Joan Pedrero sikere az Aragon Baján egy Harley-Davidson Pan America 1250™ motorral

Joan Pedrero, a Dakar elit motorversenyzője, két egymást követő évben írt történelmet a XXXIX. Aragón Baja versenyen trail kategóriában, egy teljesen gyári Harley-Davidson Pan America 1250™ motorral. A versenyző első helyen végzett két kategóriában is és 17. helyen az összesített eredményeket nézve.

A Harley-Davidson, hű maradva az amerikai márka versenyzői szellemiségéhez, ismét vállalta a kihívást és újra off-road pályán indította versenybe Joan Pedrero vezetésével a Pan America 1250™ motort, ami a Harley-Davidson első kalandtúra modellje. A motorban lévő folyadékhűtéses 1250 ccm-es V-Twin blokk, a Revolution® Max erőforrás, kiváló teljesítményt nyújt magas és alacsony fordulatszámon egyaránt, így a Pan America garantálja a csúcstechnológiával elérhető jó eredményt.

A verseny alatt a hatalmas por és a rekkenő hőség is próbára tette a versenyőzket és a gépeket. Pedrero az első szakaszok alatt végig vezető pozícióban versenyzett és a verseny végén a trail kategóriában az élen fejezte be a versenyt, meggyőző teljesítményt nyújtva a Pan America 1250™-nek köszönhetően.

Joan Pedrero már évek óta együttműködik a Harley-Davidsonnal, és többször is tesztelte a Pan America™ határait. Az idei évben részt vett különböző eseményeken és versenyeken, például a Motor Bike Expon Veronában, ahol a Pan America képességeit mutatta be egy murvás pályán. Emellett a Dakar versenyen és a Baja Extremadura futamon is sikeresen szerepelt a motorral.
Kolja Rebstock, az európai, közel-keleti és afrikai régió alelnöke, gratulált Joan-nak és a csapatnak az eredményekért. A Harley-Davidson Pan America 1250™ megmutatta, hogy megbízható és rendkívül teljesítőképes motor, amely lehetővé teszi a motorosok számára, hogy az igazi Harley-Davidson élményt bárhol átéljék.

A Pan America 1250™ forradalmi Revolution® Max 1250 motorral szerelték fel, amely akár 150 lóerő teljesítményre képes és lehetőséget nyújt a motorosoknak, hogy teljesen személyre szabják a saját igényeiknek megfelelően. A Pan America 1250™ új utakat mutat, hogy a tulajdonosok az igazi Harley-Davidson élményt élvezzék minden körülmények között.

Kapcsolódó cikkek

Motor Női szemmel Teszt

Honda CRF1100L Africa Twin Adventure Sports SHOWA EERA™ DCT teszt – A szavannák királynője

1988-ban kezdődött az Africa Twin-ek színes, állandó újításokkal tarkított története. A közútra szánt modellek alapjául egy többszörös Párizs-Dakar győztes motor, az NXR750 szolgált. A recept pedig bevált, hiszen évtizedek elteltével is éppoly népszerű a felhasználók körében. Az elmúlt 35 év alatt rengeteg cikk, valamint teszt készült a szavannák koronázatlan királynőjéről. Az én írásom különlegessége abban […]

Olvass tovább
GP összefoglalók Moto GP Motor

Bezzecchi nyert, Bagnaia bukott

Jorge Martin fordult elsőként az első kanyarban, mögötte Francesco Bagnaia és Marco Bezzecchi haladt, azonban az éllovas hibázott, és visszaesett harmadiknak a két ducatis vetélytársa mögé. Bezzecchi átvette a vezetést, és elkezdte kiépíteni előnyét a többiekkel szemben. Hátrébb Marc Marquez, Fabio Quartararo és Joan Mir sorminta alakult ki. A KTM-mel Brad Binder a sprinthez hasonlóan […]

Olvass tovább
GP összefoglalók Moto GP Motor

Bezzecchi a pole-ban Martin előtt

Az indiai időmérő előtt a két KTM és Alex Marquez tűnt a legesélyesebbnek a Q2-es továbbjutásra. Az első percek után el is kezdődtek a gyorskörök, Brad Binder oda is tett egy 1:44.761-es időt, ami a hétvége legjobb ideje volt. Elsőre a második helyet Raul Fernandez bérelte ki, ő volt a másik versenyző, aki 1:45 alá […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom