Joan Pedrero sikere az Aragon Baján egy Harley-Davidson Pan America 1250™ motorral

Joan Pedrero, a Dakar elit motorversenyzője, két egymást követő évben írt történelmet a XXXIX. Aragón Baja versenyen trail kategóriában, egy teljesen gyári Harley-Davidson Pan America 1250™ motorral. A versenyző első helyen végzett két kategóriában is és 17. helyen az összesített eredményeket nézve.

A Harley-Davidson, hű maradva az amerikai márka versenyzői szellemiségéhez, ismét vállalta a kihívást és újra off-road pályán indította versenybe Joan Pedrero vezetésével a Pan America 1250™ motort, ami a Harley-Davidson első kalandtúra modellje. A motorban lévő folyadékhűtéses 1250 ccm-es V-Twin blokk, a Revolution® Max erőforrás, kiváló teljesítményt nyújt magas és alacsony fordulatszámon egyaránt, így a Pan America garantálja a csúcstechnológiával elérhető jó eredményt.

A verseny alatt a hatalmas por és a rekkenő hőség is próbára tette a versenyőzket és a gépeket. Pedrero az első szakaszok alatt végig vezető pozícióban versenyzett és a verseny végén a trail kategóriában az élen fejezte be a versenyt, meggyőző teljesítményt nyújtva a Pan America 1250™-nek köszönhetően.

Joan Pedrero már évek óta együttműködik a Harley-Davidsonnal, és többször is tesztelte a Pan America™ határait. Az idei évben részt vett különböző eseményeken és versenyeken, például a Motor Bike Expon Veronában, ahol a Pan America képességeit mutatta be egy murvás pályán. Emellett a Dakar versenyen és a Baja Extremadura futamon is sikeresen szerepelt a motorral.
Kolja Rebstock, az európai, közel-keleti és afrikai régió alelnöke, gratulált Joan-nak és a csapatnak az eredményekért. A Harley-Davidson Pan America 1250™ megmutatta, hogy megbízható és rendkívül teljesítőképes motor, amely lehetővé teszi a motorosok számára, hogy az igazi Harley-Davidson élményt bárhol átéljék.

A Pan America 1250™ forradalmi Revolution® Max 1250 motorral szerelték fel, amely akár 150 lóerő teljesítményre képes és lehetőséget nyújt a motorosoknak, hogy teljesen személyre szabják a saját igényeiknek megfelelően. A Pan America 1250™ új utakat mutat, hogy a tulajdonosok az igazi Harley-Davidson élményt élvezzék minden körülmények között.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról Motor Motorsport

Változó név, változó csapat, változatlan célok – ez a H-Moto UNI Győr Team 2024-ben

Tavaly rendkívül sikeres esztendőt tudhatott magáénak az H-Moto UNI Győr Team, amely 2024-ben immár kibővült csapattal vág neki az idei szezonnak. A csapathoz olyan, már nemzetközi színtéren is bizonyított fiatal motorversenyzők csatlakoznak, mint a Northen Talent Cup sorozatban 2020-ban bajnoki címet szerző Görbe Soma, illetve ugyanebben a sorozatban 2022-ben második Farkas Kevin, akik Kovács Bálinttal, […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Motor Utcán

A Tankcsapdával érkezik a Budapest Open Road Days fesztivál a Műegyetem rakpartra

A Budapest Open Road Days fesztiválon adja első budapesti nagykoncertjét idén a 35 éves Tankcsapda. A június 27-29. között megrendezésre kerülő fesztivál helyszíne a Műegyetem rakpart lesz a Petőfi híd és a Szabadság híd között. A motorozás rajongóit összefogó közösség, az Open Road Riders Community által szervezett márkafüggetlen motoros, családi és zenei fesztiválon összesen 13 […]

Olvass tovább
Itthonról Motor Motorsport

SuperEnduro GP of Hungary 2024 – Motor&Verda

2024 február 3.-án került megrendezésre a SuperEnduro GP magyarországi fordulója Budapesten, az MVM Dome-ban. A Motor&Verda csapata a helyszínről követhette figyelemmel az eseményeket, nagyjából 13 ezer szurkoló társaságában. A fényképgalégia megtekintéséhez kattints IDE, a videós élménybeszámolót pedig ITT találod! Az egynapos verseny rengeteg izgalommal és zsúfolt programmal várta a motorsportok szerelmeseit. A délelőtt, valamint a […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom