Joan Pedrero sikere az Aragon Baján egy Harley-Davidson Pan America 1250™ motorral

Joan Pedrero, a Dakar elit motorversenyzője, két egymást követő évben írt történelmet a XXXIX. Aragón Baja versenyen trail kategóriában, egy teljesen gyári Harley-Davidson Pan America 1250™ motorral. A versenyző első helyen végzett két kategóriában is és 17. helyen az összesített eredményeket nézve.

A Harley-Davidson, hű maradva az amerikai márka versenyzői szellemiségéhez, ismét vállalta a kihívást és újra off-road pályán indította versenybe Joan Pedrero vezetésével a Pan America 1250™ motort, ami a Harley-Davidson első kalandtúra modellje. A motorban lévő folyadékhűtéses 1250 ccm-es V-Twin blokk, a Revolution® Max erőforrás, kiváló teljesítményt nyújt magas és alacsony fordulatszámon egyaránt, így a Pan America garantálja a csúcstechnológiával elérhető jó eredményt.

A verseny alatt a hatalmas por és a rekkenő hőség is próbára tette a versenyőzket és a gépeket. Pedrero az első szakaszok alatt végig vezető pozícióban versenyzett és a verseny végén a trail kategóriában az élen fejezte be a versenyt, meggyőző teljesítményt nyújtva a Pan America 1250™-nek köszönhetően.

Joan Pedrero már évek óta együttműködik a Harley-Davidsonnal, és többször is tesztelte a Pan America™ határait. Az idei évben részt vett különböző eseményeken és versenyeken, például a Motor Bike Expon Veronában, ahol a Pan America képességeit mutatta be egy murvás pályán. Emellett a Dakar versenyen és a Baja Extremadura futamon is sikeresen szerepelt a motorral.
Kolja Rebstock, az európai, közel-keleti és afrikai régió alelnöke, gratulált Joan-nak és a csapatnak az eredményekért. A Harley-Davidson Pan America 1250™ megmutatta, hogy megbízható és rendkívül teljesítőképes motor, amely lehetővé teszi a motorosok számára, hogy az igazi Harley-Davidson élményt bárhol átéljék.

A Pan America 1250™ forradalmi Revolution® Max 1250 motorral szerelték fel, amely akár 150 lóerő teljesítményre képes és lehetőséget nyújt a motorosoknak, hogy teljesen személyre szabják a saját igényeiknek megfelelően. A Pan America 1250™ új utakat mutat, hogy a tulajdonosok az igazi Harley-Davidson élményt élvezzék minden körülmények között.

Kapcsolódó cikkek

Motor Női szemmel Teszt

Honda SH125i Vetro (2024) teszt – Többszörösen zöld – Motor&Verda

A több szempontból is forradalmi megoldásokkal rendelkező Honda SH125i Vetro-val nyitottuk a Motor&Verda 2024-es teszt szezonját. A részletes beszámolóért, technikai megoldásokért és adatokért olvassatok tovább, a videós bemutatóért pedig kattintsatok az alábbi linkre!   Úttörő A címben említett “többszörösen zöld” jelző természetesen nemcsak a motor színére utal, hanem e mellett rengeteg környezetbarát, modern megoldással is […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Motor Utcán

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara Budapest legnagyobb belvárosi fesztiválján, a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára. Közép-Európa legnagyobb motoros túrája, az Open Road Tour nyitónapján, május 23-án zajló második élő elődöntő után eldől, hogy a 6 döntős közül ki lesz a Tankcsapda előzenekara június 29-én, a Budapest Open Road Days-en. A Műegyetem rakparton a „Légy a […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Motor Motorsport

Kecskés Bence jó érzésekkel készül Barcelonába

Kecskés Bence idén teljes szezont fut a FIM JuniorGP STK 600-as kategóriájában az MDR Competition Team-mel és a 80-as rajtszámot viselő Yamaha YZF R6-tal. Bence elsődleges célja ezúttal is a pontszerzés, vagyis a TOP15-ben szeretne végezni. Az 1991-ben épült létesítmény a Formula 1 és MotoGP versenyzők számára is közkedvelt. Emiatt a pálya roppant elfoglalt, így […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom