Január 18-án a Harley-Davidson leleplezi legújabb 2023-as modelljeit és megnyitja a 120. évfordulós ünnepi évet

2023. január 18-án a Harley-Davidson leleplezi a 2023-as újdonságokat, valamint a Harley-Davidson® Homecoming™ programját, azaz a 120. évforduló ünnepét. Az élő közvetítés 17:00 órakor kezdődik a Harley-Davidson.com oldalán.

“A 2023-as év a Harley-Davidson alapításának 120. évfordulójáról fog szólni. Emlékezzünk meg együtt a gazdag múltra visszatekintő márkáról, szórakozzunk közösen barátainkkal és tekintsük meg a legújabb motorokat és termékeket” mondta Jochen Zeitz, a Harley-Davidson elnöke és vezérigazgatója. “Kérlek tarts velünk a 120. évforduló megnyitóján, ahol bemutatjuk az új modelleket és a jövőre üzletekbe érkező újdonságokat.”

A 2023-as új Harley-Davidson motorokat, valamint az eredeti alkatrészeket és a márka új ruházati modelljeit, mind január 18-án mutatjuk be, amelyek ezt követően megtekinthetőek lesznek a hivatalos Harley-Davidson kereskedésekben.

A 2023-as Harley-Davidson® Homecoming™ fesztivál egy négy napos rendezvény, ami színes zenei programokkal, kiváló ételekkel és igazi motoros hangulattal vár minden rajongót Milwaukee-ban, 2023. július 13-16. között. További részletek a fellépőkről és a rendezvényekről, valamint a helyszínekről, belépőkről és szálláshelyekről is a H-D.com oldalon lesznek elérhetőek január 18-án, amikor a látogatóknak lehetőségük nyílik feliratkozni a rendezvény hírlevelére. Mindenkit szerettel várunk, legyen az akár motoros, akár utas, akár rajongó vagy családtag.

A mérföldkőnek számító milwaukee-i ünnepség mellett, a Harley-Davidson nemrégiben a 120. évfordulós fesztivál európai helyszínét is bejelentette. A Budapest szívében elhelyezkedő Puskás Aréna Park ad majd otthont a 2023. június 22-25. közötti rendezvénynek. Jegyek már kaphatóak a négy napos fesztiválra, ahol számtalan színes programmal és több, mint 50 zenei előadóval (öt színpadon) várják a résztvevőket. Természetesen a Harley-Davidson legújabb modelljeit és termékeit is kiállítják, így a zenei programok mellett számtalan további érdekes látnivalóval is készülnek a szervezők. A belépők és szálláshely javaslatok már elérhetőek a https://hd120budapest.hu/site/hu oldalon.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

A Mazda legtágasabb Európai SUV-ja, a vadonatúj Mazda CX-80 2024. április 18-án mutatkozik be

Három üléssor, mely akár hét utasnak is helyet biztosít Komfort, kényelem és sokoldalúság, Japánban alkotva A Mazda 2024. április 18-án, csütörtökön 12.00 órakor mutatja be a vadonatúj, három üléssoros Mazda CX-80-at. A CX-60 után a CX-80 a második modell, amelyet a Mazda nagy platformjára terveztek – ez a modell a Mazda legtágasabb autója az európai […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról

“Csatlakozz a belső körhöz!”

Ezzel a szlogennel indít útjára szurkolói mozgalmat a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség. A cél a szurkolói tudatosság, ezáltal a hazai raliversenyek biztonságának növelése. Nincs még egy olyan szakág, amelyben ennyire együtt kell működnie a rendezőknek, versenyzőknek, sportbíróknak és rajongóknak az események biztonságos lebonyolítása érdekében. A szövetség most elindított tematikus aloldalára letölthető és megosztható tájékoztató anyagok, […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Verdák

Egymillió tisztán elektromos modell: a BMW Group növekedési pályája újabb mérföldkőhöz érkezett

+++ A BMW Group az év első negyedévében világszerte összesen 594 671 darab új autót értékesített +++ A növekedés legfőbb motorjai a tisztán elektromos meghajtású modellek és a prémium felsőkategória luxusautói +++ A BMW márka 2,5 százalékkal múlta felül saját eladási mutatóját +++ A tisztán elektromos meghajtású modelleket övező ügyfélérdeklődés a főbb értékesítési régiók mindegyikében […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom