Naomi Campbell társalkotóként közreműködik a BMW XM bevezető kampányában

A BMW M divízió a brit szupermodellel együttműködve indítja útnak a BMW XM világméretű bevezető kampányát, „Dare to be You” mottó alatt. 2023-ban az extravagáns újdonság Naomi Campbell által tervezett egyetlen kiadása is bemutatkozik.

A BMW M GmbH határozott, független és magabiztos kreatív partnerekkel együttműködve indítja útnak első M HYBRID hajtáslánc-technológiával dolgozó modellje, az új BMW XM (átlagos üzemanyag-fogyasztás (WLTP): 1,6 – 1,7 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás (WLTP): 33,0 – 34,5 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás (WLTP): 35 – 39 gramm / km) világméretű bevezető kampányát. A nagyszabású projektben társalkotóként közreműködik mindenekelőtt Naomi Campbell, aki az elmúlt négy évtizedben modellként, színésznőként és kulturális innovátorként is a nemzetközi divatvilág egyik legbefolyásosabb szereplőjévé érett. A BMW XM „Dare to be You” mottó alatt induló bevezető kampánya a magabiztos megjelenés, a kifejező életstílus és a merész egyediség új dimenziójára helyezi a hangsúlyt. A nóvum nem csupán extravagáns dizájnját tekintve tartogat forradalmi újításokat, de a hálózatról tölthető hajtáslánc-technológiák maximális teljesítménye terén is úttörőnek számít.

„A BMW M divízió »Dare to be You« mottója azonnal megfogott, hiszen tökéletesen kifejezi azt a magabiztos hozzáállást, amely a fejlődéshez és a pozitív változáshoz szükséges” – mondta Naomi Campbell, aki erős esztétikai érzékével fontos szereplőként közreműködik a bevezető kampányban. Az együttműködés egyik további fénypontjaként 2023-ban a szupermodell által tervezett BMW XM egyetlen kiadása is bemutatkozik.

Naomi Campbell egy időtlen ikon, és az előremutató társadalmi változások elkötelezett bajnoka. Azon kifutósztárok szűk körébe tartozik, akiket a divatvilág a szupermodell kifejezéssel ismer el. A jamaikai származású brit modell mind a mai napig arra használja a nemzetközi divatbemutatókon rá irányuló reflektorfényeket, hogy a divatvilág sokszínűségét támogassa. Ezért is számít még mindig iránymutatónak a kreatív- és divatszakmában feltörekvő tehetségek következő generációja előtt.

Modellkarrierjével párhuzamosan Naomi Campbell színésznőként, tervezőként és vállalkozóként is sikert sikerre halmoz. Mindemellett számos jótékonysági szervezetet is támogat, köztük a jövő kreatív tehetségeinek felkarolására irányuló, új EMERGE kezdeményezést, amely 2022-ben kiváltképp az afrikai kontinens kulturális tehetségeinek következő generációjára, valamint az UNESCO-ra összpontosított. „Naomi Campbell rendíthetetlenül járja a saját útját, nem csupán egyedülálló szupermodellként, de lenyűgöző személyiségként is” – fogalmazott Jens Thiemer, a BMW ügyfélélményért és márkáért felelős vezető alelnöke. „Kevés ember tud olyan erősen azonosulni a »Dare to be You« mottóval, mint ő” – tette hozzá.

A BMW XM 2023 tavaszán ünnepli piaci premierjét. A kifejező formanyelvvel, lélegzetelállító menetteljesítménnyel és BMW M Lounge komfortkörnyezetet kínáló utastérrel büszkélkedő újdonság képében a BMW M GmbH egy olyan úttörő hajtáslánc-technnológiával dolgozó, látványos járműkoncepciót alkotott, amely önálló Sports Activity Vehicle modellként kizárólag a BMW M divízió kínálatában érhető el.

A BMW XM a sorozatgyártásban kínált modellek közül elsőként kapja meg a hosszútávú megmérettetéseken tökéletesített M HYBRID hajtáslánc-technológiát, amelynek maximális rendszerteljesítménye 480 kW / 653 lóerő. A 2023 őszén bemutatkozó BMW XM LABEL RED (átlagos üzemanyag-fogyasztás (WLTP): 1,6 – 1,7 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás (WLTP): 33,0 – 34,5 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás (WLTP): 35 – 39 gramm / km) a BMW M GmbH fél évszázados történelmének legerősebb sorozatgyártású modelljeként ünnepli majd világpremierjét, 550 kW / 748 lóerő maximális teljesítménnyel.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

Az új Fiat Topolino a városi közlekedés villamosításának legelragadóbb eszköze

Az új Fiat Topolino attól a történelmi modelltől kölcsönözte jól csengő nevét, amely annak idején lefektette a városi közlekedés alapjait; a modern utód ugyanerre készül a fenntartható városi mobilitás terén. A városi használatra szánt Topolino a legfiatalabb ügyfelekhez is eljuttatja a mobilitás szabadságát A FIAT bejelentette, hogy Topolino néven hozza forgalomba új, fenntartható városi mobilitási […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

Megnyitotta egyedülálló múzeumát a Toyota Gazoo Racing Europe

Idén májustól a Toyota nemzetközi motorsportban való részvételét 1973-tól napjainkig bemutató, eredeti versenyautókból álló gyűjteménye látogathatóvá vált a nagyközönség számára. A kiállítás a Toyota Gazoo Racing Europe kölni központjának két szélcsatornájának egyike alatt található. A Toyota Motorsport Múzeum május 11-én nyitotta meg kapuit, pontosan egy hónappal azelőtt, hogy a gyári csapat részt vesz a legendás […]

Olvass tovább
Hírek Motor Nagyvilág Utcán

Megjelent az új Yamaha Ténéré 700 World Rally

Tegnap délelőtt jelentette be a Yamaha, hogy hamarosan megérkezik a szalonokba a népszerű Ténéré 700 legújabb változata, a továbbfejlesztett Ténéré 700 World Rally. Ez a kifejezetten terepezésre készült modell számos ponton eltér az alapkiviteltől, beleértve az egyedi fényezést és a spéci felfüggesztést is. Már messziről látszik, hogy a raliváltozat pillekönnyű Akrapovič kipufogót kapott a gyári […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom