Január 18-án a Harley-Davidson leleplezi legújabb 2023-as modelljeit és megnyitja a 120. évfordulós ünnepi évet

2023. január 18-án a Harley-Davidson leleplezi a 2023-as újdonságokat, valamint a Harley-Davidson® Homecoming™ programját, azaz a 120. évforduló ünnepét. Az élő közvetítés 17:00 órakor kezdődik a Harley-Davidson.com oldalán.

“A 2023-as év a Harley-Davidson alapításának 120. évfordulójáról fog szólni. Emlékezzünk meg együtt a gazdag múltra visszatekintő márkáról, szórakozzunk közösen barátainkkal és tekintsük meg a legújabb motorokat és termékeket” mondta Jochen Zeitz, a Harley-Davidson elnöke és vezérigazgatója. “Kérlek tarts velünk a 120. évforduló megnyitóján, ahol bemutatjuk az új modelleket és a jövőre üzletekbe érkező újdonságokat.”

A 2023-as új Harley-Davidson motorokat, valamint az eredeti alkatrészeket és a márka új ruházati modelljeit, mind január 18-án mutatjuk be, amelyek ezt követően megtekinthetőek lesznek a hivatalos Harley-Davidson kereskedésekben.

A 2023-as Harley-Davidson® Homecoming™ fesztivál egy négy napos rendezvény, ami színes zenei programokkal, kiváló ételekkel és igazi motoros hangulattal vár minden rajongót Milwaukee-ban, 2023. július 13-16. között. További részletek a fellépőkről és a rendezvényekről, valamint a helyszínekről, belépőkről és szálláshelyekről is a H-D.com oldalon lesznek elérhetőek január 18-án, amikor a látogatóknak lehetőségük nyílik feliratkozni a rendezvény hírlevelére. Mindenkit szerettel várunk, legyen az akár motoros, akár utas, akár rajongó vagy családtag.

A mérföldkőnek számító milwaukee-i ünnepség mellett, a Harley-Davidson nemrégiben a 120. évfordulós fesztivál európai helyszínét is bejelentette. A Budapest szívében elhelyezkedő Puskás Aréna Park ad majd otthont a 2023. június 22-25. közötti rendezvénynek. Jegyek már kaphatóak a négy napos fesztiválra, ahol számtalan színes programmal és több, mint 50 zenei előadóval (öt színpadon) várják a résztvevőket. Természetesen a Harley-Davidson legújabb modelljeit és termékeit is kiállítják, így a zenei programok mellett számtalan további érdekes látnivalóval is készülnek a szervezők. A belépők és szálláshely javaslatok már elérhetőek a https://hd120budapest.hu/site/hu oldalon.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról

Mától Ekler Luca paralimpiai bajnok is a Toyota támogatásával készülhet az idei Paralimpiára

Az olimpiai és paralimpiai mozgalom világszintű mobilitási partnere, egyben a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság támogatója, a Toyota, 2024. február 22-én a Magyar Parasport Napja alkalmából megszervezett szakmai konferencián adta át azt a vadonatúj Toyota C-HR-t, amellyel Ekler Luca paralimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok, világcsúcstartó magyar paraatléta felkészülését támogatja a 2024-es Párizsi […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról

Újabb 5 évig az AutoWallis Csoport lesz az Opel importőre Magyarországon és három további régiós országban

Andrew Prest, az AutoWallis Distribution ügyvezetője elmondta, hogy a vállalat mára az Opel egyik legnagyobb független importőrévé vált A megállapodás értelmében legalább 2028 végéig az AutoWallis, fogja a márkát képviselni a közép-kelet-európai régió négy országában 2023-ban közel 12 ezer új Opelt értékesített a cég a régió négy piacán Budapest,/ Újabb öt évre meghosszabbította a meghatározó […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Verdák

Wang Chuanfu a BYD elnöke köszöntötte a márka első magyar vásárlóit

A BYD, a világ vezető NEV – azaz új energiával hajtott – járműveket és akkumulátorokat gyártó vállalata, büszkén rendezte meg az első magyarországi személyautó vásárlóinak köszöntési ünnepségét, Wang Chuanfu, a BYD csoport alapítójának és elnökének jelenlétében. Az ünnepi ceremónia hangsúlyozza a BYD elkötelezettségét az elektromobilitás elterjesztése mellett Magyarországon és Európa-szerte. Az esemény a budapesti Puskás […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom