Meghívó az 5. Elektromos Motoros Találkozó és Családi Napra

Szállj ki a kocsiból és ülj motorra, hiszen június 3-án, szombaton kerül megrendezésre az 5. Elektromos Motoros Találkozó és Családi Nap. Az immár sokéves múlttal büszkélkedő rendezvénynek a budapesti Aktív Park ad helyet.

Sokszínű és érdekes programok várják a látogatókat, elektromos motorral, elektromos robogóval és egyéb járművekkel érkezőket is szívesen látnak a rendezők. Az idei évben ráadásul már többféle esemény is helyet kap az egész napot kitöltő, hagyományteremtő találkozón, mely továbbra is díjmentesen látogatható.

Az egynyomon haladó elektromos járművek, tehát az e-motorok, e-robogók, kerékpárok és rollerek mindennapi használóinak tábora hatalmas ütemben nő, amit az is jól mutat, hogy alig több, mint fél év elteltével ismét komoly igény mutatkozik az elektromos járművek találkozójának soron következő alkalmára. A rendező ADVESmoto ezért június 3-án, szombaton tartja az 5. Elektromos Motoros Találkozó és Családi Napot a pesti úton lévő Aktív Parkban.
A megnövekedett éreklődés miatt a rendezők többféle eseménnyel várják az érdeklődőket egész nap. Folyamatosan megtekinthető lesz a legnagyobb hazai elektromos motorok és robogók forgalmazóinak kiállítása.

10-13-ig: Csajos motorok – Csajok A Motoron
A női motorosok örvendetesen növekvő száma miatt a rendezvény első harmada célzottabban szól a hölgyeknek. Az elektromos motorok és robogók szépségversenyével indul a délelőtt, a lányok megválasztják a legszebb elektromos kétkerekűt. A csajos program tesztvezetéssel és ügyességi versenyekkel folytatódik.

13-16-ig: Hangtalan suhanás, elektromos robogás
Kora délutántól indul az elektromos motoros találkozó – welcome drink helyett egy üdvözlő pályamotorozással. Ezt követően vezetéstechnikai oktatással folytatódik a rendezvény, valamint a közlekedésbiztonság és a motoros biztosítás témájában hangzanak el érdekes előadások. Ennek keretében a tavalyi 24 órás robogóversenyen győztes csapat vezetőjének élménybeszámolóját is figyelemmel lehet kísérni. Majd az elektromos járműveké lesz a pálya – szó szerint – hiszen a gokartpályán saját e-járművel és a helyszínen tesztvezetésre váró gépekkel is lehet jókat kanyarogni. Mindeközben tovább folytatódnak az ügyességi versenyek az elektromos gépek számára.

16-19-ig: Benzingőz és forró aszfalt
Késő délután a “hagyományos” motoroknak is teret engedünk. Érkeznek azok a motorosok benzines járművükön, akik az elektromos hajtású motorokkal, robogókkal is szívesen megismerkednének közelebbről.

A rendezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Programok:

  • Elektromos motorok, robogók, kerékpárok és rollerek találkozója.
  • Elektromos motoros oktatás és vezetéstechnikai tréning.
  • Elektromos robogók és motorok tesztvezetése.
  • Elektromos motorok szépségversenye.
  • Új elektromos motor bemutató és kipróbálási lehetőség.
  • Gokartozás (önköltséges).
  • Elektromos motoros ügyességi verseny.
  • Ugrálóvár és játszóház a gyerekeknek (önköltséges).
  • Egyéb meglepetések.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Az Opel bemutatta következő generációs Grandland SUV modelljét

Koncepciótól a megvalósulásig: a vadonatúj Grandland az Opel Experimental tanulmányautó számos dizájnelemét megjeleníti Német energia: Németországban tervezve, fejlesztve és gyártva Elektromosnak született: a csúcskategóriás Opel SUV az új STLA közepes platformra épül Az elektromos autózás szabadsága: a Grandland Electric modellben az új alacsony beépítésű lapos akkumulátor akár 700 km-es hatótávot (WLTP1) biztosít Innováció a világítás […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Race Verdák

Jön az évad második magyar tereprallye versenye, a Riverside Baja

Május 9-11-ig ismét visszatér a tereprallye Pápocra, a Riverside Baja idén nem csak az M1 Flotta Magyar Terep-rallye Bajnokság és a CEZ, de a Lengyel Bajnokság fordulójaként is szolgál. A 9. alkalommal megrendezésre kerülő futam tavalyihoz képest szinte változatlan útvonal és időterv szerint fut majd, a 330,88 km szelektív szakaszon mindössze a létszám növekedése miatt […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Felkészül a MINI új modellcsaládjának utolsó tagja, az új MINI Aceman

Nagy esemény a MINI háza táján: a tisztán elektromos meghajtású MINI Aceman a 2024-es Pekingi Nemzetközi Autókiállításon világpremierjét ünnepli. A tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper és az erőteljes MINI John Cooper Works Countryman ALL4 oldalán a brit prémiumgyártó reflektorfénybe gurítja új modellgenerációját. A MINI rajongói izgatottan várhatják a 2024-es Pekingi Nemzetközi Autókiállítást, hiszen az április […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom