Meghívó az 5. Elektromos Motoros Találkozó és Családi Napra

Szállj ki a kocsiból és ülj motorra, hiszen június 3-án, szombaton kerül megrendezésre az 5. Elektromos Motoros Találkozó és Családi Nap. Az immár sokéves múlttal büszkélkedő rendezvénynek a budapesti Aktív Park ad helyet.

Sokszínű és érdekes programok várják a látogatókat, elektromos motorral, elektromos robogóval és egyéb járművekkel érkezőket is szívesen látnak a rendezők. Az idei évben ráadásul már többféle esemény is helyet kap az egész napot kitöltő, hagyományteremtő találkozón, mely továbbra is díjmentesen látogatható.

Az egynyomon haladó elektromos járművek, tehát az e-motorok, e-robogók, kerékpárok és rollerek mindennapi használóinak tábora hatalmas ütemben nő, amit az is jól mutat, hogy alig több, mint fél év elteltével ismét komoly igény mutatkozik az elektromos járművek találkozójának soron következő alkalmára. A rendező ADVESmoto ezért június 3-án, szombaton tartja az 5. Elektromos Motoros Találkozó és Családi Napot a pesti úton lévő Aktív Parkban.
A megnövekedett éreklődés miatt a rendezők többféle eseménnyel várják az érdeklődőket egész nap. Folyamatosan megtekinthető lesz a legnagyobb hazai elektromos motorok és robogók forgalmazóinak kiállítása.

10-13-ig: Csajos motorok – Csajok A Motoron
A női motorosok örvendetesen növekvő száma miatt a rendezvény első harmada célzottabban szól a hölgyeknek. Az elektromos motorok és robogók szépségversenyével indul a délelőtt, a lányok megválasztják a legszebb elektromos kétkerekűt. A csajos program tesztvezetéssel és ügyességi versenyekkel folytatódik.

13-16-ig: Hangtalan suhanás, elektromos robogás
Kora délutántól indul az elektromos motoros találkozó – welcome drink helyett egy üdvözlő pályamotorozással. Ezt követően vezetéstechnikai oktatással folytatódik a rendezvény, valamint a közlekedésbiztonság és a motoros biztosítás témájában hangzanak el érdekes előadások. Ennek keretében a tavalyi 24 órás robogóversenyen győztes csapat vezetőjének élménybeszámolóját is figyelemmel lehet kísérni. Majd az elektromos járműveké lesz a pálya – szó szerint – hiszen a gokartpályán saját e-járművel és a helyszínen tesztvezetésre váró gépekkel is lehet jókat kanyarogni. Mindeközben tovább folytatódnak az ügyességi versenyek az elektromos gépek számára.

16-19-ig: Benzingőz és forró aszfalt
Késő délután a “hagyományos” motoroknak is teret engedünk. Érkeznek azok a motorosok benzines járművükön, akik az elektromos hajtású motorokkal, robogókkal is szívesen megismerkednének közelebbről.

A rendezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Programok:

  • Elektromos motorok, robogók, kerékpárok és rollerek találkozója.
  • Elektromos motoros oktatás és vezetéstechnikai tréning.
  • Elektromos robogók és motorok tesztvezetése.
  • Elektromos motorok szépségversenye.
  • Új elektromos motor bemutató és kipróbálási lehetőség.
  • Gokartozás (önköltséges).
  • Elektromos motoros ügyességi verseny.
  • Ugrálóvár és játszóház a gyerekeknek (önköltséges).
  • Egyéb meglepetések.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Verdák

A Škoda Superb negyedik generációja is kínál limuzin változatot

Mladá Boleslav/Budapest, 2023. szeptember 4. – A Škoda AUTO rövidesen bemutatja belsőégésű motorokkal (ICE) hajtott zászlóshajója, a Superb negyedik generációját, ismét elegáns limuzin változattal egészíti ki népszerű kombi modelljét. E megújult hagyományos karosszériaváltozat hosszúságában és magasságában egyaránt növekedett, miközben még aerodinamikusabbá vált. Szintén fejlődött szoborszerűen plasztikus Škoda-formavilága, immár újratervezett, nyolcszögletű Škoda-hűtőráccsal és átdolgozott ajtókilincsekkel. Az […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Verdák

BMW M és BMW X modellek hódították meg a Balaton Park Circuit versenypályát

Szeptember 4-13. között a legújabb BMW M és BMW X modellek sorakoztak fel a Balaton Park Circuit területén, hogy versenypályán, közúton és off-road körülmények között is próbára tehesse őket a X meets M rendezvény mintegy 320 hazai és nemzetközi résztvevője. A Balatonfőkajár szomszédságában található, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) legmagasabb minősítését is elérő, idén átadott […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Verdák

Az új Land Cruiser lehet a Toyota legsokoldalúbb típusa

Amikor a Toyota 2023. augusztus elején bemutatta az új generációs – piactól függően Prado vagy 250 néven is jegyzett – Land Cruisert, azzal egyben globális hajtáslánc-stratégiáját is pontosan szemléltette. Az új generációs TNGA-F platformra épülő terepjárót a különböző piacokon eltérő motorválasztékkal kínálják, igazodva a helyi sajátosságokhoz, az ügyfelek elvárásai és a versenytársaknál elérhető alternatívák függvényében. […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom