A Harley-Davidson bejelentette 30. Harley Owners Group Europai Rally részleteit

A Harley-Davidson® nagy örömmel jelentette be programtervét a híres európai Harley Owners Group (H.O.G.®) Rally 30 esemény kapcsán, amelynek most először az olaszországi Senigallia ad otthont 2024. június 6-9. között.

Az éves európai H.O.G. Rally egyik fontos alapelve, hogy egy mindenki számára nyitott és ingyenes “vándor esemény” legyen, ahol a motorkerékpár-rajongók ellepik az utakat és együtt járják be az adott régió gyönyörű tájait. Ez, a szinte minden évben más-más helyszínen megrendezett kiemelt esemény rendszeresen több, mint 50.000 motorost, Harley-Davidson rajongót és H.O.G.-tagot vonz a világ minden tájáról. A 30. jubileumát ünneplő rendezvénynek 2024-ben Olaszország ad otthont, a történelmi, folyóparti és tengerparti kikötőváros, Senigallia óvárosa, amely Olaszország Le Marche régiójában, Ancona közelében és Bolognától kevesebb, mint két órányira fekszik.

A rallyn számos program között tudnak szemezgetni az odalátogatók: koncertek, kiváló olasz konyha, minden este buli és persze végtelen vásárlási lehetőség az igazi rajongók számára. Mindezek mellett sok más különleges élmény vár mindenkit ebben a gyönyörű, történelmi kisvárosban. A Harley-Davidson számos helyi olasz céggel és márkával lépett együttműködésre, hogy egy felejthetetlen közös eseményt hozzanak létre.

A H.O.G. Rally egyik alapvető és nélkülözhetetlen összetevője a zene! Az idei fő zenei színpad a központi Piazza Garibaldi téren lesz, ami egy igazi olasz, festői helyszín. Az ikonikus épületekkel körülvett téren csütörtökön, pénteken és szombaton Olaszországból és más országokból érkező fellépők váltják majd egymást. A zenei felhozatalról és a teljes programról, valamint a fellépők pontos listájáról is hamarosan lerántják a leplet.

A Harley-Davidson a kalandvágy és a szabadság megtestesítője. Azokat a látogatókat, akiket ugyanezek az érzések inspirálnak, most egy különleges motorozásra invitáljuk, egy igazi exkluzív off-road élménnyel a Pan America 1250 Special-el, ami a H-D egyedülálló kalandtúra modellje. A “Di Traverso – Adventouring” nevű elismert olasz kalandtúra-akadémiával együttműködve a látogatók félnapos, szervezett túrán vehetnek részt a helyi Strada-Bianci off-road útvonalakon és a környék legjobb off-road szakaszai közül néhányat bejárva. A túra természetesen nem csak a Pan America modellek tulajdonosainak szól, hiszen minden Adventure Touring rajongót várnak szeretettel, márkától függetlenül.

Az igazi adrenalin függőkhöz a Dakar elit versenyzője, Joan Pedrero is csatlakozik a rallyn, aki nemrég írt történelmet, hiszen egy gyári Harley-Davidson ® Pan America 1250™ motorral teljesítette az Africa Eco Race-t. Pedrero a maxitrail kategóriában az 1., összességében pedig a 25. helyen zárta a versenyt. A Harley-Davidson® sikeres részvétele a világhírű, extrém versenysorozatban bizonyította a Pan America 1250™ kiemelkedő képességeit és megbízhatóságát. A kalandozás és a versenyzés a márka fontos részei és a Pan America 1250™ ezzel új lehetőségeket kínál, hogy páratlan Harley-Davidson® élményekkel gazdagodhass.

A Harley-Davidson még egy különleges bejelentéssel is készült, a Deus Ex Machina – az egyedi custom stílusával és motoros kultúrájáról ismert márka – is csatlakozik az eseményhez partnerként, ezzel emelve a rendezvény presztízsét.

Egyetlen H.O.G. Rally sem lenne teljes az ikonikus Harley-Davidson felvonulás nélkül, amelyen több ezer motoros gurul majd keresztül város szívén, a történelmi nevezetességek mellett elhaladva. (június 8-án, szombaton) A látogatóknak lehetőségük lesz arra is, hogy megmutathassák saját, egyedi motorkerékpárjaikat a Custom Bike Show-n, amelyet a Piazza Garibaldi téren rendeznek meg június 7-én, pénteken.

Az eseményre való belépés minden motoros számára teljesen ingyenes. Az extra különlegességekre vágyó érdeklődők számára a Rally csomagok már kaphatók a https://harley-davidsonmerch.com oldalon. További részletek és hivatalos szállásajánlatok már elérhetők a www.harley-davidson.com/events oldalon, vagy foglalj szállást közvetlenül a https://booking.senigalliaincoming.it/en/hd-event címen!

Kapcsolódó cikkek

Hírek Itthonról Utcán Verdák

Vadonatúj Mazda CX-80: A Mazda új, hétüléses zászlóshajója

Komfort, kényelem és sokoldalúság, Japánban alkotva Mazda e-Skyactiv PHEV és dízel hajtásláncok, hátsókerék hangsúlyos összkerékhajtással Debütál Európában a vadonatúj, három üléssoros Mazda CX-80, amelynek virtuális leleplezése a https://mzd.tools/VirtualReveal weboldalon tekinthető meg. A CX-60 után a vadonatúj Mazda CX-80 a második modell Európában, amelyet a Mazda nagy platformjára terveztek. Ez a modell a Mazda legtágasabb autója […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Motor Motorsport

Kecskés Bence jó úton a cél felé – Spanyol kupa után a JuniorGP-be

Kecskés Bence idén teljes szezont fut a FIM JuniorGP STK 600-as kategóriájában az MDR Competition Team-mel és a 80-as rajtszámot viselő Yamaha YZF R6-tal. A FIM JuniorGP-ről amely a Dorna szervezése alatt fut egyetlen lépésre van a MotoGP és World Superbike sorozatoktól. Ez nem meglepő, hiszen nagyon erős a mezőny, itt a világ legjobbjai mérik […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

A Hyundai IONIQ 5 N a sorozatgyártású elektromos szabadidőjárművek géposztályában áll rajthoz a Pikes Peak hegyi felfutó versenyen

• A sorozatgyártású IONIQ 5 N alapkivitelében vesz részt a Pikes Peak-en • A Hyundai egy második, átépített IONIQ 5 N-t is bemutat május 30-án, az ADAC RAVENOL Nürburgringi 24 órás futamot megelőzően CARMEL VALLEY, Kalifornia, USA, 2024. április 9. – A Hyundai, amely ügyfelek vadonatúj generációját köszönheti az IONIQ 5 N-nek, most tovább emeli […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom