Naomi Campbell társalkotóként közreműködik a BMW XM bevezető kampányában

A BMW M divízió a brit szupermodellel együttműködve indítja útnak a BMW XM világméretű bevezető kampányát, „Dare to be You” mottó alatt. 2023-ban az extravagáns újdonság Naomi Campbell által tervezett egyetlen kiadása is bemutatkozik.

A BMW M GmbH határozott, független és magabiztos kreatív partnerekkel együttműködve indítja útnak első M HYBRID hajtáslánc-technológiával dolgozó modellje, az új BMW XM (átlagos üzemanyag-fogyasztás (WLTP): 1,6 – 1,7 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás (WLTP): 33,0 – 34,5 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás (WLTP): 35 – 39 gramm / km) világméretű bevezető kampányát. A nagyszabású projektben társalkotóként közreműködik mindenekelőtt Naomi Campbell, aki az elmúlt négy évtizedben modellként, színésznőként és kulturális innovátorként is a nemzetközi divatvilág egyik legbefolyásosabb szereplőjévé érett. A BMW XM „Dare to be You” mottó alatt induló bevezető kampánya a magabiztos megjelenés, a kifejező életstílus és a merész egyediség új dimenziójára helyezi a hangsúlyt. A nóvum nem csupán extravagáns dizájnját tekintve tartogat forradalmi újításokat, de a hálózatról tölthető hajtáslánc-technológiák maximális teljesítménye terén is úttörőnek számít.

„A BMW M divízió »Dare to be You« mottója azonnal megfogott, hiszen tökéletesen kifejezi azt a magabiztos hozzáállást, amely a fejlődéshez és a pozitív változáshoz szükséges” – mondta Naomi Campbell, aki erős esztétikai érzékével fontos szereplőként közreműködik a bevezető kampányban. Az együttműködés egyik további fénypontjaként 2023-ban a szupermodell által tervezett BMW XM egyetlen kiadása is bemutatkozik.

Naomi Campbell egy időtlen ikon, és az előremutató társadalmi változások elkötelezett bajnoka. Azon kifutósztárok szűk körébe tartozik, akiket a divatvilág a szupermodell kifejezéssel ismer el. A jamaikai származású brit modell mind a mai napig arra használja a nemzetközi divatbemutatókon rá irányuló reflektorfényeket, hogy a divatvilág sokszínűségét támogassa. Ezért is számít még mindig iránymutatónak a kreatív- és divatszakmában feltörekvő tehetségek következő generációja előtt.

Modellkarrierjével párhuzamosan Naomi Campbell színésznőként, tervezőként és vállalkozóként is sikert sikerre halmoz. Mindemellett számos jótékonysági szervezetet is támogat, köztük a jövő kreatív tehetségeinek felkarolására irányuló, új EMERGE kezdeményezést, amely 2022-ben kiváltképp az afrikai kontinens kulturális tehetségeinek következő generációjára, valamint az UNESCO-ra összpontosított. „Naomi Campbell rendíthetetlenül járja a saját útját, nem csupán egyedülálló szupermodellként, de lenyűgöző személyiségként is” – fogalmazott Jens Thiemer, a BMW ügyfélélményért és márkáért felelős vezető alelnöke. „Kevés ember tud olyan erősen azonosulni a »Dare to be You« mottóval, mint ő” – tette hozzá.

A BMW XM 2023 tavaszán ünnepli piaci premierjét. A kifejező formanyelvvel, lélegzetelállító menetteljesítménnyel és BMW M Lounge komfortkörnyezetet kínáló utastérrel büszkélkedő újdonság képében a BMW M GmbH egy olyan úttörő hajtáslánc-technnológiával dolgozó, látványos járműkoncepciót alkotott, amely önálló Sports Activity Vehicle modellként kizárólag a BMW M divízió kínálatában érhető el.

A BMW XM a sorozatgyártásban kínált modellek közül elsőként kapja meg a hosszútávú megmérettetéseken tökéletesített M HYBRID hajtáslánc-technológiát, amelynek maximális rendszerteljesítménye 480 kW / 653 lóerő. A 2023 őszén bemutatkozó BMW XM LABEL RED (átlagos üzemanyag-fogyasztás (WLTP): 1,6 – 1,7 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás (WLTP): 33,0 – 34,5 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás (WLTP): 35 – 39 gramm / km) a BMW M GmbH fél évszázados történelmének legerősebb sorozatgyártású modelljeként ünnepli majd világpremierjét, 550 kW / 748 lóerő maximális teljesítménnyel.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Verdák

A Lexus az offroadban is utánozhatatlan

A Lexus izgalmas újításokat hozott a 2023-as Specialty Equipment Market Association (SEMA) Kiállításon, bemutatva hat lenyűgöző járművet, köztük a GX minden generációját és a 2022-es LX 600-at. Az offroad örökségét hangsúlyozva a márka vadonatúj 2024 Lexus GX 550 Overtrail+ AAP modellt is megismertette a nagyközönséggel, mely a terepjárók világában új színfoltot jelent. 2022 Lexus GX […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Verdák

2024 elején legyártja utolsó dízelmotorját a Volvo

A teljes körű villamosítást célzó, egyértelmű stratégiánk a legambiciózusabb átalakítási tervek közé tartozik, amelyet hagyományos autógyártók megfogalmaztak. Hogy megerősítsük erre vonatkozó szándékainkat, a mai napon, a New York-i klímahéten bejelentettük, hogy 2024 elejével beszüntetjük a dízelmotoros Volvo gépkocsik gyártását. Alig néhány hónap múlva legördül tehát a gyártósorról a legutolsó dízel Volvo; a hagyományos autóipari szereplők […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

2 Toyota és 1 Lexus modell került fel az ’Év Autója’ hosszú listájára

A legrangosabb európai autóipari elismerés, az ’Év Autója’ díj hosszú listáján ezúttal 28 autó kapott helyet, ott van közöttük a vadonatúj Toyota C-HR és Toyota Prius, valamint a vadonatúj Lexus RZ is. A döntősök szűkített hetes listáját november 27.-én publikálják, míg a győztest 2024. feburár 26.-án, a Genfi Autószalonon jelentik majd be. A Toyota eddig […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom