők és szálláshely javaslatok már elérhetőek a https://hd120budapest.hu/site/hu oldalon.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Verdák

C5 Aircross Hibrid 136: egy egyszerű és megfizethető, feltöltést nem igénylő, új elektromos változat

Az egyedülálló hibrid rendszer részei egy új generációs 136 lóerős (100 kW) PureTech benzinmotor, egy 21 kW-os villanymotorral felszerelt, duplakuplungos új ë-DCS6 sebességváltó és egy meghatározott vezetési szakaszokban automatikusan töltődő 48 voltos akkumulátor. Élvezetes vezetés alacsony kibocsátás és fogyasztás mellett: az új változat jó gyorsulási jellemzőivel és az elektromos üzem előnyeivel fokozza a vezetési élményt […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

Ken Block felesége és lánya is rajthoz áll a Pikes Peak-en

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az idei Pikes Peak hegyi felfutón nekirugaszkodik a távnak Ken Block lánya is. Most viszont kiderült, hogy szintén ott lesz a tragikus hirtelenséggel elhunyt amerikai fenegyerek özvegye, aki ténylegesen az eredményre fog rámenni az egyik kategóriában. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a jövő hónapban megrendezésre kerülő Pikes Peak hegyi felfutón […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról

Meghívó az 5. Elektromos Motoros Találkozó és Családi Napra

Szállj ki a kocsiból és ülj motorra, hiszen június 3-án, szombaton kerül megrendezésre az 5. Elektromos Motoros Találkozó és Családi Nap. Az immár sokéves múlttal büszkélkedő rendezvénynek a budapesti Aktív Park ad helyet. Sokszínű és érdekes programok várják a látogatókat, elektromos motorral, elektromos robogóval és egyéb járművekkel érkezőket is szívesen látnak a rendezők. Az idei […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom