Vadonatúj fényezéssel érkezik jövőre az ADV350, színeiben részben frissül a Forza 125 és a Forza 350 is

  • Új színekben kerül jövőre a márkakereskedésekbe a Honda ADV350
  • Bemutatkozik az igencsak elegáns Forza 125 Pearl Siena Red
  • Új, stílusos fényezéseket kap a Forza 350
  • Mind a 3 modellt a Honda Italia Industriale állítja elő az olaszországi Atessában

A Honda három legnépszerűbb európia modellje feltűnő, vadonatúj színekben fogja az öreg kontinens városait róni.

A 2022-ben bemutatott ADV350 strapabíróságot, megbízhatóságot sugároz és éppoly kalandmotoros megjelenésű, mint közeli rokona, az X-ADV, ugyanakkor kifinomult, végtelenül praktikus, akárcsak a nagyrobogók. A közös pont még a masszív acél csőváz, melyhez fordított teleszkóppár csatlakozik, míg a hátsó felfüggesztése két külső gáztartályos rugóstagból áll. Használati értékét fokozza, hogy alapáras az okoskulcs (Smart Key), a Honda RoadSync rendszer és alkalmazás, az állítható magasságú túraplexi, a kesztyűtartóban található USB-C-aljzat. A nyereg alatti csomagterében pedig kényelmesen elfér két zárt bukósisak.

Az egyedi stílus, a praktikum és a sokoldalúság kombinációja az ADV350-et a Honda legkelendőbb 125 cm3 feletti modelljévé tette 2022-ben, de ezt az előkelő helyezést idén a CB750 Hornet foglalta el, letaszítva ezzel az ADV350-et a második helyre.

A 2024-es modellévű Honda ADV350 Matt Coal Black Metallic, Pearl Falcon Gray, Matt Pearl Cool White és Matt Pearl Pacific Blue színekben kerül a hazai márkakereskedésekbe.

A Forza már jó ideje a Honda kínálatának meghatározó tagja. Ez a prémiumkategóriás, sportos GT-stílusú robogó az ezredfordulón jelent meg és kimagasló helykínálatával, kiemelkedő vezetési élményével, valamint innovatív, kombinált fékrendszerével kategóriája új mércéje lett. Tavaly a Forza 125 és a Forza 350 stílusa megújult, a műszeregységet újratervezték, a fejidom és a kettős fényszóró pedig a nagytestvér, a Forza 750 stílusában fogant. Ugyanakkor minden, a korábban megismert és megszeretett gazdag alapfelszereltséget tartalmazzák, azaz az elektromos mozgatású szélvédőt, a két, teljesértékű bukósisak befogadására alkalmas tárolórekeszt, az USB-C csatlakozóaljzatot, a kipörgésgátlót (HSTC), a LED világítást, az okoskulcsot.

A Forza 125 – amelyből 2015-ös bevezetése óta több mint 115 000 darabot értékesítettek – palettáján megjeleink egy vadonatúj szín a Pearl Sienna Red (gyöngyházfényű piros) a tavaly bevezettett, így már a jól ismert és kedvelt Matt Cynos Gray Metallic, Pearl Falcon Gray és a Matt Pearl Pacific Blue mellett. A Forza 125 Special Edition igazán elbűvölő. Feltűnő, metálszürke (Matt Cynos Gray Metallic) fényezésének aprólékosan kidolgozott, eltérő színű részletek adnak kontrasztot: a kerekek, az ülésvarrások, a műszerkeretek és a logók egyaránt pirosban pompáznak, a lábtartói fekete bevonatot kaptak és rozsdamentes borítást szereltek rá a Honda mérnökei.

A Forza 350-ből több mint 73 000 darabot adtak el azóta, hogy 2013-ban Forza 300 néven megjelent Európában. Jövőre a vadonatúj Pearl Nightstar Black és Matt Pearl Cool White fényezések csatlakoznak a Matt Pearl Pacific Blue (amely új fekete kerekekkel érkezik), a Matt Cynos Gray Metallic és a Pearl Falcon Gray színekhez.

Mindhárom modell az Adriai-tenger partján található Honda Italia Industriale gyárában készül. A nagy múltú, 1971-ben alapított, gyár 40 különböző motorkerékpár- és 30 különböző robogómodellt gyártott az elmúlt 52 évben. Az Atessa kulisszái mögé most ön is betekinthet, ha a linkre kattintva megnézi a YouTube oldalunkon a filmünket: : Honda’s Italian Connection

A 2024-es Forza 125, a Forza 350 és az ADV350 jövőre érkezik a magyarországi márkakereskedésekbe.

Kapcsolódó cikkek

Hírek Nagyvilág Utcán Verdák

A Toyota Yaris Cross vezeti Európa kedvenc újautókategóriájának értékesítéseit

Az idén modellfrissítéssel jelentkező, immár két különböző teljesítményű környezetbarát öntöltő hibrid elektromos hajtással elérhető, mesterséges intelligencia alapú high tech biztonsági és vezetéstámogató/vezetésoptimalizáló rendszerekkel teletűzdelt Toyota Yaris Cross magabiztosan vezeti az európai kisméretű SUV eladásokat, ez a kategória számít messze a legnépszerűbbnek a kontinensen. Amint az Autonews írásából kiderül, ez az első alkalom, hogy Európa legkedveltebb […]

Olvass tovább
Hírek Itthonról Race

Kiss Norbert – Tízből tíz!

Misano és a Slovakia Ring után Zolderben folytatódott a 2024-es kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing pilótája, Kiss Norbert Belgiumot is meghódította. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző magyar Európa-bajnok az időmérőn ismét a leggyorsabb volt szombaton, idén mindig az első starthelyről indulhatott. A versenyen Albacete szorongatta a rajtnál, de a […]

Olvass tovább
Hírek Nagyvilág

A Toyota-kereskedés, ahol szó szerint megállt az idő

Apokaliptikus hangulatú videojátékokban találkozhatunk olyan utcaképpel, mint ami az észak-ciprusi Varósziában fogadja a látogatót – illetve pont, hogy néhány utca kivételével nem fogadja. A város 1974 augusztusa óta lakatlan: amikor a sziget ötven évvel ezelőtt politikailag két részre szakadt, az eredetileg görögök lakta várost irányításuk alá vonták a török csapatok, a lakosság pedig még azelőtt […]

Olvass tovább
error: Védett tartalom